As jau namuciuose laukiu susirinkimo del sunaus keliones
2dienoms turetu vaziuot,jei nieks nesikeis daugiau..O Eva
izoliuosis iki kito treciadienio,tai mes irgi nieko
neplanuojam nepaliksim gi vienos sedet namie.
Sveika,as jau lovoje ,mes siandien gelynus tvarkeme tai
pora vaismedziu pasidinome kelis roziu krumus azalija.dar
daug reiks gelyciu... reikia viska sutvarkyti kol musu
karalaites nera...
Primarke si ta nusipirkau .george nieko gero nemaciau
vyrui tapkes naujas nes senasias suo
sugriauze.prisivaiksciojau vienu zodziu dabar ilgai nereiks
😉
Lauke eile pasirodo dar mazute palyginus kiek reikia
laukt,kad susimoket.Ispardavimai dideli,bet kelniu deje
negavau isvis tokia betvarke tu lipduku prilipinta
belekur,jog sale,o atejus prie kasos pasirodo visai ne sale
ir siaip lentynos tustokos.Eisiu internete kelniu
ieskot?
Ten maciau kolkas eiles dideles,tai nevilioja,nors reiktu
sio bei to?Mano mazius atsisako kirptis,o vyras laiko
neranda,tai sekmingai apzele toliau vaiksto?
As savaitgali i miesta trauksiu man ir kelniu reikia
maikuciu .reikia primarka aplankyti 😀 o del kirpyklos vyrai
apzelia o as noriu pasitrumpimti plaukai slenka tai gele
plona uodegyte belikus😉
Aciu,bet dar iseiginiauju?Zadu eit iki Asdos living,jei
nepatingesiu reiktu i darba nauju kelniu nusipirkti?Man ir
reiktu,bet pakentesiu kol bumas praeis?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Rytai labai salti ... pas mus darbo maziau,tai kas norejo galejo namo eit.as likau ,ja veiksiu suns nera tai ner kur skubeti 😉
Laba diena,Daznokai paskutiniu metu taip nutinka...Pagaliau oras isgrazejo tik galetu dar susilt pora laipsniu daugiau?
Labas rytas,vakar tiek prirasiau ir viskas kazkur dingo ☹ nesuprantu kaip cia
As jau namuciuose laukiu susirinkimo del sunaus keliones 2dienoms turetu vaziuot,jei nieks nesikeis daugiau..O Eva izoliuosis iki kito treciadienio,tai mes irgi nieko neplanuojam nepaliksim gi vienos sedet namie.
Labas rytas,i mokoslus isvaziavo 3 savaitems.tai dabar taip tuscia namie liudna ...
Labas rytas,o kur jusu karalaite?Mes ir keleta geliu pasodinome vakar,bet ir dar nemazai reik..
Sveika,as jau lovoje ,mes siandien gelynus tvarkeme tai pora vaismedziu pasidinome kelis roziu krumus azalija.dar daug reiks gelyciu... reikia viska sutvarkyti kol musu karalaites nera...
Labas rytas,vakar rasiau,bet viskas dingo..Susijuokiau del tapkiu?Mes zadame i Spaldinga geliu vaziuot pirkt jau reiktu soda susitvarkyt?
Primarke si ta nusipirkau .george nieko gero nemaciau vyrui tapkes naujas nes senasias suo sugriauze.prisivaiksciojau vienu zodziu dabar ilgai nereiks 😉
Kaip sekesi?Ka gero matei??
Jau namo judu.
Labas rytas,as dar lovoje gulineju?Gero apsipirkimo?
Labas rytas,as jau mieste.dar pusvalandus iki atidarymo bet ilgoka zmoniu eilute prie primarko...
Buna tokiu dienu ir man...Gerai pailsek?
As zinias ziuriu .jauciuosi kaip citrina issunkta...
As pasidariau viska ka reikejo,tai galiu valandele ramiai pasedet darbe?
Pavargau siandien.po darbo dar i lidla reikia uzsukti .vistienos file noriu kebabu iskepti 😉
Labuka,as siandien ir ryt po pietu dirbu,tai siaip sau ta savaite tik tiek,kad trumpa,tai nors tiek gerai?
Sveika greit savaite eina
Labas rytas,as jau ir siandien i darbuka keliausiu?
Labas rytas,as siandien gal nuo 3 pusi gaudau,nubudau ir viskas nors vakar ir ne anksti atsiguliau...
As palauksiu kol bumas praeis 😉
Lauke eile pasirodo dar mazute palyginus kiek reikia laukt,kad susimoket.Ispardavimai dideli,bet kelniu deje negavau isvis tokia betvarke tu lipduku prilipinta belekur,jog sale,o atejus prie kasos pasirodo visai ne sale ir siaip lentynos tustokos.Eisiu internete kelniu ieskot?
Didele eile?
Atsistojau i eile ir susimasciau ar tikrai man tu darbiniu kelniu taip jau reikia??
Ten maciau kolkas eiles dideles,tai nevilioja,nors reiktu sio bei to?Mano mazius atsisako kirptis,o vyras laiko neranda,tai sekmingai apzele toliau vaiksto?
As savaitgali i miesta trauksiu man ir kelniu reikia maikuciu .reikia primarka aplankyti 😀 o del kirpyklos vyrai apzelia o as noriu pasitrumpimti plaukai slenka tai gele plona uodegyte belikus😉
Aciu,bet dar iseiginiauju?Zadu eit iki Asdos living,jei nepatingesiu reiktu i darba nauju kelniu nusipirkti?Man ir reiktu,bet pakentesiu kol bumas praeis?
Labas rytas,ir tau !diena juda😉 ryt i kirpykla lekiu seniai nebuvau😀
Labas rytas,Geros darbo dienos?