Labas rytas,yra buve ir man taip tada dazniausiai isvis
nieko nerasau...Lygtais geriau pradejau jaustis tik nosis
dar uzsikimsus?Beda su tokiais daiktais nei iskart pulsi
lupt,o paskui jau suk galva.
Sveika ,tiek prirasiau ir viskas dingo☹ o tu laikykis
nesusirk . Iseigines labai greit praejo ne kazka ir
nuveikiau ilsejausi po namus tvarkiausi vakar kugeli kepiau
su slaunelemis,o siandien sekcija mano vyrai surinkinejo bet
nepabaige nes aisku truksta detaliu☹
Laba diena,ka smagaus ir gero nuveikei per iseigines??As
dar siandien i darbuka keliausiu,bet susitvarkiau
namus,suruosiau mazaji i mokykla,tai ryt tik valgyt reiks
pasigamint ir galesiu tynget?Persalau truputi,tai sunkokai
judet sekas..
As tamsia pirkau,nes tik tokia valgome,o vyniotinius ir
ten susipirkau visus?Dar alyvuoges marinuotos labai
skanios?Pagaliau nusidirbau visus darbus,tai istempiau kojas
virsuj pries tv kazkoki lenku filma rodo visai neblogas?
Kokia skania namine juoda duona su saulegrazom atradau
pirkti vakar kepaliuka nusipirkau,tai siandien lekiau dar du
nusipirkti,kad tikrai uztektu,nes vakaryksti pirkini
sulapnojom ne nepajautem?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Ir as jau einu miegoti .saldziu sapnu.
As jau lovoj kazkokia pavargus jauciuos nors nieko baisiai nedirbau?Labanakt
Mes siandien likuciais mitome 😉 ryt ka nors gaminsiu 😉
Oho nu visai jau baisiai...As apejau pardes,nors nieko nereikejo,bet prisipirkau visokiu nesamoniu,kol sugalvojau ka valgyt daryt?
Sveika kad truksta gal 14 detaliu ir ne siaip kokiu varsteliu o kur stiklus laiko.nervina labai tokie dalykai ☹
Labas rytas,yra buve ir man taip tada dazniausiai isvis nieko nerasau...Lygtais geriau pradejau jaustis tik nosis dar uzsikimsus?Beda su tokiais daiktais nei iskart pulsi lupt,o paskui jau suk galva.
Sveika ,tiek prirasiau ir viskas dingo☹ o tu laikykis nesusirk . Iseigines labai greit praejo ne kazka ir nuveikiau ilsejausi po namus tvarkiausi vakar kugeli kepiau su slaunelemis,o siandien sekcija mano vyrai surinkinejo bet nepabaige nes aisku truksta detaliu☹
Laba diena,ka smagaus ir gero nuveikei per iseigines??As dar siandien i darbuka keliausiu,bet susitvarkiau namus,suruosiau mazaji i mokykla,tai ryt tik valgyt reiks pasigamint ir galesiu tynget?Persalau truputi,tai sunkokai judet sekas..
Labas rytas,as breikauju diena greit eina 😉
Labas rytas?
Ilga savaite pas tave... man ryt puse dienos ir viskas😀
Labas rytas,as ir i darbuka krapstausi dar 4dieneles iki iseiginiu liko dirbti?
Labas rytas,budinames ,as i darba ruosiuosi 😉
Labuka,as jau namuciuose poilsiauju?
Sveika,kaip greitai siandien diena eina .net nepajutau kaip breikas atejo😉
Skanaus?Nu ir vejas slykstus lauke ne kojos kist is namu nesinori..Truputi atsikvepsiu ir eisiu apsimetyt namie?
As siandien darysiu 😉
Pailsejau ir as dar ir persivalgiau vakar saltibarsciu pasidarem,tai per diena ir suvalgem?
Sveika ir as nieko nenuveikiau tik pailsejau ir tiek 😉
Labas rytas,greit praejo tos laisvos,nors nieko ypatingo taip ir nenuveikiau...
Labukas,ir baigesi iseigines... ryt i darbuka ...
Aciu ir tave taip pat su Sv.Velykom?
Saulėtas ir šiltas aušta jau Velykų rytas! Linkiu šviesos namuose, skaidrumo mintyse, gėrio darbuose ir meilės širdyje! Su Sv.Velykom!
Alyvuogiu nebandziau bet girdejau kad skanios 😉 ir as ta ziuriu. Vakar per LNK ziurejau vakare bet nebaigiau reiks atsisukt ten geras paziurek 😉
As tamsia pirkau,nes tik tokia valgome,o vyniotinius ir ten susipirkau visus?Dar alyvuoges marinuotos labai skanios?Pagaliau nusidirbau visus darbus,tai istempiau kojas virsuj pries tv kazkoki lenku filma rodo visai neblogas?
Zinau zinau,man irgi ten skani duona tokia formine ji sviesesne ne tamsi,paskui labai skanus vyniotiniai ten ir misraines savininke ten pati gamina 😉
O cia prie krautuveles yra lietuviu parduotuve,tai ten tikrai skaniu dalyku yra,bent man visai nieko parduotuve?
Kur cia pirkai?
Kokia skania namine juoda duona su saulegrazom atradau pirkti vakar kepaliuka nusipirkau,tai siandien lekiau dar du nusipirkti,kad tikrai uztektu,nes vakaryksti pirkini sulapnojom ne nepajautem?
Sveika,teisingai😉 as turiu varskes ziuriu kelios dienos kaip pasibaigusi reiks zagareliu vaikams iskroti😉