Labuka,o as vakar lyg ir dziaugiaus,kad i darba
reikejo,nes orelis visai neiseiginei skirtas buvo?As
makaronu apkepa dariau is interneto,burokeliu migraines,o
dabar jau prisedau serialo kazkokio ziuret naujo?
Laba diena,as jau po darbuko su kavyte sedziu?Siandien
surinkimas pas Eva per kompa su kiekvienu mokytoju
atskirai,tai nieko rimtu neuzsiimsiu,nes paskui
nespesiu?
Man salta vakar darbe susilau tai siandien ploniau
apsirengiau ir vesoka.kas pietums? As vakar pas uosviene
tokiu skaniu kopustu valgiau tai galvoju siandien pati
darysiu ,kaip tik saldytuve turiu su besibaiigiamcia data
😉
M&S pirkau kitur klasikiniu juodu su kisenem neradau?As
rusiska per YouTube vis koki pasileidziu,tai dabar ciuziji
grexi ziuret pradejau,bet seriju pritruko,tai teks
palaukt,kol ikels likusias?Per velai zinute tavo paskaiciau
mes daug vistienos sunaudojam.Gal zinai iki kada akcija?As
skalbima uzdejau ir TV ziuriu reiks jau tuoj kilt i virsu
vistik ryt i darba.
Kur buvai kelniu?koki seriala ziuri? As breikauju.po
darbo reik i lidla uzeiti vistienos vakar jau norejau
nusipirkti bet matyt kaip akcijine ,lentynos tuscios ☹
As pagaliau kelnes i darba nusipirkau truputi didokos,bet
i 6dydi tikrai dar netilpciau sueis kolkas ir sitos,kol
kitas isigysiu?Eisiu ilsetis ir seriala ziuret bus kaip
sekmadienis man siandien?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Sveika,isaugusi dvi savaites nemateme . Elgsena ir pasikeitusi ,lauke graziai vaikscioja.siandien toks oras kad nieko nesinori...
Labas rytas,o tai pamiegojau ilgai?Na kaip jusu sunyte ar pasikeitus??Mes vakar tetos vaiko buvom sveikint,o siandien kolkas be planu...
Sveika ,Pagaliau mes vaziuojam siandien vakare savo sunytes pasiimti😉
Labuka,vis kazkaip neparasau nu va pagaliau penktadienis?
Labas rytas,breikauju,vesoka lauke ...
Laukia valgytoju mano kukuliukai 😉
Nu va kaip gerai vistiek kazka sugalvojai?As nieko jauciu negaminsiu likuciu yra?
Gera ideja bet as sugalvojau kukuliukus su padazu daryti😉
As turbut apkepciau keptuvej,uzpilciau chili con carne padaziuko,dar ideciau pupeliu ir vsio troskinukas?
Turiu jautienos farso ka siulytum daryti
Labas rytas,erzina ir mane kartais atrodo viskas atsibode...
Labas rytas su tais valgymais beda,truksta ideju...
Labuka,o as vakar lyg ir dziaugiaus,kad i darba reikejo,nes orelis visai neiseiginei skirtas buvo?As makaronu apkepa dariau is interneto,burokeliu migraines,o dabar jau prisedau serialo kazkokio ziuret naujo?
Sveikute,savaitgalis nors ir ilgasis labai greitai praejo man 😉 breikauju ir galvoju ka cia skamaus grizus pasigaminti ...
Mano kita bus normali dirbu pirmadieni?
Man kita bus trumpa pirmadieni nedirbam .po darbo eisiu apziureti kur lietuve rubais prekiauja 😉
Labas rytas,trumpa sita mano savaite buvo net nepajauciau?
Labas rytas,pagaliau penktadienis !
Laba diena,as jau po darbuko su kavyte sedziu?Siandien surinkimas pas Eva per kompa su kiekvienu mokytoju atskirai,tai nieko rimtu neuzsiimsiu,nes paskui nespesiu?
Labas rytas miegojau puikiai. Tik pirsta skaudejo vakar taip giliai isipjoviau ☹
As jautiena troskinu?
Man salta vakar darbe susilau tai siandien ploniau apsirengiau ir vesoka.kas pietums? As vakar pas uosviene tokiu skaniu kopustu valgiau tai galvoju siandien pati darysiu ,kaip tik saldytuve turiu su besibaiigiamcia data 😉
As ir neissimiegojus jauciuos kazkokia apdujus ne kava nepadeda...
Labas rytas,prastai miegojau...pilnatis matyt veikia☹
Labas rytas,pabudome ir kelkimes?
Sia savaite akcija iki ketvirtadienio jei neklystu.laikrasti lidlos paziurek😉 ir as jau lovoje .labanakt.
M&S pirkau kitur klasikiniu juodu su kisenem neradau?As rusiska per YouTube vis koki pasileidziu,tai dabar ciuziji grexi ziuret pradejau,bet seriju pritruko,tai teks palaukt,kol ikels likusias?Per velai zinute tavo paskaiciau mes daug vistienos sunaudojam.Gal zinai iki kada akcija?As skalbima uzdejau ir TV ziuriu reiks jau tuoj kilt i virsu vistik ryt i darba.
As i metalana noreciau gal savaitgali reiks nepainget ir nueit 😉
Kur buvai kelniu?koki seriala ziuri? As breikauju.po darbo reik i lidla uzeiti vistienos vakar jau norejau nusipirkti bet matyt kaip akcijine ,lentynos tuscios ☹
As pagaliau kelnes i darba nusipirkau truputi didokos,bet i 6dydi tikrai dar netilpciau sueis kolkas ir sitos,kol kitas isigysiu?Eisiu ilsetis ir seriala ziuret bus kaip sekmadienis man siandien?