As tai esu Morisono tualetuose dzinsus pasimatavus ir
nesus atgal i Asda grazint??As darbuojuos liko dar viena
masina ir tada jau namucio,bet bus viskas padaryta?
Pas mus kazkaip darbo dienos dirbti,o iseigines ilsetis
retai kokiu rimtu darbu prisimastom per laisvas?As baigiu
savaites darbus issilyginti turetu but viskas ciki?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Aciu ir tau geros dienos?
Labas rytas as ir jau ruosiuosi i darba .geros darbo dienos 😉
Labas rytas,Visi namie buvom,tai nebuvo ne kada pasilabinti?Ir tavo seimyna su praejusiom Velykom?As jau darbelyje pasikavinsiu ir eisiu dirbt?
Labas rytas,kaip tos velykos? Vikut dingus visai…
Labas rytas,su Sv. Velykom! Ramybes jusu namams.
Labas rytas,jau seniai pakilus tik laiko neturejau pasilabinti
Labas rytas,pabudome ir kelkimes?Mes jau tuoj kilsim kavos gert,o tada pabegiot lengvai?
Gera minti daviai ,as net nepagalvojau 😉 abu geri vienas juodas kitas raudonas tai net nezinau kuri pasilikti …
As tai esu Morisono tualetuose dzinsus pasimatavus ir nesus atgal i Asda grazint??As darbuojuos liko dar viena masina ir tada jau namucio,bet bus viskas padaryta?
Na taip as tik dabar namo grizineju.nusipirkau is asdos maudymuku pora uzknisa kad ten nera kur pasimatuoti tai viena vistuek reikes grazinti…
Gal ziaurokai nuskambes,bet toks tas gyvenimelis...
Siaubas,ligonineje… as viena skalbima lauke ismeciau,daugiau neturiu sniuro tai teks laukti kol pradzius .einu suni pavedzioti ir eisiu iki morisono .
As jauciu uztruksiu darbe zmogu infarktas istiko A&E,tai visi mano daiktai viskas liko uz sirmos teks kantriai pasedeti,kol issiskirstys visi...
As truputi ilgiau pamiegojau,bet maniskis dirba tai reikejo keltis o ir suo nelaukia …
Labas rytas,jau seniai nubudus ir antra puodeli kavytes gersiu?
Labas rytas,budinames😉 reikia keltis kavos 😉
Pas mus kazkaip darbo dienos dirbti,o iseigines ilsetis retai kokiu rimtu darbu prisimastom per laisvas?As baigiu savaites darbus issilyginti turetu but viskas ciki?
As laukiu jau laisvu ,turiu daug darbu…siandien keista diena ,spejau per puse fabriko padirbeti gal sestoj vietoj po breiko dirbsiu…
Rytoj dar dirbu,o paskui 3dienos laisvos kazkaip mums isvis Velykos nelabai baisi svente,tai galeciau visas tas dienas dirbt,jei ne vaiku atostogos...
Tu ryt dar dirbi?
Labas rytas,kam paskutine,o kam ne?
Labas rytas,paskutine dienele 😉
Aciu?Man greit diena eina,bet jauciu neviska spesiu tokia jau si savaite?
Ir breiko sulaukiau 😉
Ir tau geros! As ir jau darbe😉
As jau eisiu darbuotis?Geros dienos?
Labas rytas,o as taip sunkiai keliausi…
Labas rytas,as dar lovoj gulineju,bet reiks tuoj kelt?
As ir i virsu keliausi,i vonia ir i lova
As jau lovoj poilsiauju pries tv dar truputi skaitineju?