Sveikute,as siandien tai sen tai ten ,vakare sveciu
turejom,atvaziavo pasidziaugti mazais sunyciais.tai kol
svecius isleidau ir atejo si valanda .einu miegoti,nespesiu
akiu sudeti o jau zadintuvas skambes 😉
Kol grisiu dar reikia i lidla uzsukti siandien gi ilgojo
breiko nera.mazus pamaitinti,mama pavedzioti kol suruosiu
viska kugeliui kol iskeps bus lvelu …
As galvoju ka cia pietums padarius ,noreciau kugelio bet
truputi daugoka darbo gal rytoj o siandien vistiena su
padazu ir ryziais bus,nuo vistienosgeras sultinys tai dar
sriubytes padarysiu 😉
Na taip ,laikas eina neblogai.siandien galvoju kebabu
daryti,reiks per breika iki lidlos nubekt.o tai
paskutinias kelias dienas nieko negaminau,likuciais mitom
😉
Labas rytas as nuo puses 5 gyva aisku dar buciau
miegojusi ir miegojusi betalkana minia nelaukia 😉 anksti
atsikelus daug laiko lieka 😀 ramiai kava galiu isgerti 😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,Labai jau velyva tu vakar...As jau parpiau tokiu laiku?
Sveikute,as siandien tai sen tai ten ,vakare sveciu turejom,atvaziavo pasidziaugti mazais sunyciais.tai kol svecius isleidau ir atejo si valanda .einu miegoti,nespesiu akiu sudeti o jau zadintuvas skambes 😉
Labas rytas,mes vakar sveciuose buvome,o vakare susigundziau i Katedra nulekt buvo muzikos ir sviesu sou labai patiko?
As vyra i darba isleidau ir eisiu uzsiimti savais reikalais .pas mane ir visi miega 😉
Mes dar tik dabar kavinames,kol jaunoji karta miega?
Labas rytas,seniai pabudusi ,tik neturejau laiko prisijungti 😉
Labas rytas,pabudome ir kelkimes?
?
Man taip neiseina😃
As tai pirma kugeli pasaunu,o tada sava veikla uzsiemu?
Kol grisiu dar reikia i lidla uzsukti siandien gi ilgojo breiko nera.mazus pamaitinti,mama pavedzioti kol suruosiu viska kugeliui kol iskeps bus lvelu …
Man kaip tik greitas patiekalas kugelis?Mes i pavakare i miesta vaziuosim,tai manau ten kur ir pavalgysim?
As galvoju ka cia pietums padarius ,noreciau kugelio bet truputi daugoka darbo gal rytoj o siandien vistiena su padazu ir ryziais bus,nuo vistienosgeras sultinys tai dar sriubytes padarysiu 😉
Labas rytas,pas mane laiko buvo,bet iskart darbe i darbus kibau noriu siandien daug nuveikt?
Labas rytas,tik dabar sveikinuosi,ryte nebuvo laiko.pagaliau penktadienis 😀
As jau tuoj namuciu gristu valgyt pasaunu kept ir visas vakaras laisvas?
Reiks kada pabandyti 😉
Is vistienos kumpeliu file perkepa labai greit?
Cia is file darai juos ?
Man ir visai gerai dirbasi?As siandien irgi jau gaminsiu galvoju gal vistienos suktinuku daryti su kumpiu,suriu ir raugintu agurku viduje...
Na taip ,laikas eina neblogai.siandien galvoju kebabu daryti,reiks per breika iki lidlos nubekt.o tai paskutinias kelias dienas nieko negaminau,likuciais mitom 😉
Yra pliusu anksti keltis?
Labas rytas as nuo puses 5 gyva aisku dar buciau miegojusi ir miegojusi betalkana minia nelaukia 😉 anksti atsikelus daug laiko lieka 😀 ramiai kava galiu isgerti 😉
Labas rytas,as vakar nieko ypatingo nenuveikiau antakius susitvarkiau ir kojas grizus namo,bet jau 20h lovoj buvau?
O pries tai budavo kad tekdavo i kitadarbo vieta per lauka pereiti panasiai kaip iki kantyno .
Eini i rubine apsirengi bet iki kantyno 2-3 min
Truputi kvailoka,kai per lauka lakstyt reik paskui taip ir pertraukia...As eisiu prekes deliotis nedaug liko ir vel namo?
Ne tas zodis… tuoj i breika eisim o ten per lauka reikia…
Labas rytas,jau senokai nubudus ir puse darbo dienos ipusejus?Orelis klasika kaip visada?
Labas rytas,budinames😉 ipusejom savaite greiciau tas penktadienis 😉