Labas rytas😉Buciau turbut pasiutus tavo vietoj😃O tau gal
kiti gydytojai nesake,kad viskas liuks,tai sito darbas buvo
pasakyt😃
31. Jan 2014, 09:11
Nu paskaiciau dabar apie lankyma m-kloje, tai istikro
nustebau. Vakar buvau pas ta gyd, nu nafik
nesikeikiant-sugaisau puse dienos, kad vyriskis perverstu
visa mano nestumo knyga ir pasakytu viskas liuks. Knyga
atgal man i glebi ir sako gero savaitgalio, esejau ir
nieeeko nesupratau 😃 Koks to vizito tikslas buvo. Vyras
sako-ryskiai jiems reikia tam tikro pacientu skc ir tiek. Nu
bent del vaizdo galejo bent ir uz rankos palaikyt, o dabar
pasedejau 2 min ir go home, nu vienu zodziu, pas anglu savi
ciudai..
Jai atejo bauda 60£,tai ji nuejo i mokykla pas mokytoja
ir mokytoja liepe nieko nedaryt,tai nieko nedarant iki
teismo viskas nuejo...Buvo ji pas Ausra,tai jei laiskai
laiku nukeliavo gal gaus atsakyma,kad nereik i joki
teisma,bet teks greiciausiai susimoket 120£ ir dar jie
paskaiciuos pagal pajamas...Jau nuo rugsejo menesio isejas
tas istatymas Eva vis lapuka parsinesa😀
Pardaviau as ji jau,nes pinigus draudimas atsiskaiciavo,o
paskui kalbejau su drauge,tai sake jie atgal neprasys
grazint tiesiog neapsimoka😀Kita savaite su drauge gal i
teisma reiks eit uz vaiko atostogas praita vasara,kad
anksciau nuo mokyklos nueme ji,nors tvarkingai uzpilde
forma,bet gavo bauda...
Tikrai baisiai ilgai cia tau kazkaip uztruko..As 12h
keliaus,tai ir jau buvo per velai,tai po 12h gult normaliai
jau nuejau😀Tu man galetum sms i telefona parasyt,nes as vel
numerio neturiu cia per ta telefono pametima☹Per
atostogas,jei susiderinsim bandysiu aplankyt tave😉
Oj atidirbau ir darbo netruko iki 12h dirbom tik
keturiese,o ir paskui nepalengvejo visai ner kam
dirbt...Atsigersiu kavytes ir eisiu prasimetyt truputi.Dar
Evai kasdien vis po nauja knygute ideda,tai eisim
skaityt😀
Man vakar seimyna parveze laikrasti is lidlos,tai
ismeciau net nevarciusi😀I darba,kai nereiks,tai galesiu
diena nusnaust posma😉Jauciu prabegs tos atostogos ir net
nepajausiu.Tu gal zinai kur pirkt mokyklinius rubus per
mokslo metus?
Paskui issibudinu,tai normaliai dar kavos darbe ikalu
puoduka ir atidirbu😉Manieji patys neatsikelia paskutiniu
metu zadint turiu,nors 20h jau lovose bunam😀As jau stotelej
autiko laukiu I svente😃Visa savaite zmoniu nedaug buvo,tai
turetu dabar uz visa savaite apsilankyt😃Kokie tavo dienos
planai?
Uosviene I Tenerife isskrenda,tai mane ipareigojo jos
mazaji sunu prikelt rytais,nes sake jis zadintuvo
negirdi,tai reik jam ikyriai skambint😀As sunkiai kelt
pradejau,nes Eva puse 12h I tualeta vedu ar 2h vyras
grista,tai pasikalbam,o paskui kai suspardyta bunu☹
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas😉Buciau turbut pasiutus tavo vietoj😃O tau gal kiti gydytojai nesake,kad viskas liuks,tai sito darbas buvo pasakyt😃
Nu paskaiciau dabar apie lankyma m-kloje, tai istikro nustebau. Vakar buvau pas ta gyd, nu nafik nesikeikiant-sugaisau puse dienos, kad vyriskis perverstu visa mano nestumo knyga ir pasakytu viskas liuks. Knyga atgal man i glebi ir sako gero savaitgalio, esejau ir nieeeko nesupratau 😃 Koks to vizito tikslas buvo. Vyras sako-ryskiai jiems reikia tam tikro pacientu skc ir tiek. Nu bent del vaizdo galejo bent ir uz rankos palaikyt, o dabar pasedejau 2 min ir go home, nu vienu zodziu, pas anglu savi ciudai..
Labas rytas mamukai 😀
Drauges vaikas ir gerai iki lanke...Siaip tai gerai,bet jei kur toliau vaziuojam,tai ir mes parukom,kad nereiktu stoviniuot..
