Laba diena,darbas tikrai lengvas,bet man nepatiko labai
jau monotoniskas kaip kokiam fabrike vynuoges deliot??As
kavyte geriu,vaikams blynu prikepiau ir 16h i filma lekiu
Piktuju karta?
Kad nieko tokio nesuvalge,ryte isviriau ryziu tikiuosi
turetu uzkisti. Einu i vonia o jums geros darbo dienos,cia
tu ,Vikut ,ta trecia kaip gizelis pridausk 😉
Labas rytas,visai nieko 😉 mano mamyte kazko praviduriavo
,visa nakti kakste i lauka tikiuosi maziukams viskas bus
gerai,bijau ir pagalvoti jei jue suviduriuotu…
Labas rytas,lubas deliot is plyteliu labai lengvas darbas
ir pinigai neblogi tik tiek,kad tolokai vaziuot,bet kai
3,tai kurui pigiau ir siaip tik iki pietu dirba neilgiau,tai
vakaras bus laisvas?
As nesuprantu kiek parasau tiek neikelia jau erzint
pradeda...Mes prikirtom burgeriu,tada kas kuo
uzsiemem,nulekem apsipirkt,o rytoj su vyru kelsim truputi
pauzdarbiaut nelegaliai?
Labas rytas,ankstyva kaip per iseigines?As jau daugiau
kaip puse dienos atidirbau,bet kazkodel is leto man siandien
viskas darosi kazi ar viska spesiu?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
As breikauti atejau,pries tai iki lidlos nubegau.idomiai ten pas jus tai kaip ieina .
Pas mus cirkas kazkoks nebera isejimo moteru ir vaiku skyriuj,tai reik per pagrindini vaiksciot,o pacientai ieit negali,nes korteliu neturi...
Labas rytas,ir man atostogos baigesi i darba reikia …
Labas rytas,filmas super labai patiko?Nu va ir vel nauja darbo savaite prasidejo?
Kaip filmas?as jau lovoje dar paskaitineju ir eisiu miegoti .labanakt.
Laba diena,darbas tikrai lengvas,bet man nepatiko labai jau monotoniskas kaip kokiam fabrike vynuoges deliot??As kavyte geriu,vaikams blynu prikepiau ir 16h i filma lekiu Piktuju karta?
Labas rytas,kaip vakaryksciai darbai?as vakar tris valandas grybus valiau ,draugai atveze …
Kad nieko tokio nesuvalge,ryte isviriau ryziu tikiuosi turetu uzkisti. Einu i vonia o jums geros darbo dienos,cia tu ,Vikut ,ta trecia kaip gizelis pridausk 😉
Viskas bus gerai gal ko sutresavo ar gal ka naujo valgyt davei...Mes jau pakeliui darbuotis?
Labas rytas,visai nieko 😉 mano mamyte kazko praviduriavo ,visa nakti kakste i lauka tikiuosi maziukams viskas bus gerai,bijau ir pagalvoti jei jue suviduriuotu…
Labas rytas,lubas deliot is plyteliu labai lengvas darbas ir pinigai neblogi tik tiek,kad tolokai vaziuot,bet kai 3,tai kurui pigiau ir siaip tik iki pietu dirba neilgiau,tai vakaras bus laisvas?
Kas per darbai? As jau lovyteje ,dar paskaitysiu ir eisiu ilsetis .
As nesuprantu kiek parasau tiek neikelia jau erzint pradeda...Mes prikirtom burgeriu,tada kas kuo uzsiemem,nulekem apsipirkt,o rytoj su vyru kelsim truputi pauzdarbiaut nelegaliai?
Smagu,as nieko ipatingo namie nenuveikiau.
Svarbu,kad patiko?Viskas lekiu namo savaitgalio pradet?
Visai nieko ,truputi paviriau veliau pakepinau orkaiteje,skonis idomus kaip riesutu toks idomus nemoku nupasakoti .
Labas rytas,pagaliau penktadienis?As ir neesu parasyk paskui ar skanu?
Labas rytas,ir vel penktadienis savaites neber … vakar gavau lauktuviu kaztainiu reiks pabandyti issikepti,nesu nei ragavusi nei kepusi.
Slukstus oras,gerai kad niekur nereikia eit 😉
As megstu bananus,bet pyraguose man nelabai jie...Pagal ora tikras ruduo fui...
Bananu pyraga su obuoliais pakisau kepti ,metesi tokie pajuode ,sunaudojau😀 niekada nesu kepusiu ,paziuresim 😉
As kiema tvarkiau vakar patingejau tai siandien nuzydejusias geles nuroviau nes juoda byna vaza .
Labas rytas,as irgi?Prisigalvojau pati sau darbu,tai sukuosi kaip bitute tik beda reik darbus taupyt,jog dar rytoj uztektu?
Labas rytas,as kaip visada ankstyva😉
As ir pries tv jau kojas mirkau ir vakarieniauju?
As namus apsitvarkiau ir prie tv prisedau.
As kita menesi kriksto dukrai idesiu nedideli siuntini kaledom ir gimtadienio proga,jei butu didesne pinigais issiusciau ir butu ramybe?
As po namus sukuisi,pagaliau pradejau krauti siuntini 😉
Labas rytas,ankstyva kaip per iseigines?As jau daugiau kaip puse dienos atidirbau,bet kazkodel is leto man siandien viskas darosi kazi ar viska spesiu?
Labas rytas,as jau gyva.mano seimyna palyginus ramiai miegojo,mamyte kelis kartus kelesi tik .toks jausmas kaip prie naujagimio 😉