Vakarykstis makaronu apkepas ir rugstyniu sriuba😀Nu,va
susitariau su drauge,kad jei nespetume Danieliu paims busiu
apsidrausi😃Gal siandien iki miesto nusivilksiu pagaliau
Oho kaip toli nuo manes😀Tai,kad man atrodo jie visada
moka ketvirtadieniais,o gal ir ne...O as mastau,kad nieko su
namu mums neiseis,nes mano brangusis ismetes peislipus ,tai
tik kelis radau,tai net geda daros...
Vakar jau juokiaus,kad galiu eit I darba😃O siaip
atostogos gerai laiko per daug dienoj atsirado,tai speju
viska😀Kolkas tik atostogu planu ivykdyt neina vis kitu
reikalu atsiranda☹
Labas rytas,o jus cia nuo ryto liudnom temom
kalbat...
04. Feb 2014, 09:00
o jau skaudina kiek, tai patikek, atvirai pasakius, net
nesinori nei kalbet su jais, po ju pokalbiu man prasideda
kazkokia paranoja, verkiu parom...
04. Feb 2014, 08:59
as ir noriu kuo greiciau pagimdyt , ir atoro pilnai iki
paskutines dienos noriu isnesiot. Kai gerai jauciuosi,
kazkokiu nuovargiu ar sunkumu nejauciu (aisku jei pradejau
dejuot, tik gulet ir stenet vai vai kaip sunku, gal butu
kitaip), bet dabar kai sukuosi visa diena kaip vovere, tai
galiu drasiai dar laukt keleta sav 😃
04. Feb 2014, 08:55
nu man ir sunku, tuo labiau kad buvau visada salia ju,
niekada nebuvo jokiu kazkokiu nesutarimu su jais, bet kai
isvaziavau i UK, tai viskas apsiverte aukstyn kojom. Jie
visada tokios nuomones-tipo tu galejai gyvent LT, o
Vitalijus butu kelis metus padirbes ir gryzes. Nu sakau
atsiprasau, bet as tuokiausi ir vaika gimdziau ne tam, kad
gyvenciau viena su vaiku, man toks gyvenimas atskirai
nesuprantamas. Vu vienu zodziu man ju logika
nesuprantama
04. Feb 2014, 08:47
Vyrui tokia nuojauta kad sia sav, o as manau kad kelios
dienos po termino, bus vyrui valentinkes dovana 😀
04. Feb 2014, 08:46
Likau viena cia kaip pirstas, su LT is vis nieks musu
neberisa
04. Feb 2014, 08:46
Kaip ir patarei, pries sventes pati paskambinau, jau
atrodo viskas ciki ciki, bet deja, kazko jiems visai noro
nera bendraut su manim, tai taip gaila ir liudna ☹(((
04. Feb 2014, 08:44
tai kad ir seneliai nezino
04. Feb 2014, 08:44
kaip bebutu, didelis metu skirtumas daro savo. As tik
vakar galutinai susikroviau tase, viska susipirkau, tad
dabar jau esu rami ir ramiai galiu laukt. Baugina tas, kad
vienai reiks gimdyt, mazosios nebus kam palikt
04. Feb 2014, 08:42
pirmadieni. Daivut,visi- tai as ir tetis. Mazoji supras
kai jau lelis, o Rokas kazkaip jau be dideliu emociju,
pasakiau kad po sav, tai sako-waaau 😀 Jis pas mane toks
idomus, kol maziukas, jis taip atsainiai i ta reikala ziuri,
va jau kaip Sofis, tai tada jau ir pasimyluoja kartu , ir
pasierzina
04. Feb 2014, 08:23
sveikata gerai, savijauta taip pat 😉 laukiam tos
didziosios dienos ir tiek, jau tikiuosi nebedaug liko laukt
😀
04. Feb 2014, 08:14
Labas rytas.Jungiuosi i blogai nakti mieganciuju rata ☹
gyva nuo puses dvieju
Zinok tikrai nezinau as uosvienei buvau radus,tai visai
salia lincoln road gyvena,bet nezinau sita ar ne,nes jos dvi
buvo,o as aisku numerio neisivedziau,tai dabar vel
ieskau😃
07442979124-dalia ir dar viena paieskosiu ir
ikelsiu😀Sakiau Eva parsivedusi eisiu rubu atrinkinet bus
uzsiemimas sioks toks😀Mes norim butent sito namo kur
gyvenam,o jei ne dar yra visai salimai parduodamas ir viskas
tik del vietos vien😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Ka tu skanaus gaminsi?😀
Vakarykstis makaronu apkepas ir rugstyniu sriuba😀Nu,va susitariau su drauge,kad jei nespetume Danieliu paims busiu apsidrausi😃Gal siandien iki miesto nusivilksiu pagaliau
Zinai kaip buna man peislipu nereiks tai taip ir buna nusimint nenusimenu,bet pykstu😀As ir taip pesimiste siuo klausimu..
