Labas rytas,as jau su kavyte prasidejo iseigines?Vakar
buvom pasveikint tetos su jubiliejum apsirgo jos
vaikiukas,tai teko visas vakarienes atsaukt sios dienos,bet
gal ir gerai galesiu namie daugiau nuveikt ir pailset?
Labas rytas,gal jau sulauket suniuku?Musiske ir buvo
dingus,tai zmones i veterinarijos klinika nuveze,o streso
tikrai uzteko visiems tiek mums,tiek vaikams,o dar kai
papasakojo,jog vidury gatves blaskes,tai isvis gerai kas
gerai baigiasi...
Gal sianakt sulauksim maziuku mano grazuole atsigule jai
paruostam guoli. Negaliu nepaoasakoti,per vakari
pasivaiksciojima bendradarbe pamete savo suni parke, gal
koki 10-15 min blaskesi kol surado prisiminiau kai maniske
buvo dingusi gal minutei. Toks stresas vos ne panika buvo
apemusi tai bandau isivaistuoti kaip ji pasijuto…
svarbiausia rado girdejau kad kazkam dekojo prie parko
vartu. Gerai kas gerai baigesi .
As tai turiu ka veikt tik tada,kai noriu kazka veikt,o
jei ne,tai galiu ir nieko neveikt neproblema?As jau namucio
judesiu sistema uzluzo kaip ir neliko kas daryt...
Ir ka reiks veikt ,juokauju as visada turiu ja veikt 😉
pasidariau sveikuolisku triufeliu ir eisiu i virsu
pasikrapstyti ,mano neskute gulineja Lyg ir niekas
nevyjsta bet nuo ryto nieko nevalgo ,tiesa parke zoles
valge …
Labas rytas,as siandien vielyva,vakar puse nakties su
nestuke buvau ,paskui viskas nurimo siandien manau ta
didzioji diena.tai dar iki darbo sulaksciau uzsidejau
siandien atostogu diena atostogausiu visa savaite😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Veiklos visiems dabar uzteks?As varau antakiu tvarkytis?
Aciu 7 dabar .
Sveikinimai pagausejus seimynai?
Labas rytas,o mes si ryta seimynos sulaukem dvi merginos ir vaikinas po kol kas bet turetu dar keli buti.
Labas rytas,as jau su kavyte prasidejo iseigines?Vakar buvom pasveikint tetos su jubiliejum apsirgo jos vaikiukas,tai teko visas vakarienes atsaukt sios dienos,bet gal ir gerai galesiu namie daugiau nuveikt ir pailset?
Labas rytas,as tik neseniai atsikeliau nejutau nei kaip vyras i darba isejo.
As jau pries tv drybsau baigesi diena?Dar rytoj ir prasides ilgasis savaitgalis?
As po parka vaikstau 😉
As kavinuosi darbus pasidarius?
Mano nestuke ilsisi,labai jau apatiska siandien,nors taip ir turi buti pries didiji starta. As dokumentus tvarkau ,beziuredana ekstrasensu musi 😉
Kazkaip pailsejus jauciuosi siandien,nes vakar visai istezus buvau...
Labas rytas,dar nieko neturim gal siandien. Baisus tas jausmas…
Labas rytas,gal jau sulauket suniuku?Musiske ir buvo dingus,tai zmones i veterinarijos klinika nuveze,o streso tikrai uzteko visiems tiek mums,tiek vaikams,o dar kai papasakojo,jog vidury gatves blaskes,tai isvis gerai kas gerai baigiasi...
Gal sianakt sulauksim maziuku mano grazuole atsigule jai paruostam guoli. Negaliu nepaoasakoti,per vakari pasivaiksciojima bendradarbe pamete savo suni parke, gal koki 10-15 min blaskesi kol surado prisiminiau kai maniske buvo dingusi gal minutei. Toks stresas vos ne panika buvo apemusi tai bandau isivaistuoti kaip ji pasijuto… svarbiausia rado girdejau kad kazkam dekojo prie parko vartu. Gerai kas gerai baigesi .
As jau gerokai ipusejau darbus gal pasiseks anksciau baigti?
As ka tik is parko ejom pasivaikcioti su sune. Pasidarysiu kavos eisiu televizoriu pasijungti .
Labas rytas,o as kazkokia apdujus jauciuosi,nors miegojau gerai...Gerai,kad galiu sau darbe leist patynginiaut?
Labas rytas,naktele pas mus rami buvo. Pailsejau 😀 vyra i darba isleidau ir eisiu po namus krapstytis 😉
Atrodo nieko ipatingo nedariau bet tokia pavargusi jauciuosi…
Pas mus likuciu yra,bet labai noriu trintos moliugu sriubos su vistiena,tai veliau eisiu issivirt?
As pradejau pietus ruosi,siandien pas mane netikri balandeliai.kepinu mesos kukuliukus ,paskui kopustus. Ir rada viska i orkaite 😉
As tai turiu ka veikt tik tada,kai noriu kazka veikt,o jei ne,tai galiu ir nieko neveikt neproblema?As jau namucio judesiu sistema uzluzo kaip ir neliko kas daryt...
Ir ka reiks veikt ,juokauju as visada turiu ja veikt 😉 pasidariau sveikuolisku triufeliu ir eisiu i virsu pasikrapstyti ,mano neskute gulineja Lyg ir niekas nevyjsta bet nuo ryto nieko nevalgo ,tiesa parke zoles valge …
Labas rytas,Smagu pailsesi?As sia savaite 4dieneles tik dirbu,tai ilgasis savaitgalis bus?
Labas rytas,as siandien vielyva,vakar puse nakties su nestuke buvau ,paskui viskas nurimo siandien manau ta didzioji diena.tai dar iki darbo sulaksciau uzsidejau siandien atostogu diena atostogausiu visa savaite😉
Mes dviese darom visada,tai labai greit?
Skanu,bet daug darbo…
Mes taip visai neplanuotai cepelinus sugalvojom daryt,tai jau apsiprekine,susitvarke ir bus galima tuoj puoda kaist cepelinam?
Gerai isvalyti saldytuva 😃 as tai prisiperku paskui ziuriu galiojimas pasibaiges ir tenja mesti lauk … laukiu kol atidarys ,greit apibegu ir namo 😉
Mes vaziuosime apsipirkti,nes saldytuve pelyte beveik kaba?