Musiskei daznai ir nereik,nes nusibruzina patys,tai gal
pora kartu tik kirpe.As jau po darbuko namie galvoju ka cia
skaniai ir greit sau vakarienei pasidaryt?
Sveika, visiems reikia atostogu,savaitgali kur lekit 😉 as
noriu per iseigines i centra ,primarke simta metu
nebuvau,sestadieni uzrasiau savo grazuole nagu
karpymui,neimanoma braizosi labai tik neisivaizduoju kaip
jai nukarpys nes labai nepatinka kai prie leteneliu
lieciasi kazkas …
Labas rytas,Ai ne su vyru viskas gerai cia greiciau man
pms viskas ir visi erzina?Reik jau kur pailset pavaziuot
galva pravedint kazkokia rutina atsirado?
Labas rytas,niekur neprapuolusi kazkokia sunki
savaite,tai tik bandau isgyvent tiek darbe,tiek namie?Gavau
nauja telefona turi perkelt sena numeri gavau sms iki 18h
isjunkt telefona,bet nezinau kuri sena ar nauja kaip
erzina,tai negaliu pirkdama jau viska buvau surasius,tai
iskart galejo sutvarkyt?
Labas rytas,greit tas savaitgalis praejo ,vakar dar
sveciuose buvome bet neilgai .9 lovoje buvau bet taip
prastai miegojau atrodo visa nakti nuo sono ant sono
prasivarciau.
Labas rytas,as vakar paskaiciau,bet taip nieko ir
neparasiau..Su nakvyne vieni draugai buvo,tai isleidome apie
pietus,o paskui ilsejomes,krepsini ziurejom?Duodam mes sausa
maista ir viena kart dienoj mesos koncerva gauna,lazdele
dantims ir viskas.
Geriausia,nereikia vargti 😉diena idomiai eina,jau
trecioje vietoje dirbu tikiuosi jau niekur nebenusius
😉grizus i vaistine reik ,ieskojau ir prisiieskojau ligu
dabar antibiotikus gersiu …
Labas rytas,as dar lovoj i darbuka nuo 11h?Mes labai
ribojam skanestus visokius,nes labai jau greit
apsieda...Tikrai,kad greit savaitgali vyro jubilieju
minesime?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,budinames ,reikia keltis nors labai dar tingiu😉
As poilsiauju prie teliko,pagaliau turim interneta 😀
Labas rytas,as dar tik i darbuka keliauju?
Labas rytas.as jau breikauju,diena greitai eina
Musiskei daznai ir nereik,nes nusibruzina patys,tai gal pora kartu tik kirpe.As jau po darbuko namie galvoju ka cia skaniai ir greit sau vakarienei pasidaryt?
Pas mus nebuvo butinybes o dabar tikrai reikia,o patys bijome niekada nekarpia.
Planuojam,bet nesugalvojam kur nulekt?Turbut retam suniui patinka,kai letenas kas liecia,bet mes patys nagus nukarpom nedidele musu ledi?
Sveika, visiems reikia atostogu,savaitgali kur lekit 😉 as noriu per iseigines i centra ,primarke simta metu nebuvau,sestadieni uzrasiau savo grazuole nagu karpymui,neimanoma braizosi labai tik neisivaizduoju kaip jai nukarpys nes labai nepatinka kai prie leteneliu lieciasi kazkas …
Labas rytas,Ai ne su vyru viskas gerai cia greiciau man pms viskas ir visi erzina?Reik jau kur pailset pavaziuot galva pravedint kazkokia rutina atsirado?
Darbe visko buna o kas namie?vyrui sarai sukasi?pas juos kaip pas moteris menesines buna,jau pastebejau jie sugeba apsunkinti gyvenima kartais…
Labas rytas,niekur neprapuolusi kazkokia sunki savaite,tai tik bandau isgyvent tiek darbe,tiek namie?Gavau nauja telefona turi perkelt sena numeri gavau sms iki 18h isjunkt telefona,bet nezinau kuri sena ar nauja kaip erzina,tai negaliu pirkdama jau viska buvau surasius,tai iskart galejo sutvarkyt?
Labas rytas😉
Kur Vikut prapuokusi?iseiginiauji?
Labas rytas,as vakar tik persksiciau bet nieko nerasiau,grizau is darbo be jegu,tokia pavargusi lyg visa savaite dirbusi …
As su tinginiu kartu,bet pasidariau viska ka buvau susiplanavus,tai prisedau naujo telefono pasiziurinet baigiasi mano sutartis gale menesio?
Labas rytas,greit tas savaitgalis praejo ,vakar dar sveciuose buvome bet neilgai .9 lovoje buvau bet taip prastai miegojau atrodo visa nakti nuo sono ant sono prasivarciau.
Labas rytas,as vakar paskaiciau,bet taip nieko ir neparasiau..Su nakvyne vieni draugai buvo,tai isleidome apie pietus,o paskui ilsejomes,krepsini ziurejom?Duodam mes sausa maista ir viena kart dienoj mesos koncerva gauna,lazdele dantims ir viskas.
Labas rytas,as dar po lovoje,nors seimyna jau juda 😉
As ankstyva 😉 tai daug ka nuveikiau😉 ka savo suniukei duodi? Mes i mesine vaziavome kaulu.
Labas rytas,mes tik dabar su kavyte?
Labas rytas,budinames😉 vakar kiek rasiau visos mano zinutes dingusiis …
Labas rytas,As vos akis atplesiau,nors ir anksti uzmigau turejo uztekt miego...Greitai tos savaites lekia?
Labas rytas,ir vel penktadienis 😀 sunkiai keliausi…
Supratau svarbu,kad padetu...
Moteriskos ligos …
Man dar valandele liko ir namucio?Ir kuom gi apsirgai,kad net antibiotiku is rase?
Geriausia,nereikia vargti 😉diena idomiai eina,jau trecioje vietoje dirbu tikiuosi jau niekur nebenusius 😉grizus i vaistine reik ,ieskojau ir prisiieskojau ligu dabar antibiotikus gersiu …
Aciu?Zmoniu nedaug visi savi,tai uzsakiau uzkandziu ir bus ramu visai neapsikraunu ner kada virtuvej suktis?
Smagu,sveikinu tai savaitgali bus ka veikt 😉
Labas rytas,as dar lovoj i darbuka nuo 11h?Mes labai ribojam skanestus visokius,nes labai jau greit apsieda...Tikrai,kad greit savaitgali vyro jubilieju minesime?