As turiu vistienos gabaliuku marinuotu,tai jei netingesiu
padarysiu troskinuka koki turiu prisipirkus darzoviu
rinkiniu saldytu italisku dar ten kazkokiu?
Mes ir dar virsu planuojam keisti,bet pries keiciant reik
pirma puodus pasikeist,nes ne visi tinka ant induction hobo
ir siaip jau laikas butu irgi senoki?Jau treciadienis
savaite lekia su vejeliu?
Labas rytas,naujas daiktas ir nauju lieka😉 as virykle
noriu pasikeisti noriu kaitlenciu pas mane paprasta
,pribega sunku isvalyti.as nakti prabudau ir galvoju kokia
siandien diena antradienis ar treciadienis …
Labas rytas,super ner ka lygint su musu senute iskepiau
bulviu gabaliukus ir grybus idarytus farsu kartu per
40min,tai tolygiai tikrai kepa ir maziukas sake chicken
nuggetus greiciau issikepe?Dabar viska tik orkaitej
gaminsim?
As kaip mazas vaikas siandien atkeliavo mano nauja
orkaite,tai butinai turejau isbandyt tik dabar i virsu
pakilau?Reiks eit miegot ryt nesventa itemptos 2savaites
nusimato?
Labas rytas,pries tai mazai miegojusi…as vakar gal tik
11 atsiguliau mazyliai turejo valgyti 6 bet pramiegojo
tai valge 7 tada automatiskai nusitese paskutinis
valgymas. Ir siandien ryte skamba zadintuvas pas mane toks
jausmas kad man dar valanda liko miegoti…
As kaip sianakt 4h miegojus,tai labai gerai
jauciuosi?Apsimetysiu namus ir reiks eit i poliklinika
injekcija susileist,o tada bus galima ilsetis?Nuo rytojaus
pradesiu darbe gyventi teks po 12h padirbeti?
As ten tiksliai nezinau,bet sake,jog nieko namie nebuvo,o
ji ne vietoj kazka paliko ir taip va gavosi...As is peties
darbuojuos A&E labai daug laiko uztrukau visos masinos
tusciai tuscios.
Kai parasiai kad jos suo uzspringo prisimiau kaip
maniske buvo uzspringusi,gal 6 men tik buvo su skanuku
kazkaip sugebejo atpurciau pamenu,tada labai issigandau
…
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
As siandien galejau iki kokiu 19h dirbt,bet po 16h pajauciau,jog jegos apleidzia,tai jau namie pries tv drybsau.
As vajar vustienos kepsnelius dariau su bulvytemis o siandien reiks ka nors greito 😉
As turiu vistienos gabaliuku marinuotu,tai jei netingesiu padarysiu troskinuka koki turiu prisipirkus darzoviu rinkiniu saldytu italisku dar ten kazkokiu?
As laukiu breiko,,siandien niekur neisiu galesiu pavalgyti😉 galvoju ka cia skanaus grizus pasidaryti,be minciu siandien …
Pavalgiau ir truputi aptingau nu,bet iki 17h teks issijudint noriu nenoriu?
Aisku,diena juda i prieki 😉
Sake kolkas sitos minties atsisakys pirma nori namus susitvarkyt,o tada jau ir apie suniuka gales galvot...
Puses savaites neber😉 ar kalbejai del suniuku?
Mes ir dar virsu planuojam keisti,bet pries keiciant reik pirma puodus pasikeist,nes ne visi tinka ant induction hobo ir siaip jau laikas butu irgi senoki?Jau treciadienis savaite lekia su vejeliu?
Labas rytas,naujas daiktas ir nauju lieka😉 as virykle noriu pasikeisti noriu kaitlenciu pas mane paprasta ,pribega sunku isvalyti.as nakti prabudau ir galvoju kokia siandien diena antradienis ar treciadienis …
Labas rytas,super ner ka lygint su musu senute iskepiau bulviu gabaliukus ir grybus idarytus farsu kartu per 40min,tai tolygiai tikrai kepa ir maziukas sake chicken nuggetus greiciau issikepe?Dabar viska tik orkaitej gaminsim?
Na ir kaip?as nors ir keista jau lovoje.labanakt.
As kaip mazas vaikas siandien atkeliavo mano nauja orkaite,tai butinai turejau isbandyt tik dabar i virsu pakilau?Reiks eit miegot ryt nesventa itemptos 2savaites nusimato?
As po breiko dar kelios valandos ir namo 😉
Dabar truputi atsikvepsiu ir vel i darbus?
Gana dirbti ,atipusk truputi😉
Labas rytas,pries tai mazai miegojusi…as vakar gal tik 11 atsiguliau mazyliai turejo valgyti 6 bet pramiegojo tai valge 7 tada automatiskai nusitese paskutinis valgymas. Ir siandien ryte skamba zadintuvas pas mane toks jausmas kad man dar valanda liko miegoti…
Labas rytas,pinigai irgi nemaiso?As vakar jau kokia 20h miegojau praktiskai atsiguliau ir uzmigau?
Papildomi pinigai gerai 😉 einu ilsetis ,labanakt.
Visada taip pries Kaledas eisiu po savo darbo kalakutu pjaustyt,surio reik pagelbet saviems?
Oho …as neveik namie.eisiu suni isvesti pradet vakariene daryti …
As kaip sianakt 4h miegojus,tai labai gerai jauciuosi?Apsimetysiu namus ir reiks eit i poliklinika injekcija susileist,o tada bus galima ilsetis?Nuo rytojaus pradesiu darbe gyventi teks po 12h padirbeti?
As tuoj eisiu breikauti ,vel aptingau …
As ten tiksliai nezinau,bet sake,jog nieko namie nebuvo,o ji ne vietoj kazka paliko ir taip va gavosi...As is peties darbuojuos A&E labai daug laiko uztrukau visos masinos tusciai tuscios.
Kai parasiai kad jos suo uzspringo prisimiau kaip maniske buvo uzspringusi,gal 6 men tik buvo su skanuku kazkaip sugebejo atpurciau pamenu,tada labai issigandau …
Tikiuosi bus gera ,bet tingiu labai dar is ryto …
Aciu ir tau geros?
Labas rytas,as jau tuoj i darba judesiu😉 geros dienos 😉
Labas rytas,Issiritau is lovos aisku dar tikrai buciau miegojus?Siandien manau anksti atsigulsiu?
Siaubas,gaila del suniuko…pamaitinau mazus ir eisiu ilsetis ,ir tu eik .labanaktis.