As stengiuos vienodu laiku keltis,tai sia savaite
kazkodel 4h zadintuva uzsistacius,nors galeciau veliau
kelt.Maniske visus rytus kolkas su manim kele,bet siaip
dazniausiai miega?
Labas rytas,nu tu ir ankstyva,kelinta keliesi?mano
zadintuvas 5.15 skamba tai i apacia dar po geru 15 min
nusileidziu,bet siandien anksciau suo i lauka uzsimane kaip
niekad taip vos is lovos pakyla.
Labuka,mes ryte anksti kilom bandziau pasisveikint,bet
neisikele?Mes tokia ekskursija apturejom,kad dar taip niekur
nebuvo,bet vistiek visai neblogai gavos viskas tik dabar jau
lovose vartomes pavargom labai?
Labuka,wi-fi prastas,o savo naudot brangokai iseina
vistik ne Europoj esam,tai istikruju atostogos be telefonu
sikart pas mus?Oras galetu but gal pora laipsniu
siltesnis,bet +22 diena buna gal ir daugiau,bet jei net ir
as i baseina,jura lipau maudytis ner dar taip salta?Siandien
su laivu plaukeme,tai diena super greit praleke?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Pas mane rami diena,zinksniuoju namo 😉
Po prakaitu,bet spejau apsidirbt reik kainas keist,tai labai daug laiko atima?
Maniskis visada i lauka veda maza ratuka kad gamtinius reikalus atliktu ,nenorim kad kieme darytu.
As stengiuos vienodu laiku keltis,tai sia savaite kazkodel 4h zadintuva uzsistacius,nors galeciau veliau kelt.Maniske visus rytus kolkas su manim kele,bet siaip dazniausiai miega?
Labas rytas,nu tu ir ankstyva,kelinta keliesi?mano zadintuvas 5.15 skamba tai i apacia dar po geru 15 min nusileidziu,bet siandien anksciau suo i lauka uzsimane kaip niekad taip vos is lovos pakyla.
Labas rytas,pabudome ir kelkimes?As jau pasikavinus,papusryciavus galesiu keliaut darban?
Kita savaite ir man trumpa bus?
Diena gerai eina ,tuoj namo 😉
Labas rytas,o man trumpa savaite ,tiesa dvi trumpos laukiu nesulaukiu laisvu😀
Labas rytas,aha geliu nusipirkt norejos ir reikejo si bei ta persisodint?Nu ka ilga savaite nusimato man po ilgo laiko tarpo teks visas 5d dirbt??
Ta prasme geliu nusipirkti ar kaip? As pasikavinau su uisviais einu patalyne pakeisti 😉
Labas rytas,mes jau spaldinge geliu buvome?Kazkokie persimiegoje jauciames?
Labas rytas,kas cia taip ilgai miega ? As duona uzmaisiau ,paskui reikia apsipirkti 😉
Salta man ,nebent ant saules stovetum …
Aciu?Ziurim ir cia visai oras geras tik gal kiek vesoka,bet sauleta?
Labas rytas,sveiki ,sugryzia 😉 as einu su suniu pasivaikscioti😉
Labas rytas,mes jau is oro uosto namucio traukiam veikla uzsiiminet rimta baiges atostogos?
As jau namie ,kugeli su slaunelemis pakisau kepti,einu skalbykle jungti ,sriuba verda ,sukuosi po bamus 😉
Labuka,mes jau susipakavome daiktus ir dar ramiai leidziam laika?
Labas rytas,as kaip visada ryte neturiu laiko pasidveikinti…pagaliau penktadienis 😀
Labuka,kalbejom su dede ryte sake,kad oras klaikus...Nu mums dar dienele ir baigsis atostogos greit praleke cia tos dienos.
Sveikute as ryte visai neturejau laiko parasyti,oras baisus pas mus vejas ir lyja …
Labuka,mes ryte anksti kilom bandziau pasisveikint,bet neisikele?Mes tokia ekskursija apturejom,kad dar taip niekur nebuvo,bet vistiek visai neblogai gavos viskas tik dabar jau lovose vartomes pavargom labai?
Labas rytas,ir ipusejo datbo savaite 😉
Tikros atostogos jei sedi be rysio 😀 smagu kad gerai laika leidziat!
Labuka,wi-fi prastas,o savo naudot brangokai iseina vistik ne Europoj esam,tai istikruju atostogos be telefonu sikart pas mus?Oras galetu but gal pora laipsniu siltesnis,bet +22 diena buna gal ir daugiau,bet jei net ir as i baseina,jura lipau maudytis ner dar taip salta?Siandien su laivu plaukeme,tai diena super greit praleke?
Labas rytas,ir vel pirmadienis 😉
Kaip oras? Pas mus is ryto sviete saulyte o dabar niaukstosi katik patalyne issiskalbe tai galvoju nest ar ne i lauka …
Labuka,kelione su nuotykiais,bet viskas gerai kas gerai baigiasi?Siandien tokia poilsine diena buvom po miesta pasimalt,o dabar prie baseino cilinam?
Labas rytas,kaip kelione? As apsitvarkau baigiu kava gerti ir reiks iki tesko vaziuoti 😉