Labas rytas,lietuvius apeinu ratu plesia tik
pinigus...Dabar jau bus mano dantistas kainos normalios,o ir
dirba neblogai kolkas patenkinta?Is 31bilietelio 18£
pamaisyti bilieteliai buvo mazokas laimejimas,bet smagu
buvo?
Kur cia pas lietuvius buvai ar pas savo dantista? Mes
kova kai buvom Lietuvoje susitvarkeme,o cia pasitikrinti
einu kad neisbraukti is poliklinikos maza ka ekstra atveju
kad butu kur nueit.dar uzmirsau paklausti koks laimejimas is
bilietu? Vienodus pirko ar skirtingus? Ir as jau lovyteje.
Mano jaunajai seimynelei jau ryt turetu akytes
atsidaryti,laukiu nesulaukiu 😀
Ir as vakar neturejau laiko grizau is darbo sune vezeme i
vetrinarija ,geruju bakteriju israse ,specialaus maisto
dave dar vaistu ,dabar jau tikrai geriau jauciasi 😀
Labas rytas,as jau vakar nebeturejau kada ka parasyt,kol
vaikai su vyru pasveikino,tai ju dovana visa valanda tryniau
padovanojo 31 loterijos bilietuka beveik valanda
tryniau,paskui greit valgyt pasidarem ir dar torciuka maza
suvalgem,o paskui jau ir laikas gult buvo?
Vakar skambinom i vet israse toki svirksta su pasta
trims dienoms .si ryta antra doze sugirdziau sake vistiek
laksto i lauka tai nezinau gal kai visas sugersim pades… ir
valgo ir geria tik kad nakti ir diena i lauka laksto skystai
datyti,ryt manau vel reiks jiems skambinti…
Labas rytas,su Gimtadieniu ,Vikut,buk laiminga ,turtinga
ir sveika! Visus metus zinojau apie tavo gimtadieni tik
kazkaip paskutiniu laiku iskrito is atminties… prastai
miegojau musu mamyte kelesi vus i lauka nors nuo vakar
pradejom vaistus gerti tikiuosi pades😉 idejom skelbima del
suniuku,sekmadieni moteris nori atvaziuoti pasiziureti ir
turbut rezervuotis. Jei tavo pazystami nori tegu irgi
nelaukia du berniukai tik yra.
Labas rytas,mano gimtadienis siandien,tai nesu kolektyvui
torciuka prie kavytes vis idomesne diena bus?Ta proga vos is
lovos issiritau,o atrodo anksti atsiguliau?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Tyngiu tynget jauciu siandien nieko grizus namo nedarysiu eisiu pasnaust?
As tai spejau trejuose linijuose padirbti irgi neblogai laikas eina 😉
Kolkas visai neblogai einasi jau puse darbu padaryta?
O ka man kalbeti 😃
Labas rytas,tau su ta mamyte kaip su mazu vaiku?As kiek bemiegociau vis miego mazai..
Labas rytas ir penktadienis tik as kazko prastai miegojau… varciausi varciausi puse nakties… musu mamyte tik karta sia nakti tesikele😀
As iki sainsburio buvau nuejus sio bei to,o dabar jau namucio?
As iki lidlos buvau pieno reikejo ,kol suvaiksciojau ir puse breiko neber…
As siandien savo ofisa tvarkineju paciai bus maloniau,nes niekaip neprisiverciau,tai laisva laika svarai paskyriau?
Greit laikas praejo ,breikauju 😉
Mes ir kartais perkam?Mano savaitgalis kaip ir suplanuotas uzsuks paskutiniai sveciai pasveikinti?
Labas rytas,maniskis vis megsta nusipirkti po kelis tai vis buna laimejimu tai ir pasidomehau 😉 na ka ketvirtadienis laukiu savaitgalio 😉
Labas rytas,lietuvius apeinu ratu plesia tik pinigus...Dabar jau bus mano dantistas kainos normalios,o ir dirba neblogai kolkas patenkinta?Is 31bilietelio 18£ pamaisyti bilieteliai buvo mazokas laimejimas,bet smagu buvo?
Kur cia pas lietuvius buvai ar pas savo dantista? Mes kova kai buvom Lietuvoje susitvarkeme,o cia pasitikrinti einu kad neisbraukti is poliklinikos maza ka ekstra atveju kad butu kur nueit.dar uzmirsau paklausti koks laimejimas is bilietu? Vienodus pirko ar skirtingus? Ir as jau lovyteje. Mano jaunajai seimynelei jau ryt turetu akytes atsidaryti,laukiu nesulaukiu 😀
As buvau pas dantista,tai kokie dar trys vizitai nusimato,bet bus ramybe...Lipsiu jau i virsu tinginys ima?
Vakar vakare jau karsta gerima geriau ,kad nelabai iseina grizus visokiu darbu yra…
Grizus arbatos,vaistu ir i lova turetu praeit?
Man nosis uzblokuota ir gerkle skaudena,vakar gera pusvalndi lauke stovejome po gaisro alermo ..
Nu as manau,jog turetu geriau jaustis tiek visko gavusi?
Ir as vakar neturejau laiko grizau is darbo sune vezeme i vetrinarija ,geruju bakteriju israse ,specialaus maisto dave dar vaistu ,dabar jau tikrai geriau jauciasi 😀
Labas rytas,gera dovana 😉
Labas rytas,as jau vakar nebeturejau kada ka parasyt,kol vaikai su vyru pasveikino,tai ju dovana visa valanda tryniau padovanojo 31 loterijos bilietuka beveik valanda tryniau,paskui greit valgyt pasidarem ir dar torciuka maza suvalgem,o paskui jau ir laikas gult buvo?
As breikauju laikas letai eina …
Praeis manau truputi gal sustresavus...As jau i pabaiga darbu?
Vakar skambinom i vet israse toki svirksta su pasta trims dienoms .si ryta antra doze sugirdziau sake vistiek laksto i lauka tai nezinau gal kai visas sugersim pades… ir valgo ir geria tik kad nakti ir diena i lauka laksto skystai datyti,ryt manau vel reiks jiems skambinti…
Ačiū?Gerai pasakysiu as jiems ir jei kas duosiu tavo numeri ir jus ten patys susitarsit viska?O tai tavo sunia dar vis viduriuoja ar siaip kazkas?
Labas rytas,su Gimtadieniu ,Vikut,buk laiminga ,turtinga ir sveika! Visus metus zinojau apie tavo gimtadieni tik kazkaip paskutiniu laiku iskrito is atminties… prastai miegojau musu mamyte kelesi vus i lauka nors nuo vakar pradejom vaistus gerti tikiuosi pades😉 idejom skelbima del suniuku,sekmadieni moteris nori atvaziuoti pasiziureti ir turbut rezervuotis. Jei tavo pazystami nori tegu irgi nelaukia du berniukai tik yra.
Labas rytas,mano gimtadienis siandien,tai nesu kolektyvui torciuka prie kavytes vis idomesne diena bus?Ta proga vos is lovos issiritau,o atrodo anksti atsiguliau?
As ir po namus sukuosi 😉
Sutvarke gal apie kokia 11h lauke kol kazkas eis is darbuotoju?As jau namo?