Mes buvome iseja kopusto pirkti vistik balandelius ryt
bandysiu daryt,nors kopustas mazokas atrodo,bent man.Pas mus
mokykloje ligos atveju yra forma,tai ja reik pasiimt ir
nestis iskart pas gydytoja,kad nebutu nesusipratimu😀Siuo
atveju manau yra gerai,nes zinau ne vienus tevus kur
naudojasi tuom,jog tipo vaikas serga...
Eisim ryt iki teismo,nors Ausra vakar jai parase,kad gali
neit,kadangi issiunte ji laiska jiems atgal,tai jai tik
atsakymo su sprendimu reik sulaukt,bet atsarga gedos
nedaro.Lauksiu tavo istorijos😉
Kazkas panasaus musu atveju reik turet apie 6000svaru
turetu uztekt viskam,bet cia dar vistiek svajones kolkads
gal dar niekas nieko mums neduos😀Tada busim ramus😀
Siuo atveju babajus mums didele paslauga padaro imant
morgiciju bus inesta 10%,tai mums palukanos mazesnes,o ir
jam jokio skirtumo nuo to pinigai vistiek jam gris,nes mes
tik 5% turim ir tai dar nepilnai..
Babajus cia niekuo detas mes buvom pas morgicijaus
advaizeri,tai cia nuo jo daug kas priklauso,banko ir musu
galimybiu😀Vistiek jauciuos pavargus,nes jei viskas gerai
laukia ilga kelione,o dar ir pinigu kiek reik,tai kol viskas
gris I senas vezes nebus lengva...
I ligonine vaziuosit?Siandien arba ryt duos zinot ar
istikruju galim gaut morgiciju,bet cia ir tokia makle sukas
reiks 10% depozito,tai mums babajus duos puse sumos
grynais,o mes kita puse ir tada tuos pinigus pravesim atgal
babajui,o siaip 35metams moket po nepilnai 400svaru.Tai
gerai,kad bent si paslauga nieko nekainuoja reiks susimoket
tik tada,jei viskas pasiseks.pinigai pinigai ir nieko
daugiau😃
Vakarykstis makaronu apkepas ir rugstyniu sriuba😀Nu,va
susitariau su drauge,kad jei nespetume Danieliu paims busiu
apsidrausi😃Gal siandien iki miesto nusivilksiu pagaliau
Oho kaip toli nuo manes😀Tai,kad man atrodo jie visada
moka ketvirtadieniais,o gal ir ne...O as mastau,kad nieko su
namu mums neiseis,nes mano brangusis ismetes peislipus ,tai
tik kelis radau,tai net geda daros...
Vakar jau juokiaus,kad galiu eit I darba😃O siaip
atostogos gerai laiko per daug dienoj atsirado,tai speju
viska😀Kolkas tik atostogu planu ivykdyt neina vis kitu
reikalu atsiranda☹
Labas rytas,o jus cia nuo ryto liudnom temom
kalbat...
04. Feb 2014, 09:00
o jau skaudina kiek, tai patikek, atvirai pasakius, net
nesinori nei kalbet su jais, po ju pokalbiu man prasideda
kazkokia paranoja, verkiu parom...
04. Feb 2014, 08:59
as ir noriu kuo greiciau pagimdyt , ir atoro pilnai iki
paskutines dienos noriu isnesiot. Kai gerai jauciuosi,
kazkokiu nuovargiu ar sunkumu nejauciu (aisku jei pradejau
dejuot, tik gulet ir stenet vai vai kaip sunku, gal butu
kitaip), bet dabar kai sukuosi visa diena kaip vovere, tai
galiu drasiai dar laukt keleta sav 😃
04. Feb 2014, 08:55
nu man ir sunku, tuo labiau kad buvau visada salia ju,
niekada nebuvo jokiu kazkokiu nesutarimu su jais, bet kai
isvaziavau i UK, tai viskas apsiverte aukstyn kojom. Jie
visada tokios nuomones-tipo tu galejai gyvent LT, o
Vitalijus butu kelis metus padirbes ir gryzes. Nu sakau
atsiprasau, bet as tuokiausi ir vaika gimdziau ne tam, kad
gyvenciau viena su vaiku, man toks gyvenimas atskirai
nesuprantamas. Vu vienu zodziu man ju logika
nesuprantama
04. Feb 2014, 08:47
Vyrui tokia nuojauta kad sia sav, o as manau kad kelios
dienos po termino, bus vyrui valentinkes dovana 😀
04. Feb 2014, 08:46
Likau viena cia kaip pirstas, su LT is vis nieks musu
neberisa
04. Feb 2014, 08:46
Kaip ir patarei, pries sventes pati paskambinau, jau
atrodo viskas ciki ciki, bet deja, kazko jiems visai noro
nera bendraut su manim, tai taip gaila ir liudna ☹(((
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Ziurejau tv pagalba,tai net kuna nupurte iki ko pasaulis ritasi baisiau ir vut negali..
O tai ka patare daryt del laikysenos jums?
Vaikui sergant,kai jis lanko mokykla tikrai geriau eit pas gydytoja😉
Mes buvome iseja kopusto pirkti vistik balandelius ryt bandysiu daryt,nors kopustas mazokas atrodo,bent man.Pas mus mokykloje ligos atveju yra forma,tai ja reik pasiimt ir nestis iskart pas gydytoja,kad nebutu nesusipratimu😀Siuo atveju manau yra gerai,nes zinau ne vienus tevus kur naudojasi tuom,jog tipo vaikas serga...