Vakar vyras dar perskaite,kad ir masinoj nebegalima rukyt,jei yra vaiku gresia bauda ir trys balai
Sita puikiai zinau negalima ne dienos atostogos nera pateisinama priezastis..
Jai atejo bauda 60£,tai ji nuejo i mokykla pas mokytoja ir mokytoja liepe nieko nedaryt,tai nieko nedarant iki teismo viskas nuejo...Buvo ji pas Ausra,tai jei laiskai laiku nukeliavo gal gaus atsakyma,kad nereik i joki teisma,bet teks greiciausiai susimoket 120£ ir dar jie paskaiciuos pagal pajamas...Jau nuo rugsejo menesio isejas tas istatymas Eva vis lapuka parsinesa😀
Pardaviau as ji jau,nes pinigus draudimas atsiskaiciavo,o paskui kalbejau su drauge,tai sake jie atgal neprasys grazint tiesiog neapsimoka😀Kita savaite su drauge gal i teisma reiks eit uz vaiko atostogas praita vasara,kad anksciau nuo mokyklos nueme ji,nors tvarkingai uzpilde forma,bet gavo bauda...
Tikrai baisiai ilgai cia tau kazkaip uztruko..As 12h keliaus,tai ir jau buvo per velai,tai po 12h gult normaliai jau nuejau😀Tu man galetum sms i telefona parasyt,nes as vel numerio neturiu cia per ta telefono pametima☹Per atostogas,jei susiderinsim bandysiu aplankyt tave😉
Sita ir as pastebejau..Kaip miegojai?Kokie dienos planai?😀
Labas rytas,kad mes kazkotais cia tik dviese bebendraujam...
As visko po truputi padariau😀Man it tokia poilsine diena😀
Oj atidirbau ir darbo netruko iki 12h dirbom tik keturiese,o ir paskui nepalengvejo visai ner kam dirbt...Atsigersiu kavytes ir eisiu prasimetyt truputi.Dar Evai kasdien vis po nauja knygute ideda,tai eisim skaityt😀
sveikutes merginos as gal ir ne i tema, bet imesiu nuorodele vaikiskiem drabuzeliam gal ka sudomins 😀 P.S. Nepykit kad isibroviau i grupe 😀
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1385960871667431&set=a.1385960421667476.1073741835.100007605943158&type=3&theater
Nu gi grazi bus kai suzydes😉
Pas mus melyni paprasti megztukai,tai pries mokykla ju visur yra pirkti😉Oras klaikus maciau lyja kolkas man darbo ner,tai trinuos😀
Visko po truputi ir megztukas naujas butu neprosaly reiks per atostogas paislaidaut😀
Man vakar seimyna parveze laikrasti is lidlos,tai ismeciau net nevarciusi😀I darba,kai nereiks,tai galesiu diena nusnaust posma😉Jauciu prabegs tos atostogos ir net nepajausiu.Tu gal zinai kur pirkt mokyklinius rubus per mokslo metus?
Paskui issibudinu,tai normaliai dar kavos darbe ikalu puoduka ir atidirbu😉Manieji patys neatsikelia paskutiniu metu zadint turiu,nors 20h jau lovose bunam😀As jau stotelej autiko laukiu I svente😃Visa savaite zmoniu nedaug buvo,tai turetu dabar uz visa savaite apsilankyt😃Kokie tavo dienos planai?
Uosviene I Tenerife isskrenda,tai mane ipareigojo jos mazaji sunu prikelt rytais,nes sake jis zadintuvo negirdi,tai reik jam ikyriai skambint😀As sunkiai kelt pradejau,nes Eva puse 12h I tualeta vedu ar 2h vyras grista,tai pasikalbam,o paskui kai suspardyta bunu☹
Labas rytas,as jau su kava😉As nieko neperskaiciau telefonu pralojau😃
As jau ir lovoje taip pat kaip ir tu😀Labanakt😉
Tau susitikti ir siaip galim😉Dvi savaites nedirbsiu..
Tai su tokiais priminimais kur cia pamirsi😃Kita savaite manes ne kvapo jau ten nebus namie ilsesiuos😀
Nu su rasymu pas mus irgi nelabai sekas nesamones peckiot patinka,o va protingai rasyt niekaip neina...
Kaip susirinkimas?Ka papasakojo gero?😀As eisiu vaiku maudyt,o siaip jau viska pasidariau😀
Cia greiciau angliska ziema😃
Lietus rysio boksta uzstojo😃Oras tai nieko naujo toks pats kaip visada jau pripratau😀
Pas mane ta pati beda visa ryta buvo internetas neveike visai☹As jau namucio traukiu😀Ka mamytes nuveiket gero?
Labas rytas😀