Tokias zvakes tik zinant kvapa galima pirkt internetu
kitaip be sancu?As bulviu koses su spirguciais
pasidariau,tai prisivalgiau kaip reikiant?Pradejau seriala
per Netflix ziuret lygtais tikrais faktais remtas,tai kaip
man ilgam ziurejimui..Ryt jau sunus gris,tai skalbimo bus
sociai is po stovyklos tokiu oru?
Laba ryta,as turiu shoppix programele renki taskus o
paskui isikeitibi pinigus .tai uz tuos pinigelius ir pirkau.
Man patinka wood wish zvakes,buvusiam darbe ten
prisiuostydavom tai visus kvapus zinau,lengva buvo
issirinkt😉
Nesulijai? As vistienos sriuba viriau ir vistiena su
padazu,ryt bus lietiniai 😉 dar kvepenciu zvakiu uzsisakiau
,visos sudegintos reikejo atsinaujinti 😉
Sveika,ia ir galvoju kur cia prapuolusi😉 su gimtadieniu
tavo mazaji 😘 as vakar metalane buvau norejau sau kazka
nusipirkti bet tik panele prisipirko as nieko gero
neradau.pasiziurejau kad kelis rubus reikejo grazinti tai
ejau siandien atgal pasikeiciau i stalo irankiu rinkini.
Labas rytas,as vakar ne pasilabint neturejau kada kelem
anksti vyras su Denu pasa vaziavo daryt,dar mazajo
gimtadienis vakar buvo tikrasis,bet svesim siandien,tai po
pardes malemes po piet,o vakare kritom i lovas kaip
lapai?
Esu keleta kartu pirkus labai malonus vyrukas
prekiauja?As parlekiau namo sulauksiu Danieliaus leksim pas
dantiste patikrai,o poto dar i parde uzsuksim?
Man ir kazkokia ilga diena buvo,bet jau lovoj Eurovizija
ziuriu...Salotu su krevetem dariau ir siaip ant greitu
vistienos ir bulviu orkaitej prakepiau?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,as breikauju,mano zvakes atejo bet pastininkas permete per tvora nes aisku nieko namie apart suns nera.tikiuosi sveikas rasiu ...
As dar telika ziuriu bet tuoj eisiu liuliuko
As jau lovoje ryt anksti kelt?
Sujuokinai 😉 as po namus sukuosi lietiniu su vaikais pavalgeme ir laukem tecio 😉
Parsivedziau keliauninka,tai siandien diena tik skalbimui pas mane gerai buvau susiplanavus taip ir nutiko?
Sveika ir as gerai miegojau gal kiek per trumpa naktis buvo 😉
Labas rytas,pagaliau grazesni orai atkeliauja,nes kiek galima to lietaus?Issimiegojau gerai,bet vistiek tyngiu...
As apacioj dar vis guliu?
As jau virsui kojas patiesusi😉
Tokias zvakes tik zinant kvapa galima pirkt internetu kitaip be sancu?As bulviu koses su spirguciais pasidariau,tai prisivalgiau kaip reikiant?Pradejau seriala per Netflix ziuret lygtais tikrais faktais remtas,tai kaip man ilgam ziurejimui..Ryt jau sunus gris,tai skalbimo bus sociai is po stovyklos tokiu oru?
Laba ryta,as turiu shoppix programele renki taskus o paskui isikeitibi pinigus .tai uz tuos pinigelius ir pirkau. Man patinka wood wish zvakes,buvusiam darbe ten prisiuostydavom tai visus kvapus zinau,lengva buvo issirinkt😉
Labas rytas,man pasiseke vakar spejau laiku sugristi?Pas mane yra kvepianciu zvakiu retai deginam mes,tai ilgam uztenka?
Nesulijai? As vistienos sriuba viriau ir vistiena su padazu,ryt bus lietiniai 😉 dar kvepenciu zvakiu uzsisakiau ,visos sudegintos reikejo atsinaujinti 😉
As makaronu apkepa iskepiau,patalyne pasikeiciau,isbegau pabegiot ir neber dienos?
Sveika,ir man nesijaute.kaip salta man siandien.grizusi sumascisu lietiniu kepti reikia saldytuva isvalyti pilna visokiu liekanu sueis idarui 😉
Labuka,aciu?Nepajauciau savaitgalio visiskai sestadieni triuksmo pilni namai,o vakar reikejo suruost 2d I kelione sunu,dar lekem gimtadienio pinigu isleist naujo monitoriaus kompo norejo ir ausiniu,tai prasimalem po miesta siek tiek?Siandien sakiau poilsiausiu grizus?
Sveika,ia ir galvoju kur cia prapuolusi😉 su gimtadieniu tavo mazaji 😘 as vakar metalane buvau norejau sau kazka nusipirkti bet tik panele prisipirko as nieko gero neradau.pasiziurejau kad kelis rubus reikejo grazinti tai ejau siandien atgal pasikeiciau i stalo irankiu rinkini.
Labas rytas,as vakar ne pasilabint neturejau kada kelem anksti vyras su Denu pasa vaziavo daryt,dar mazajo gimtadienis vakar buvo tikrasis,bet svesim siandien,tai po pardes malemes po piet,o vakare kritom i lovas kaip lapai?
Labas rytas,as vakar nieko neziurejau issimaudziau ir kritau i lova .penktadienis kaip man patinka ta trumpa diena 😀
Darbe but pries 7h reikejo...Vakarieniauju pagaliau ir kilsiu i virsu Eurovizijos ziuret?
Ryte per breika rasiau ir viskas dingo ☹ niekk nesuprantu... ko tu tokia anjstyva si ryta?
Labas rytas,as 5h keliau,tai sunkokai,bet nieko issibudinau?
Labas rytas,trumpa naktis lyg truksta miego ...
Esu keleta kartu pirkus labai malonus vyrukas prekiauja?As parlekiau namo sulauksiu Danieliaus leksim pas dantiste patikrai,o poto dar i parde uzsuksim?
Beje as vakar buvau Bretone tik ne tam pastate o paskutiniam,talona turejom.ziuriu kaip faina ir vaisiais prekiauja,patogu zmonems 😉
Labas rytas,vis geriau negu nieko,nors siemet man nedaug saliu patiko?
Labas rytas,vakar ziurejau iki galo saunu kad musiskiai pateko 😀
As visai buvau pamirsusi apie Eurovizija tai tik balsavimo pabaigai isijunguau,ziuresiu jei neuzmigsiu 😉
Man ir kazkokia ilga diena buvo,bet jau lovoj Eurovizija ziuriu...Salotu su krevetem dariau ir siaip ant greitu vistienos ir bulviu orkaitej prakepiau?
Laikas visai sustojes...kas pietums?