Eisim ryt iki teismo,nors Ausra vakar jai parase,kad gali neit,kadangi issiunte ji laiska jiems atgal,tai jai tik atsakymo su sprendimu reik sulaukt,bet atsarga gedos nedaro.Lauksiu tavo istorijos😉
Kazkas panasaus musu atveju reik turet apie 6000svaru turetu uztekt viskam,bet cia dar vistiek svajones kolkads gal dar niekas nieko mums neduos😀Tada busim ramus😀
Siuo atveju babajus mums didele paslauga padaro imant morgiciju bus inesta 10%,tai mums palukanos mazesnes,o ir jam jokio skirtumo nuo to pinigai vistiek jam gris,nes mes tik 5% turim ir tai dar nepilnai..
Popieriuose 90 000,o siaip 85 000 labai subrange namai uz musu net 100 000 galima prasyt siandien ziurejom numatomas kainas...
Ai velniai nemate bus kaip bus,nes dar galva ims skaudet😉
Babajus cia niekuo detas mes buvom pas morgicijaus advaizeri,tai cia nuo jo daug kas priklauso,banko ir musu galimybiu😀Vistiek jauciuos pavargus,nes jei viskas gerai laukia ilga kelione,o dar ir pinigu kiek reik,tai kol viskas gris I senas vezes nebus lengva...
I ligonine vaziuosit?Siandien arba ryt duos zinot ar istikruju galim gaut morgiciju,bet cia ir tokia makle sukas reiks 10% depozito,tai mums babajus duos puse sumos grynais,o mes kita puse ir tada tuos pinigus pravesim atgal babajui,o siaip 35metams moket po nepilnai 400svaru.Tai gerai,kad bent si paslauga nieko nekainuoja reiks susimoket tik tada,jei viskas pasiseks.pinigai pinigai ir nieko daugiau😃
Mes jau namie,tai vyras nuejo dar prigult ir mane ipareigojo breika sudet,bet jauciuos issisunkus visai..
As per lnk multika ziuriu😀Galvoju ryt balandelius arba kotletus kept jau pati nezinau ko noriu..
Ka tu skanaus gaminsi?😀
Vakarykstis makaronu apkepas ir rugstyniu sriuba😀Nu,va susitariau su drauge,kad jei nespetume Danieliu paims busiu apsidrausi😃Gal siandien iki miesto nusivilksiu pagaliau
Zinai kaip buna man peislipu nereiks tai taip ir buna nusimint nenusimenu,bet pykstu😀As ir taip pesimiste siuo klausimu..
Oho kaip toli nuo manes😀Tai,kad man atrodo jie visada moka ketvirtadieniais,o gal ir ne...O as mastau,kad nieko su namu mums neiseis,nes mano brangusis ismetes peislipus ,tai tik kelis radau,tai net geda daros...
As tai is namu niekur neinu,kai pinigus taupau😃
Tai,kad dar nezinau kur gyveni naujuose namuose dar neesu buvus😀
Tai zinoma,kad taip tik reik pasiderint kada ir tu namie busi😉
Vakar jau juokiaus,kad galiu eit I darba😃O siaip atostogos gerai laiko per daug dienoj atsirado,tai speju viska😀Kolkas tik atostogu planu ivykdyt neina vis kitu reikalu atsiranda☹
Nu tas tiesa visokiu situaciju buna...Miegojau kaip uzmusta iki pat zadintuvo skambejimo tik kaip visada varciaus,kol uzmigau😀
Vika, kartais gyvenimas ir liudnom temom privercia pabendraut 😉 Kaip tau atostogaujasi? Nepasiilgai dar darbo??? 😃
Labas rytas,o jus cia nuo ryto liudnom temom kalbat...
o jau skaudina kiek, tai patikek, atvirai pasakius, net nesinori nei kalbet su jais, po ju pokalbiu man prasideda kazkokia paranoja, verkiu parom...
as ir noriu kuo greiciau pagimdyt , ir atoro pilnai iki paskutines dienos noriu isnesiot. Kai gerai jauciuosi, kazkokiu nuovargiu ar sunkumu nejauciu (aisku jei pradejau dejuot, tik gulet ir stenet vai vai kaip sunku, gal butu kitaip), bet dabar kai sukuosi visa diena kaip vovere, tai galiu drasiai dar laukt keleta sav 😃
nu man ir sunku, tuo labiau kad buvau visada salia ju, niekada nebuvo jokiu kazkokiu nesutarimu su jais, bet kai isvaziavau i UK, tai viskas apsiverte aukstyn kojom. Jie visada tokios nuomones-tipo tu galejai gyvent LT, o Vitalijus butu kelis metus padirbes ir gryzes. Nu sakau atsiprasau, bet as tuokiausi ir vaika gimdziau ne tam, kad gyvenciau viena su vaiku, man toks gyvenimas atskirai nesuprantamas. Vu vienu zodziu man ju logika nesuprantama
Vyrui tokia nuojauta kad sia sav, o as manau kad kelios dienos po termino, bus vyrui valentinkes dovana 😀
Likau viena cia kaip pirstas, su LT is vis nieks musu neberisa
Kaip ir patarei, pries sventes pati paskambinau, jau atrodo viskas ciki ciki, bet deja, kazko jiems visai noro nera bendraut su manim, tai taip gaila ir liudna ☹(((