Labas rytas,as kaip visada ryte uzsiemusi neturiu laiko
pasilabinti 😉 jau ryt atvaziuoja pasiimti pirmaji mazyli
sestadieni kita,truputi apmazes.kai pagalvoji lyg ir gaila
bet manau jie isvaziuos i gerus namus .
Labas rytas,saltoka lauke,bet smagus rytas nesijaucia
dregmes?Gerai ryt baigsiu laiku,o sekmadieni vel i darbuka
reiks pirmadieniui viska paruost.Siandien pas Eva mokykloj
reik but pries 18h bus susirinkimas ka pasirinkt kitais
metais tikiuosi ilgai netruksim?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
As baigsiu kada baigsiu kalakutai laukia?
Nebedaug beliko,valandike dar breikas ir namo 😉
Man kolkas labai lengvai dirbasi viskas pagal plana?
Man laikas kazko sustojo…
Aisku.
Maniskiai skanas siandien .
Aciu?Turbut kokiu reikalu turi ar siaip darbo maziau??
Labas rytas,toks ziemiskas rytas 😀 aciu ir tau😉 pas mane siandien trumpa diena 😀
Labas rytas,as jau antra karta labinuosi vis neikelia...Niu va dar viena savaitele prasidejo?Geru darbu?
As siandien visa diena poilsiauju 😉 jau virsui . Dar 9 pamaitinsiu likusius mazus ir darbai bus baigti .
Baigesi darbai lekiu namo kojas ilsinti iki rytojaus?
Darbuojiesi is peties 😉
Labas rytas,as jau darbelyje supjausciau 5kg brie surio liko dar 10kalakutu supjaustyt ir namucio?
Labas rytas,as po virtuve sukinejuosi, sekmadienis ir laikas kai nereikia niekur skubeti 😉
Mes i pardes leksim,nes man tik siandien iseigine,tai yra ka veikt?
Labas rytas,as ir jau gyva ,pasikavinau.eisiu skslbykle jungti 😉
Labas rytas,as dar lovoj drybsau,kol kavytes nenoriu?
Man jau gera valanda 😀
As ir noriu namo,bet man dar iki ju toli grazu sviecia?
Noriu namo…
Kazkokia jauciuosi pavargusi…
Labas rytas,ilgas ir sunkus nusimato mano penktadienis...
Labas rytas,ir penktadienis atejo 😀
As jau namuciuose kavinuosi ir leksim i susirinkima ir vel bus dienos kaip nebuta?
Mes truputi sustojom bet manau iki breiko pradedim 😉
As papietavau,atsigersiu kavytes ir kilsiu i virsu darbuotis?
Tu visiskai teisi,tie pinigai tikrai jo neatperka … man laisvesne valandele tai galiu telefona maigyti😉
Dziaugsmas dziaugsmu,bet ir vargo uztektinai?As darbinga siandien jauciuos matyt pailsejau per nakti?
Labas rytas,as kaip visada ryte uzsiemusi neturiu laiko pasilabinti 😉 jau ryt atvaziuoja pasiimti pirmaji mazyli sestadieni kita,truputi apmazes.kai pagalvoji lyg ir gaila bet manau jie isvaziuos i gerus namus .
Labas rytas,saltoka lauke,bet smagus rytas nesijaucia dregmes?Gerai ryt baigsiu laiku,o sekmadieni vel i darbuka reiks pirmadieniui viska paruost.Siandien pas Eva mokykloj reik but pries 18h bus susirinkimas ka pasirinkt kitais metais tikiuosi ilgai netruksim?