Ir as tik is reikalo kazkaip nerandu laiko ,o mieste gal
tik pernai buvau .. ispardavimu beveik nera bet maciau
kaikuriems vyriskiems ir gal mokykliniams 20 % yra. Tai dar
turejau kupona tiek pat procentu tai sutaupiau 10 svariuku
😉
Labas rytas,kas cia taip ilgai miega ? As jau su arbata
vyra i darba isleidau ,eisiu i vonia.vakar buvau
metalane,mano merginai mokykliniu kelniu reikejo,tai radom
dar ji dzinsus pasieme ir as tokius plonus dzinsus radau bus
i darba kai silta 😉
Labas rytas,smagus oras visa savaite buvo,bet taip ir
neteko juo pasidziaugti sveikatos nebuvo?Negaliu nepasigirt
mes vakar taip netiketai kelione i turkija nusipirkome
pirmai balandzio savaitei,tai ir vel atostogausiu??
Saunu kad geriau 😉 as breikauju ,laikas labai greitai
praejo .man ir reiks po darbo ,uosvienei geliu mamos dienos
proga nes jauciu rytoj nerasiu tai is anksto nupirksiu 😉
Labuka,rytoj ir poryt i darbuka,o poto vel 4dienos
laisvos,tai ne taip ir blogai...Kol sedziu su kava visai
neblogai jauciuos siandien iki lidlo zadu eit reik sio bei
to?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,nuo pat ryto neveike,net neatidare mk .as po namus sukuosi😉
As nezinau ka cua gaminsiu,gal bulviniu blynu visai noreciau
As namucio keliauju dar sio bei to i parde uzsukau taip uzsimaniau guliaso su bulviu kose ir burokeliu salotom eisiu grizus gamint?
As iki lidlos nubegau sio bei to,nu negaliu tos babaikos nervina ,ilgiausiai kol iskrauna prirkinius kol sukrauna .jom pohui visa diena laisva …
As jau kirpykloj poilsiauju?
As i breika atejau,ryt pasiemiau atostogu diena su panele vaziuosim pas ortopeda .
As jau po vonios antra karta kavinuosi tuoj reiks kelt mazaji i mokykla,o paskui i kirpykla keliausiu?
labas rytas,aisku.reiks pabandyti 😉
Labas rytas,cia kur boulingas mieste buves,tai ten randasi.Bufetas ten susimoki ir valgai kiek nori patiko ir pasirinkimas nemazas,bet brangoka?
Kur cia yra kazkaip negirdeta?as dokumentus tvarkau ,pagaliau prisiruosiau😉 parasyk kaip ten ar oatiko 😉
Labas rytas,mes pietaut leksime i 2020 dar niekada neesame buve,o paskui manau tinginiausim?
Labas rytas,budinames keista cia su ta valanda,o ir oras siandien ne kazka …
Ir as tik is reikalo kazkaip nerandu laiko ,o mieste gal tik pernai buvau .. ispardavimu beveik nera bet maciau kaikuriems vyriskiems ir gal mokykliniams 20 % yra. Tai dar turejau kupona tiek pat procentu tai sutaupiau 10 svariuku 😉
Labas rytas,as dar lovoj gulineju,nors reik kelt vyras kavos nuejo daryt...As neatsimenu kada matalane buvau vis zadu eit,bet taip ir nenueinu...
Labas rytas,kas cia taip ilgai miega ? As jau su arbata vyra i darba isleidau ,eisiu i vonia.vakar buvau metalane,mano merginai mokykliniu kelniu reikejo,tai radom dar ji dzinsus pasieme ir as tokius plonus dzinsus radau bus i darba kai silta 😉
As jau namie,greitai grizau nes sunus parveze tai spejau suni pavedzioti ir su Lietuva papliurpti 😉
Siandien dar ir as darbuojuos?Man pirmadieni,antradieni laisva?
Ne per gerai 😉as jau i darba judesiu.tau juk laisva 😀
Labas rytas,tikrai taip ir vel ilgasis savaitgalis man?
Labas rytas,ir vel penktadienis ,savaites neber 😉
As ir su megztiniu dirbau atrode vesoka,o dabar jau visai normaliai...
Visai neblogai 😉vesoka tik…
As jau po pusryciu baigineju apsikuisti,tai galesiu eit kavintis?kaip tau diena eina?
Labas rytas,saunu atostogos visada gerai !as taip sunkiai keliausi si ryta…
Labas rytas,smagus oras visa savaite buvo,bet taip ir neteko juo pasidziaugti sveikatos nebuvo?Negaliu nepasigirt mes vakar taip netiketai kelione i turkija nusipirkome pirmai balandzio savaitei,tai ir vel atostogausiu??
Lauke kaip faina 😀 dar vieno breiko sulaukiau,bet po jo einu kitur dirbti,taip nenoriu bet reikia pakeisti …
Kiek geriau nezinau,bet buvau lidle,pasitvarkiau siek tiek namie?
Saunu kad geriau 😉 as breikauju ,laikas labai greitai praejo .man ir reiks po darbo ,uosvienei geliu mamos dienos proga nes jauciu rytoj nerasiu tai is anksto nupirksiu 😉
Labuka,rytoj ir poryt i darbuka,o poto vel 4dienos laisvos,tai ne taip ir blogai...Kol sedziu su kava visai neblogai jauciuos siandien iki lidlo zadu eit reik sio bei to?
Labas rytas,budinames 😉