Ir truputi ilgiau padirbsiu del pinigu nelabai ka
pajausiu,bet bus patogu bent😀As kaip bite po namus sukuos
uzdejau kugeli kept,sriuba verdu,tai begsiu greit po dusu
palyst😀
Kiek mokesi,jei nepaslaptis?Man vandens bilas ir mistika
yra😃Grizau is po darbo uzvalgiau,kavos ikaliau ir lekem
skalbimo masinos pirkt,bet deje pardeje labai kainas
uzsikele ir tokios kur norejau laukt reiktu iki kovo vidurio
ir dar neaisku ar gauciau,nes 200zmoniu eilej.Pirkau
internetu ryt turetu atvest😀Dabar pinigus dujinei naujai
taupysiu.Apsiskqlbiau,rytdienai mesa ismusiau,susitvarkiau,o
dabar apsipirkt vaziuosim,nors jegu visiskas nulis pas
mane☹
Sveikos mamytes. Norejau Jusu paklausti patarimo, mano
2metu berniukas viduriuoja jau sav laiko, I diena po
2-3kartus kazkur skystai tustinasi. Buvome cia pas daktaru
bet neva viskas gerai ir susitvarkys savaime nes tokiem
vaikam nera vaistu nuo viduriavimo. Gal zinote kokiu budu
kaip sustabdyti viduriavima ?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Ir truputi ilgiau padirbsiu del pinigu nelabai ka pajausiu,bet bus patogu bent😀As kaip bite po namus sukuos uzdejau kugeli kept,sriuba verdu,tai begsiu greit po dusu palyst😀
As issiderejau sau geresni grafika nereiks pergyvent,kad I autika nespesiu😀Jau vaziuosiu namo😀
Kaip dirbt sekas?Pas mane tikra nuobodybe kolkas☹
Nu netrumpai jus cia keliaujat,nors man gaunas su autiku apie 30min😀
As negaleciau snaust,jei jau atsikeliu,tai atsikeliu ryte,o diena ir retai miegu😀
Labas rytas😀as miegojau iki pat zadintuvo,tik kaip nekeista neperstatinejau ant puse7h😀
Del interneto,tai kai namie visada prisijungiu prie namu interneto,o kitur tai nuo rysio priklauso😀
Bus matyt ryt,kai is namu iseisiu ar ir grybaus man cia sitaip..As jau lovoj bandysiu miegoti.saldziu sapnu😉
Pas mane sokineja nuo 3g prie 4g,tai buna rysio,tai ne pikta kaip sirse palikau turbut teks keist,nes amzinos problemos cia su tuo treciu..
As turiu klausima ar ir pas tave ant telefono rodo zenkla ne 3g,o 4g?Pasiutau baisiai,nei prasiau,nei man reik dabar namie rysio viena padala berodo☹
Miegosim😀As issimaudziau ir kavytes pasidariau gerai,kad vakar vaikus ismaudziau,rubus mums islyginau,tai siandien visai rami😀
Mes su Danieliuku grozio miego miegojom,tai tik dabar prabudom😀
Tikras sekmadienis😉
As su pizama slankioju jauciu jau ir nepersirenginesiu zadu pratinget visa diena😀Isleidau vyra I darba,tai eisiu hamsterio narva sutvarkyt😀
As ir norejau parasyt,kad vejas😃Beje laba😀
Sveikos, as susiruosiau kibinus daryt, ale taip aptingau dabar😀 pas mus vejas didziulis...
Mano pietus paruosti tik iskept liko😉Norejau su vaikais I parka eit,bet cejas ir panasu,kad lyt gali☹
Mano pietus paruosti tik iskept liko😉Norejau su vaikais I parka eit,bet cejas ir panasu,kad lyt gali☹
Mano jau seimyna sukilo,tai pusryciauja,o as uzkepelems ryzius uzkaiciau😉
Labas rytas,as jau nusileidau I apacia kavos😀
As jau vel namie😉
Mes mieste dar vis uzsukau antakiu susitvarkyt,paskui dar I keleta pardziu ir tada jau namo leksim😀
As grozio miego numigau,atsigersiu kavos ir eisiu trason😀Jus jau gal namie?
As jau vel skalbiu,valgyt gaminu gal paskui iki miesto sausiu su vaikais😀Oras atrodo pasaka😀
Aciu😀
Labas rytas,o as kaip visada I darba nereik,tai atsikeliau be problemu😀Getos tau darbo dienos😉
Kiek mokesi,jei nepaslaptis?Man vandens bilas ir mistika yra😃Grizau is po darbo uzvalgiau,kavos ikaliau ir lekem skalbimo masinos pirkt,bet deje pardeje labai kainas uzsikele ir tokios kur norejau laukt reiktu iki kovo vidurio ir dar neaisku ar gauciau,nes 200zmoniu eilej.Pirkau internetu ryt turetu atvest😀Dabar pinigus dujinei naujai taupysiu.Apsiskqlbiau,rytdienai mesa ismusiau,susitvarkiau,o dabar apsipirkt vaziuosim,nors jegu visiskas nulis pas mane☹
Gerai vos atsikeliau ir dar jauciuos mieganti😃
Labas rytas😀
Sveikos mamytes. Norejau Jusu paklausti patarimo, mano 2metu berniukas viduriuoja jau sav laiko, I diena po 2-3kartus kazkur skystai tustinasi. Buvome cia pas daktaru bet neva viskas gerai ir susitvarkys savaime nes tokiem vaikam nera vaistu nuo viduriavimo. Gal zinote kokiu budu kaip sustabdyti viduriavima ?