Kadangi esu realiste,tai taip baisiai nedziugauju
kolkas,nes cia idomesniu dalykeliu galibuti pasleptu...Mano
diena jau ipisejo kolkas visai neblogai judu?
Labas rytas,as gerai miegu paskutiniu metu,o ir miego
uztenka pilnumoj...Pas mus alga kelia ir dar grazins nuo
balandzio menesio,tai laukiu peislipo turiu nuojauta,jog
reiks eit gincytis vistiek?
Bet tu direct debit moki uz estimate ka isnaudosi arba
ne?Pas mus matai smart prepayment meter dar lyg norejau
keist,bet su kuo pakalbu visiskai neapsimoka siai dienai
labai jau brangiai su tais direct debit iseina..As jau
viskas dar i parde uzbegsiu sio bei to siandien Evos
gimtadienis,tai bus naminiai burgeriai vakarienei?
O tai kiek pries tai mokedavai?Visiems kaina kyla naujas
cap 2500£,tai nors tiek gerai,nes turejo virs 3000£
buti...As kolkas pakilimo baisiai nejausiu tie po 60£ is
valstybes viska islygina ir dar i pliusa tureciau ieit siek
tiek?
Labas rytas,as jau kelinta diena pries zadintuva
atsikeliu?Pas mus automatiskai isijungia,tai jau nuo
praeitos savaites rytais pasildo,o diena dar kolkas
ne...
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,as jau i darba ruosiuosi greit savaite eina …
Spageti su bolones padaziuku ir jautienos farsu.As jau namucio judesiu viskas padaryta?
Ka valgyt gaminsi seimynai siandien?
As breikauju lauke,zadejau iki lidlos eiti bet persigalvojau ,tingiu…
As rasiau rasiau ir viskas dingo...
Pas mane kazkokia trenkta diena ,aparatura neveikia,kazkokios nesamones,lenkei nepatinka su mumis dirbti ,tiesiog pageidavimu koncertas…
Kadangi esu realiste,tai taip baisiai nedziugauju kolkas,nes cia idomesniu dalykeliu galibuti pasleptu...Mano diena jau ipisejo kolkas visai neblogai judu?
Kaip gerai kad kelia as jau i darba ruosiuosi ,dieni prasideda 😉
Labas rytas,as gerai miegu paskutiniu metu,o ir miego uztenka pilnumoj...Pas mus alga kelia ir dar grazins nuo balandzio menesio,tai laukiu peislipo turiu nuojauta,jog reiks eit gincytis vistiek?
Labas rytas,as gal trecia nubudau paskui kol uzmigau ir keltis reikejo…
Aciu?
Taip pas mane ir smartiniai . Mes daug elektros isnaudojam…su gimtadieniu tavo panelyte 😘
Bet tu direct debit moki uz estimate ka isnaudosi arba ne?Pas mus matai smart prepayment meter dar lyg norejau keist,bet su kuo pakalbu visiskai neapsimoka siai dienai labai jau brangiai su tais direct debit iseina..As jau viskas dar i parde uzbegsiu sio bei to siandien Evos gimtadienis,tai bus naminiai burgeriai vakarienei?
220 mokejau .rase apie ta 60 bet jauciu mazai ka galbes…as noriu namo kazkokia keista diena …
O tai kiek pries tai mokedavai?Visiems kaina kyla naujas cap 2500£,tai nors tiek gerai,nes turejo virs 3000£ buti...As kolkas pakilimo baisiai nejausiu tie po 60£ is valstybes viska islygina ir dar i pliusa tureciau ieit siek tiek?
Vakar gavau emeila kad kyla duju ir elektros kaima tai mokesiu jau 248£
Lauke ir dienomis nesilta jau,tai manau gera savaitele ir sildymo sezona atidarysim pilnumoj?
Diena nereikia,tik rytai ir vakarai vesoki
Labas rytas,as jau kelinta diena pries zadintuva atsikeliu?Pas mus automatiskai isijungia,tai jau nuo praeitos savaites rytais pasildo,o diena dar kolkas ne...
Labas rytas,budinames😉 as pries zadintuva gal puse 5 nubudau dar pagulejau kol skambejo ,vesoka uzvakar jau sildyma jungiau…
As vos speju suktis,tai laikas skriste skrieja?
O as kaip visada tai sen tai ten ir praejo savaitgalis,teks laukti kito 😉 breikauju,laikas lyg eina bet galetu greiciau …
Labas rytas,per si savaitgali issiilsejau pilnai,tai tikiuosi uzteks jegu visai savaitei?
Labas rytas,ir vel savaitgalio jaip nebuta 😉
Mes jau po pusryciu ir prisikavine?Siandien tokia poilsine diena nusimato,tai po chalatu smirineju kolkas?
Labas rytas,mes tik dabar is lovos pakilome…
Labas rytas,nepaslaptis miskas didelis vietos uzteks visiems grybu irgi Thetford forest?
Kur buvot jei ne paslaptis ?
O mes prisigrybavom,tai eisim grize grybus tvarkyt?
Mes daug darbu siandien padareme,vyras ,tujas pakirpo jau buvo uzaugia,nestukei keidza sumeistravo as pora skalbykliu padariau 😉