Mamytės iš UK!

26. Sep, 08:48

ar yra mamyciu is UK?

14. Nov 2013, 15:38

o as is ebejaus apsiprekinau-pripirkau spastu, paskui ant palangiu dregmes surinkeju, tai bandysiu, ziuresiu kokie rezultatai bus.

14. Nov 2013, 14:25

nu tau ne i sporto kluba nereik varyt. Galvojau siandien iki miesto palekt, bet jau baisiai vejas saltas, tad lauksiu savaitgalio. Ziuriu visus rubus jau ,,isaugusi'' esu, tai galvoju reik pora bliuziu nusipirkt ir kokias kelnes

14. Nov 2013, 11:12

Aciu, o tu tipo nebeprisijungsi?😉

liuks liuks 14. Nov 2013, 10:02

Aciu iki savaitgalio nedaug liko,o per savaitgali gydysimes😀

14. Nov 2013, 09:45

Vika, tu vakar sveikatytes mums linkejai, tai siandien ta pati ir as tau pasakysiu-sveikit kuo greiciau🌷

liuks liuks 14. Nov 2013, 09:44

Aciu😉Tau sekmes koncule ir papasakok kaip sekes😀

liuks liuks 14. Nov 2013, 09:35

Labas rytas,oj su tais padarais net neisivaizduoju ka reiktu daryt tikrai nemalonu...As jau I darba baigiu susikuist.Visi namie sloguojam,kosejam,tai nervas ima truputi☹

14. Nov 2013, 09:17

turiu beda, gal kazka rekomenduosit-virtuvej turiu slyksciu, nemaloniu gyventoju ir nezinau kaip su jomis kovot. Nuodus eda ir vargo nemato, vyras juokiasi is manes-sako :tu joms kiekviena nakti baliu pakeli. Tai net nebezinau-ar pirkt spastus ir su jais gaudyt, ar cia rekomendavo tipo nerealus daiktas kazkoks vibro, ale ji reik ikist i rozete ir jis duoda kazkokias bangas, nuo kuriu peles neina i namus, tai nzn ka ir pasirinkt, kaip jas naikint...☹ Brrrr, slykstesniu gyviu man nera kaip peles ir ziurkes..

14. Nov 2013, 09:13

Man kt sav susirinkimas, tai truputi biesina, Sofiukas tai nenusedi ramiai nei min, palikt neturiu kur, tai teks kankintis, nors ir taip aisku ka ten pasakys, tiesiog laiko sugaisimas ir tiek...Bet nuo pareigos neissisuksiu😀

14. Nov 2013, 09:11

Labas rytas. Mano mazoji dar miega(pati negaliu patiket, nes jau gyva budavo 6), tai susitvarkiau, issivaliau dulkes, issiploviau, tai dar liko vonia ir prasisiurbt. Nu smagu kai nuo ryto tvarka, bet aisku neilgai dziaugsiuos, tuoj atsikels viesulas, ir vel galesiu lakstyt is paskos...

liuks liuks 13. Nov 2013, 22:28

Tikros darbininkes jus😉As jau lovoj guliu😀Buvau tam susitikime su Evos aukletoja uztrukau gal 10min ir pati nesupratau ko ejau ten,tai apie ta nelemta drakona issiaiskinom,lankomumas kolkas 100%,o daugiau tai viskas ciki piki net juokas ima is kur pas toki vaika galibuti problemu,kai visiskai nuo tevu priklausomas😀Padariau pavalgyt,susitvarkiau ir vel diwnos kaip nebuta.

13. Nov 2013, 12:43

nu va, per nakti gerai pasidarbuoja, ziurek savaites uzdarbi ir turi. As mesa pasimarinavau, rubus issiskalbiau, dabar nelabai noriu tvarkytis. Mazoji miega, bet taip jau pavirsutinisku miegu, tai kai pabus, baigsiu tvarkytis