Oho kaip toli nuo manes😀Tai,kad man atrodo jie visada moka ketvirtadieniais,o gal ir ne...O as mastau,kad nieko su namu mums neiseis,nes mano brangusis ismetes peislipus ,tai tik kelis radau,tai net geda daros...
As tai is namu niekur neinu,kai pinigus taupau😃
Tai,kad dar nezinau kur gyveni naujuose namuose dar neesu buvus😀
Tai zinoma,kad taip tik reik pasiderint kada ir tu namie busi😉
Vakar jau juokiaus,kad galiu eit I darba😃O siaip atostogos gerai laiko per daug dienoj atsirado,tai speju viska😀Kolkas tik atostogu planu ivykdyt neina vis kitu reikalu atsiranda☹
Nu tas tiesa visokiu situaciju buna...Miegojau kaip uzmusta iki pat zadintuvo skambejimo tik kaip visada varciaus,kol uzmigau😀
Vika, kartais gyvenimas ir liudnom temom privercia pabendraut 😉 Kaip tau atostogaujasi? Nepasiilgai dar darbo??? 😃
Labas rytas,o jus cia nuo ryto liudnom temom kalbat...
o jau skaudina kiek, tai patikek, atvirai pasakius, net nesinori nei kalbet su jais, po ju pokalbiu man prasideda kazkokia paranoja, verkiu parom...
as ir noriu kuo greiciau pagimdyt , ir atoro pilnai iki paskutines dienos noriu isnesiot. Kai gerai jauciuosi, kazkokiu nuovargiu ar sunkumu nejauciu (aisku jei pradejau dejuot, tik gulet ir stenet vai vai kaip sunku, gal butu kitaip), bet dabar kai sukuosi visa diena kaip vovere, tai galiu drasiai dar laukt keleta sav 😃
nu man ir sunku, tuo labiau kad buvau visada salia ju, niekada nebuvo jokiu kazkokiu nesutarimu su jais, bet kai isvaziavau i UK, tai viskas apsiverte aukstyn kojom. Jie visada tokios nuomones-tipo tu galejai gyvent LT, o Vitalijus butu kelis metus padirbes ir gryzes. Nu sakau atsiprasau, bet as tuokiausi ir vaika gimdziau ne tam, kad gyvenciau viena su vaiku, man toks gyvenimas atskirai nesuprantamas. Vu vienu zodziu man ju logika nesuprantama
Vyrui tokia nuojauta kad sia sav, o as manau kad kelios dienos po termino, bus vyrui valentinkes dovana 😀
Likau viena cia kaip pirstas, su LT is vis nieks musu neberisa
Kaip ir patarei, pries sventes pati paskambinau, jau atrodo viskas ciki ciki, bet deja, kazko jiems visai noro nera bendraut su manim, tai taip gaila ir liudna ☹(((
tai kad ir seneliai nezino
kaip bebutu, didelis metu skirtumas daro savo. As tik vakar galutinai susikroviau tase, viska susipirkau, tad dabar jau esu rami ir ramiai galiu laukt. Baugina tas, kad vienai reiks gimdyt, mazosios nebus kam palikt
pirmadieni. Daivut,visi- tai as ir tetis. Mazoji supras kai jau lelis, o Rokas kazkaip jau be dideliu emociju, pasakiau kad po sav, tai sako-waaau 😀 Jis pas mane toks idomus, kol maziukas, jis taip atsainiai i ta reikala ziuri, va jau kaip Sofis, tai tada jau ir pasimyluoja kartu , ir pasierzina
sveikata gerai, savijauta taip pat 😉 laukiam tos didziosios dienos ir tiek, jau tikiuosi nebedaug liko laukt 😀
Labas rytas.Jungiuosi i blogai nakti mieganciuju rata ☹ gyva nuo puses dvieju
Labos nakties😀
As jau ir einu I lova knyga skaityt,o paskui dar Eva reiks I tualeta vest,jei neuzmigsiu😀
Uzdejau skalbima,nes buvau vaikus trumpam i kiema isleidus,tai grizo kaip velniukai😀Reiktu eit popierius rytdienai paruost,bet kolkas aptingau..
As vaiku spinta tvarkiau,tai ner tokia kritine padetis kaip galvojau,tai Evai tik mokykliniu rubu reik ir siaip smulkmenu visokiu😀
Nerandu niekaip dabar kaip reikia☹Mano diena baigta galiu poilsiaut vaikai namie,vyras darbe😉
Jei nerasiu,tai tada teks laukti penktadienio uosviene is keliones bus jau grizusi😉
Zinok tikrai nezinau as uosvienei buvau radus,tai visai salia lincoln road gyvena,bet nezinau sita ar ne,nes jos dvi buvo,o as aisku numerio neisivedziau,tai dabar vel ieskau😃
07442979124-dalia ir dar viena paieskosiu ir ikelsiu😀Sakiau Eva parsivedusi eisiu rubu atrinkinet bus uzsiemimas sioks toks😀Mes norim butent sito namo kur gyvenam,o jei ne dar yra visai salimai parduodamas ir viskas tik del vietos vien😀