As iki pardes keliauju noriu salotu paprastu
pasidaryt?Isleidau baseina gris seimyna eisim plaut ir
perstatysim kitur,nes ikyru uz tvoros medis ir krenta ziedai
tiesiai i ji..
Labas rytas,as abu skiepus turiu?Is mano aplinkos visi
gerai jautesi jokiu pasaliniu poveikiu nebuvo tik ranka toj
vietoj kur skiepijo paskaudejo 1d?As vel iseiginiauju
siandien ir rytoj?
As dar tik neseniai namo grizau,tai
apsikuisiu,pabendrausiu su vaikais ir eisiu gult?Mano vyras
jau pirma doze gaves,bet del antros kolkas jokiu
ziniu...
Labas rytas,ankstyva ir as tik laiko pasilabint
neturejau?I clippers ir uzsiaplinau ten ir skaitos M&S
sandelys?As ir pati nezinau ka bedaryt,bet manau dabar
pakentesiu sitiek prisipildziau,tai kol ateis atsakymai
praeis kokios pora savaiciu?As po truputi i darbuka eisiu
krapstytis,kad ir kaip nenoriu..
Skanu saltibarsciai tokiu oru?Nenoreciau eit per
agentura,tai sunkiai kazkaip sekasi issiunciau i
M&S,URBN,glass system,Meadow food sandelius CV,o siaip virs
9£ mazdaug visur siulo.Skambino is Quest agenturos jie
darbina pas jus,tai sutariau penktadieni ateit,bet dabar jau
dvejoju ar isvis verta eit,nors as tai moteriskei sakiau,kad
esu dirbanti ir nebus,kad begsiu dirbt stacia
galva...Pavargau kazkaip ir akis nuo kompo paskaudo tikiuosi
gal kokiu rezultatu bus?
Maniskis vakar nupirko elnienos grilio derreliu tai
turbut kepsnineje keps.noreciau saltibarksciu bet rugpienio
neturiu .kai silta ir valgyti nesinori arbuzo gal kokio
vakar paskutini supjausciau turejom didziausia visa savaite
valgeme, o del darbo angle dezutes dare kai uzsiplepa viena
prie kitos tai neimanoma speti 😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas?
Atveso i vakara sedejau kieme tai net dzemperi atsinesiau vesu pasidare. O galiausiai namo parejau einu tv paziureti ka gero rodo 😉
As pabegiot buvau ir eisiu dabar jau ilsetis diena baigesi?
Mes parke su sunimi buvome dabar namus tvarkau,zuvies issitraukiau tikiuosi atsileus vakarienei 😉
As iki pardes keliauju noriu salotu paprastu pasidaryt?Isleidau baseina gris seimyna eisim plaut ir perstatysim kitur,nes ikyru uz tvoros medis ir krenta ziedai tiesiai i ji..
Dar geras pusvalandus ir namo 😀
Du rytinis pi popietinis
O kiek shiftu pas jus darbe yra??
Bet poto vel 6d dirbsiu tik gerai,kad is ryto?
Oho ir dar skundiesi kad blogas darbas 😃
Labas rytas,as abu skiepus turiu?Is mano aplinkos visi gerai jautesi jokiu pasaliniu poveikiu nebuvo tik ranka toj vietoj kur skiepijo paskaudejo 1d?As vel iseiginiauju siandien ir rytoj?
Labas rytas,pagaliau penktadienis !
Kaip jautesi? O tu nepasiskiepijusi?
As dar tik neseniai namo grizau,tai apsikuisiu,pabendrausiu su vaikais ir eisiu gult?Mano vyras jau pirma doze gaves,bet del antros kolkas jokiu ziniu...
As jau virsui ,pavargau , nusprendziau uzsiregistruoti vakcinai bet puslaois uzluzes tai teks laukti tikiuosi noras nepraeis 😉
Labas rytas,ankstyva ir as tik laiko pasilabint neturejau?I clippers ir uzsiaplinau ten ir skaitos M&S sandelys?As ir pati nezinau ka bedaryt,bet manau dabar pakentesiu sitiek prisipildziau,tai kol ateis atsakymai praeis kokios pora savaiciu?As po truputi i darbuka eisiu krapstytis,kad ir kaip nenoriu..
Labas rytas,budinames 😉
Cliperis dar priimineja girdejau.nezinau nei ka patarti,matai pas mus agenturiniu nera po savaites pasiulytu kontrakta 3 men.
Skanu saltibarsciai tokiu oru?Nenoreciau eit per agentura,tai sunkiai kazkaip sekasi issiunciau i M&S,URBN,glass system,Meadow food sandelius CV,o siaip virs 9£ mazdaug visur siulo.Skambino is Quest agenturos jie darbina pas jus,tai sutariau penktadieni ateit,bet dabar jau dvejoju ar isvis verta eit,nors as tai moteriskei sakiau,kad esu dirbanti ir nebus,kad begsiu dirbt stacia galva...Pavargau kazkaip ir akis nuo kompo paskaudo tikiuosi gal kokiu rezultatu bus?
Rimtai nusprendei darba keisti?ka gero siulo?
As vel breikauju,po darbo i lidla reik uzsukti svoguno laisku saltibarksciams😉
As darbo skelbimus ziurineju,bet jau tuoj reiks i kirpykla keliaut?
As jau breikauju,tingiu …
Sveika,as nieko ryte nespeju,prastai miegojau nakti gal 2 val suo visus prikele matyt kazka isgirdo ir pradejo loti…
Labas rytas,skanu arbuzas ypac,kai silta perkam ir mes tik ne po daug paskui nesuvalgom?Siandien pagaliau keliausiu i kirpykla susitvarkyt garbanu?
Maniskis vakar nupirko elnienos grilio derreliu tai turbut kepsnineje keps.noreciau saltibarksciu bet rugpienio neturiu .kai silta ir valgyti nesinori arbuzo gal kokio vakar paskutini supjausciau turejom didziausia visa savaite valgeme, o del darbo angle dezutes dare kai uzsiplepa viena prie kitos tai neimanoma speti 😉
Va va reik dirbt,o ne pletkavot?As susitvarkiau namus ir galvoju ka cia valgyt pasigamint skanaus?
As jau breikauju ,greitai laikas eina.Renata su vyruku kartu dirba ,tik beda negaliu kalbeti nes paskui nebespeju😉
Labas rytas,visus isleidau pagaliau turiu laiko parasyti?Jaučiuosi tikrai geriau,bet kolkas tyngiu tynget,o darbu pilni namai?
Labas rytas,nesu buvusi,matomai kazkas netiko ,siandien manau jausiesi geriau.o as puikiai miegojau gal 4 prabudau ismiegojusi😉 jei neklystu iseigine tau,pailsek 😉