13. Nov 2013, 12:24

Aciu Vika. Mums katalizatoriu ispjeve buvo dar kai LT gyvenom. Paskui juos priduoda i lauzyna, o uz ji gerai moka, nes ten kazkokio gero metalo yra, man vyras aiskino, bet kai tokiais dalykais nesidomiu, tai kazkaip pro ausis ir praejo

liuks liuks 13. Nov 2013, 10:06

Labas rytas,o jus plepios nuo pat ryto😀Ne nu ka dar sugalvos pradet vogt tikrai,kad rankos nudziutu tokiems!Sveikatytes Sonata tavo mazajai😉As jau I darba vaziuoju,o po darbo reiks I banka,nes netoki telefono numeri parase,tai reik taisyt padeti,o paskui pas Eva I mokykla ir galiausiai namo😀

13. Nov 2013, 08:56

vakar einu Roka is mokyklos pasiimt, ziuriu ant gatves prie namu zmones sudeje rubus labdarai..tai ka tu galvoji??? Eina trys jaunos romunoides, bet jau tokios, kurios panasios i cigones, ir susirenka visus tuos maisus....Fui, net nupurte

13. Nov 2013, 08:54

Bet kai butu pirmas ir paskutinis toks ,,ispuolis'' pries jusu masinka.....

13. Nov 2013, 08:53

Aciu Daivute

13. Nov 2013, 08:12

Eiktu sau kaip nemiela, visada taip buna(bent mums taip nutinka), tik bandai pasitaupyt, yra laisvesne kapeika, tai pastoviai islenda nenumatytos islaidos. Tokiems rankos turi nupu..... Idiotai

13. Nov 2013, 08:09

Dabar as ir saviski islydejau, bet lauke kaip salta, apsalusios visos masinos. Vemt nevemia, bet apetitas sumazejes...☹ Nu jei nepraeis, penktad varysim pas GP

13. Nov 2013, 07:46

Labas rytas. Jau viska isgooglinau, nieko gero neradau.Mani mazoji vel pradejo kankintis su viduriavimu, visa nakti vaiks prasikankino ☹ Jau siandien bus 4 diena kaip kankinames...

12. Nov 2013, 22:41

nu gal Daiva papasakos kaip kept. Ji juk kulinare 😀

liuks liuks 12. Nov 2013, 22:25

Man ir neteko paciai marinuot ir kept kalakutienos kepsneliu.As tik saldytus pirktinius esu kepus,tai ten pagal instrukcija kepu😃Manau gal kaip krutinele turetu greit kept,nors man retai pavyksta tobula krutinele iskept☹

12. Nov 2013, 20:41

kaip skanu cepelinai, mmm😛

12. Nov 2013, 20:40

gal kas zino, kaip reik issikept kalakutienos kepsniuku, kad jie nebutu sausi?Kuom marinuot? Kiek laiko kept? Ryt noriu iskept kalakut kepsniuku, bet kazkaip tame reikale neturiu patirties ir bijau kad nebutu sausa mesa

liuks liuks 12. Nov 2013, 19:52

Skanios misraines😉Mano teta toki pirko is arguso,tai ir labai dziaugiasi😀O as kazkaip nezadu pirkti peciukas ir taip mano ora sausina,tai kazi kaip butu,jei dar toki pasistatyciau.Mes va buvom sveciupse,tai cepelinu privalgem ir dar issinesimui idejo😃O namie vakar antiena su padazu dariau,bulviu koses,tai siandien tik rytdienai kepsniu pamarinavau😀

12. Nov 2013, 15:26

vienaip ar kitaip, vistiek pilve viskas subyres 😀

12. Nov 2013, 14:16

o tu angliskus zirnelius naudoji?

12. Nov 2013, 14:15

as jauciu kad tu isvis pasiilgai tos kasdienybes, namu ruosos

12. Nov 2013, 13:33

sugundei su balta misraine-kaip tik siandien varysiu iki liet parduotuves, reiks zirneliu nusipirkt, o visa kita turiu. Bus ir rytdienai ka i darba idet, o taip jau truksta ir fantazijos

12. Nov 2013, 12:28

trecia, kurio kaina 134.99 Bet jei tu nori i virtuve, tai manau uztektu tau ir mazesnio. Cia dar priklauso nuo kambario dydzio. Siaip didelis pasirinkimas yra ebayjuje, tai as galvoju nusipirkt toki nedideli virtuvej ant palanges