Mamytės iš UK!

26. Sep, 08:48

ar yra mamyciu is UK?

liuks liuks 20. Feb 2014, 20:26

As ir jau prie tv drybsau😀

liuks liuks 20. Feb 2014, 17:26

As jau atidirbau namie savaitgaliu kvepia beveik😀Siandien teko rankomis plaut indus truputi indaplove taise,tai dabar super veikia indus sausus beveik isimu😀

liuks liuks 20. Feb 2014, 09:10

Jei tokie meistrai taiso kaip pas mus,tai tikrai nesutaise😃

liuks liuks 20. Feb 2014, 08:48

Geros tau darbo dienos😉As ir jau einu ruostis tuoj eit I stotele reiks😀

liuks liuks 20. Feb 2014, 08:08

Ankstyvas rytas. Mama žadina sūnų:
- Kelkis sūneli, laikas eiti i mokyklą!
- Kodėl, mama? Aš nenoriu eiti.
- Pasakyk man nors dvi priežastis kodėl tu nenori eiti į mokyklą.
- Na, visų pirma, vaikai manęs nekenčia, ir antra, mokytojai irgi manęs nekenčia!
- Čia ne priežastys neiti į mokyklą. Tuoj pat kelkis ir eik.
- Pasakyk man nors dvi priežastis kodel turėčiau…
- Na, visų pirma, tau 52 metai, ir antra, tu mokyklos direktorius

liuks liuks 20. Feb 2014, 07:39

As eisiu galva issiplauti nelabai tokiu laiku ka veikti turiu😃Valgyt ir daryt nereiks be kokio sekmadienio,nes visko po truputi yra😀

liuks liuks 20. Feb 2014, 06:55

Man cia kazkada aparatas skambino,tai pakeliau ir padejau rageli neturiu kantrybes tokiems dalykams😀

liuks liuks 20. Feb 2014, 06:49

Manau jie tu skundu gauna neviena ir ne du,tai net nekeips demesio...Mes darbe ir demesio nekreipiam I tuos skundus.Jie su savo tuo skambinimu,tai ikyrus neziuri,nei kiek valandu,nei kad zmogus dirbt gali😀

liuks liuks 20. Feb 2014, 06:40

Buna ir man kartais uzbludijimu siokiu tokiu😉Kaip tau su vandeniu ir konculu gal kas pajudejo?

liuks liuks 20. Feb 2014, 06:33

Labas rytas,as ir keliaus vyras pazadino,tai nei miegot,nei keltis,bet keliaus,tai iki darbo laiko dar sociai😀As pfu pfu pfu darbo dar nesykio nesapnavau arba neprisimenu😃

liuks liuks 19. Feb 2014, 22:29

Issiaiskinom daugiau taip neturetu but😀As jau ir eisiu I lova.Labanakt

19. Feb 2014, 21:36

mano darbdavys kaip ir normalus, neturi prie ko prikibti prie manes. Na tikiuosi ryt imsis veiku😀

19. Feb 2014, 20:15 Gintare24

Manau ar spes sutvarkyt priklausys nuo darbdavio geranoriskumo. As tai buvau pradzioj atostogas pasiemus visas,o tada man jau mokejo motinystes ismoka,nes as neplanavau gryzti. Jei darbdavys nesutiks moket jis turi parasyt kodel nemokes. Viena drauge nunese mat b1 ir gavo laiska kad nemokes ir p45 tuo paciu atsiunte,bet job centras mokejo. O kita isejo motinystes atostogu ir sake grys,bet baigiantis motinystes atostogom nuvyko i darba ir parase prasyma atleisti is darbo. Net jei tu nebegrysi i darba tau darbdavys tures moket jei nebus rades kokiu priekabiu nemoket.

19. Feb 2014, 20:11

Sveikos,kaip sekasi? Vis prisedu paskaitau ir toliau darbuotis einu. Dukryte ismoko i baldus isikibus atsistot tai vis saugot reik,o ir laidus megsta,tai vis uzstatau,bet vistiek lenda.

liuks liuks 19. Feb 2014, 19:20

Oj situo klausimu niekuo negaliu padeti gal kuri mamyte ka papasakos,kai prisijungs..O as ant vyro supykau paliko jis draugei dar ir kaimynu mergaite nu supratimo pas ji nulis,kad pinigus uz du vaikus mokam,o ne uz tris ir,kad taip daryt negalima,tai gerai,kad drauge supratinga..

19. Feb 2014, 17:12

Sveikos. As is UK. Turiu klausimeli. Laukiuosi savo pirmojo maziuko. Noreciau pasiteirauti del motinystes mokejimo. Gal jau ir kalbejot cia, bet labai jau ilgai manau tektu ieskoti.
Taigi, siandien tik atnesiau darbdaviui mot b1 forma, iki iseijimo liko dvi savaites. Busiu 26 savaiteliu . ar spes man viska sutvarkyti iki 28 savaites? Plius jis sako jeigu tu negrysi, jis nemokes, bet sakau, tada moka valstybe. Ar galiu juo pasikliauti? Ar reiketu pastumeti labiau?

liuks liuks 19. Feb 2014, 16:42

Viena kavos masina sugedus,tai buvo meistras,kuris jos nesutaise,o dar ir kita aparata pusvalandziui uzeme,tai nieko neliko kaip tik uzsidaryt😀As jau namo vaziuoju siandien I autika spejau jau😀

liuks liuks 19. Feb 2014, 14:04

Ne,bet siaip turejom uzsidaryt pusvalandziui😃Porininkas ir tas neatejo siandien...

liuks liuks 19. Feb 2014, 13:10

Kaip tau sekas dirbt?

liuks liuks 19. Feb 2014, 13:07

Aciu ji kolkas super😉

liuks liuks 19. Feb 2014, 09:32

Manoji dar nevisai,bet pradzia jau arti😀Geros darbo dienos😉

liuks liuks 19. Feb 2014, 08:48

Labas rytas,Na gal ir tavo tiesa😉Visko gali buti,kad pyksta,jog dirbi pabandyk pasikalbet su savo mazaja😀

liuks liuks 18. Feb 2014, 21:38

Kazi kur Sonata dingus?Nors siaip visos cia dingusios isskyrus mus dvi...As ir neilgtrukus I lova mausiu miegas kabinasi,nors tu ka😀

liuks liuks 18. Feb 2014, 20:44

Vaistu isgerk gal praeis...As prisivalgiau,tai ir aptingau,bet dar kavytes mielai atsigersiu,nes gult ankstoka😀

liuks liuks 18. Feb 2014, 19:53

Tai ji vakar,kai pasakojo,kad cia jai butu antras darbas,tai gal nepatiko kazkas..Porininkas ryt paskutine diena,nes rado kur geriau,tai bus vel sunkiau dirbt☹

liuks liuks 18. Feb 2014, 17:02

As dar tik namo vaziuoju I autika nespejau,tai ejau kavos nusipirkt ir dar teko palaukt😀Mes dabar dviese dirbam ta pati darba,tai isvis laikas darbe neina,o ir siaip auditas tikrins mus kas menesi,nes vis nepraeinam..Vakar prieme nauja panele,o siandien ji jau neatejo😃

liuks liuks 18. Feb 2014, 08:53

Labas rytas,palyginus su vakar naktim,tai siandien ir as jau numigau😀

liuks liuks 17. Feb 2014, 20:27

Mes jei ir vaziuosim I lt,tai su masina..

17. Feb 2014, 18:40

As ieskau bilietu vasarai i lt, brangus bjaurybes...

liuks liuks 17. Feb 2014, 16:56

As jau namucio vaziuoju😀