As sunkiai atidirbau visa diena pilva raize ir skaudejo
jauciu busiu suvalgius vakar Ibrahimi kazko kas netiko labai
man...Dabar jau lovoj pagaliau dar grizus info teko siust
del naujo CV tikiuos greit padarys.
Kai nuo 20h miegi nieko nuostabaus tokiu laiku kilt?Taip
idomiai parasei vyrus,tai gal ir tavo sunus dirba??As jau su
kava galvoju begt ratuka ar ne,kol visi miega?
Labas rytas,o as vakar net geda sakyt po 20h jau telika
isjungusi buvau ir miegojau??I darba po piet tris likusias
dienas,tai galiu nesiskubint niekur?
Jau cia metai laiko atgal su paspirtuku krito ir
nusiskele.Mums ir graziai padaro,bet nesilaiko jam,tai gale
menesio dar sikart padarys,o paskui jei nukris,tai tik kai
jau vyresnis bus sutvarkys pilnai kaip priklauso,o tas kur
paskauda pieninis pats iskris..
Nu sunervimo ,tiek prirasiau ir viskas dingo ... kur cia
tavo vaikis taip pasigrazino? Baisu juk pas ji nuolatiniai.
Maniskis ir buvo pries kelis metus batute sokinedamas
netinkamai sukando ir nusiskele,kiek man isgascio buvo gi
vienas is priekiniu... bet graziai atkure nezinodamas ne
pasakysi 😉
Labuka,mano savaitele tik pirmadieni vakare baigsis...As
jau po darbuko vesiu mazaji pas dantiste reik danti vel
lipint kur nusiskele ir viena lyg skaudet pradeda
Maniske isvis kiskis drasuolis is po koju palot pasiausta
nugara?Isleidau sunu zvejot netiketai visai su klasioko
tevu,tai planuoju gal iki sports direct paeit
pasizvalgyt?
Labai super tikrai patiko ypac bezdziones,nors ir stoga
masinos apkakino??Verta tikrai smagiau,nei zoologijos sode
gyvunai laisves daugiau turi?Grizom dar burgeriu issikepem
isvis visa diena uzskaityta,o dabar jau lovose reik
pailset?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
As sunkiai atidirbau visa diena pilva raize ir skaudejo jauciu busiu suvalgius vakar Ibrahimi kazko kas netiko labai man...Dabar jau lovoj pagaliau dar grizus info teko siust del naujo CV tikiuos greit padarys.
Maciau pas mus nauju zmoniu.
Labas rytas,pagaliau pirmadienis dar siandien padirbet ir galesiu pasiilset pagaliau?
Labas rytas,ur vel pirmadienis,savaitgalio kaip nebuta …
As jau po truputi i darbuka ruosiuosi?
Tikrai kad greitai😀mes truputi pasivaikciojome iki morisono karsta ...
Oho koks jau didelis kaip greit laikas eina?Mes su vyru kartu begome,tai vel kavinuos?
Dirba jau senokai ,17.5 jam ,dabar teses mokosi,su instruktoriumi vazinejasi teorija jau islaike.mes jau parke grazi diena bus 😀
Kai nuo 20h miegi nieko nuostabaus tokiu laiku kilt?Taip idomiai parasei vyrus,tai gal ir tavo sunus dirba??As jau su kava galvoju begt ratuka ar ne,kol visi miega?
Sveika,po piet o tokia ankstyva 😉 as vyrus baigiu i darba isleisti,einu kavos pasidaryti ir eisim su siuniu pasivaikscioti😉
Labas rytas,o as vakar net geda sakyt po 20h jau telika isjungusi buvau ir miegojau??I darba po piet tris likusias dienas,tai galiu nesiskubint niekur?
As grizusi numigau tai dabar visai nenoriu miego teliko pulteli maigau bet niekk doro nerodo tai muzikini kanala ziuriu 😉
As pasidariau,kad patys atsiskaiciuotu siaip ar taip moku kas menesi?As jau ir namie eisiu kavytes gert?
As namie poilsiauju,jei ne lietus butume su suniu iki pasto ejusios as dar consul tax nesumokejau...
Labas rytas,as gerai miegojau,bet teko suni lauk vest 12h,nes vidurius paleido,bet grizau iskart uzmigau?
Labas rytas,prastai miegojau nakti silta buvo tai tokia trnkta jauciuosi,ba nieko penktadienis .greit laikas praeis ir leksiu namo 😉
Jau cia metai laiko atgal su paspirtuku krito ir nusiskele.Mums ir graziai padaro,bet nesilaiko jam,tai gale menesio dar sikart padarys,o paskui jei nukris,tai tik kai jau vyresnis bus sutvarkys pilnai kaip priklauso,o tas kur paskauda pieninis pats iskris..
Nu sunervimo ,tiek prirasiau ir viskas dingo ... kur cia tavo vaikis taip pasigrazino? Baisu juk pas ji nuolatiniai. Maniskis ir buvo pries kelis metus batute sokinedamas netinkamai sukando ir nusiskele,kiek man isgascio buvo gi vienas is priekiniu... bet graziai atkure nezinodamas ne pasakysi 😉
Labuka,mano savaitele tik pirmadieni vakare baigsis...As jau po darbuko vesiu mazaji pas dantiste reik danti vel lipint kur nusiskele ir viena lyg skaudet pradeda
Sveikute greit savaite eina 😉
As jau po darbuko atsikvepsiu ir eisiu krapstytis namie?
As vakar ir paulsejau ir pasidarbavau 😉
Labuka,as sikart priesingai kazkaip uzteko laiko poilsiui pilnai?
Sveika,as kaip visada nespeju ryte parasyti ,vus laiko truksta,praejo tos trys iseigines ne nepajutau...
As dabar traukiu saltibarsciu uzsimaniau beguledama?
Mes ka tik is mini poli grizom su sunimi ejome,pasivaikscioti. musu grazuole nuejo pailseti ,suns ner 😀
Maniske isvis kiskis drasuolis is po koju palot pasiausta nugara?Isleidau sunu zvejot netiketai visai su klasioko tevu,tai planuoju gal iki sports direct paeit pasizvalgyt?
Labas rytas,jau seniai pabudusi ka tik grizome pasivaiksciojusios merginos 😉 maniske bijo mazu sunu. Nezinau is kur ta baime .
Labas rytas,pabudome ir kelkimes?
Labai super tikrai patiko ypac bezdziones,nors ir stoga masinos apkakino??Verta tikrai smagiau,nei zoologijos sode gyvunai laisves daugiau turi?Grizom dar burgeriu issikepem isvis visa diena uzskaityta,o dabar jau lovose reik pailset?