Sveika,as kaip visada pirmadieni nieko nespeju,aciu us
nuoroda ,kiek laiko vaziuoti iki tulpiu?as vakar normaliai
atsiguliau bet ilgokai tv ziurejau tai ir truputi ryte
ziovulys eme 😉
Kitas savaitgalis paskutinis tulpiu zydejimo post code
PE316DB toks?Labai patiko grozis nerealus dar Karielienes
namus su sodais aplankem ir prie juros apsilankem.Diena
uzskaityta?Grisim eisim ilsetis?
As iki Europolio buvau nuejus taip uzsimaniau bulviu su
tusonke ir raugintais agurkais,tai va dabar gaminu?Dar
pyragelio parsinesiau prie kavytes ir poilsiausiu?
O mes is ryto po parduotuves,maniskis norejo rubu i
darba ,direct sporte buvome ,paskui cia prie musu ,as
grazinau raudona maudymuka ,kam cia laikyti nenesiosiu jo
per ryskus man
Labas rytas,o as dar lovoj guliu?Vakar vyras anksti darba
baige,tai buvome Tesco pasizvalgyti.Siandien net nezinau
tokks tinginys ima,tai gal nieko ir neveiksiu...
As jau breikauju,aciu gera diena 😀patvirtino menedzere
mano atostogas tai labai dziaugiuosi ,nes abejojau ar
gausiu,sumasteme per sekanti bank holideju i Lt vykt.
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,jau senokai nubudus ir darbuojuos senokai?
Labas rytas,budinames😉 as kad nesamoniu prisapnavau matyt menulis veikia…
As jau visus darbus nusidirbau ir istiesiau kojas pries tv?
As jau suni pavedziojau ,po namus sukuosi 😉
As jau namucio lekiu gana darbuotis?
As iki lidlos buvau nubegusi dabar breikauju,ir man diena normaliai eina ,kiek cia beliko😉
Mes ir vakare drybsojome,bet uzmigome veliau?Apie valanda +- reik mazdaug vaziuot?Mano pirmadienis normalus niekur nesiskubinu?
Sveika,as kaip visada pirmadieni nieko nespeju,aciu us nuoroda ,kiek laiko vaziuoti iki tulpiu?as vakar normaliai atsiguliau bet ilgokai tv ziurejau tai ir truputi ryte ziovulys eme 😉
Labas rytas,kaip is po savaitgalio miegota mazai,bet atrodo miego uzteko?Gero pirmadienio?
Kitas savaitgalis paskutinis tulpiu zydejimo post code PE316DB toks?Labai patiko grozis nerealus dar Karielienes namus su sodais aplankem ir prie juros apsilankem.Diena uzskaityta?Grisim eisim ilsetis?
Kur cia yra?
Mes vaziuosim i Tulpiu laukus pasigrozet ir tada prie juros pasivaiksciot gana namie sedet?
Labas rytas,jau gyva,pusrycius darau.vejuota salta ,reiks patalyne uzdeti skalbti greit turetu isdziovinti…
Labas rytas,pabudome ir kelkimes?Mes vakar i Nenes parka isejom pasivaiksciot su vaikais,tai tik vakare grizom?
Mes ir buvom,maniskis jau vakar apie torciuka svajojo tai parsivezem meduti,ryt uosviai turetu uzsukti tai bus kuo pavaisinti😉
As iki Europolio buvau nuejus taip uzsimaniau bulviu su tusonke ir raugintais agurkais,tai va dabar gaminu?Dar pyragelio parsinesiau prie kavytes ir poilsiausiu?
O mes is ryto po parduotuves,maniskis norejo rubu i darba ,direct sporte buvome ,paskui cia prie musu ,as grazinau raudona maudymuka ,kam cia laikyti nenesiosiu jo per ryskus man
Labas rytas,o as dar lovoj guliu?Vakar vyras anksti darba baige,tai buvome Tesco pasizvalgyti.Siandien net nezinau tokks tinginys ima,tai gal nieko ir neveiksiu...
Labas rytas,as jau gyva vyra i darba isleidau arbata geriu,reiks i vonia traukt😉
As po namus sukuosi,uzmaisiau duona ,mesyte verdu bus sriubai ir dar planuoju cepelinu tik bulviu daug neturiu tai ziuresiu kaip cia gausis 😉
O as vakar anksti atsiguliau gal 8 ir pabudau po 12 sunkiai uzmigau vis varciausi nuo sono ant sono.tai siandien tokia lengvai trenkta jauciuisi…
Labas rytas,tikrai taip!Siandien jauciu ilsesiuos po darbo po ilgos darbo savaites,o ryt uzsiiminesiu namais?Nuo pat ryto tyngiu?
Labas rytas,pagaliau penktadienis!
Gera diena siandien ,truputi pastovim truputi padirbam,galva kazko skaudena reiks tablete isgerti…
Labas rytas,tikrai gerai tuoj savaitgalis😉
Labas rytas,o as nezinau ka vakar veikiau,kad taip ir nepasilabinau,nors prisijungus buvau...Kaip gerai savaite jau i pabaiga beveik?
Labas rytas,jau breikauju ,ryte kaip visada nieko nespeju…
As namo keliauju daugiau nei saveitei.
Visai savaitei vaziuosit?As ir jau baigiu apsidirbt visai gerai diena eina dar valandele ir namucio?
As jau breikauju,aciu gera diena 😀patvirtino menedzere mano atostogas tai labai dziaugiuosi ,nes abejojau ar gausiu,sumasteme per sekanti bank holideju i Lt vykt.