Labas rytas,nu va ir penktadienis greit cia tos savaites
iki svenciu sukasi?As vakar mokytoju klausiau ar cia taip
visus giria,nes keistai kai nei is vieno blogo zodzio
neisgirsi atrodo tobula vaika augini,bet pasirodo ne
visus...Ir vel visi savo tais egzaminais butinai rinkis mane
kitais metais??
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,as nei bizi,nei nebizi kuiciuosi ir tiek kazkaip tinginys ima arba nuovargis?
Ir dirbti tingiu… laukiu breiko…
Labas rytas,as jau gyva nors taip tingiu keltis…
As ir poilsiauju kaip greit siandien diena praejo 😀
As jau namuciuose soti ir laiminga pries tv drybsau?
Normaliai visai 😉tek jau cia beliko 😉
Labas rytas,turetu paskui pasitaisyt orelis,bent taip bbc rodo?Nei ilgai,nei trumpai iki 16h dar pora dieneliu ir baigsis biziakai?
Ilgai dirbai vakar?
Labas rytas,budinames😉 fe koks oras is ryto pasitiko ..
Ir man neblogai 😉
Gerai diena einasi neskubedama,bet judu pirmyn?
Tikiuosi bus gera ir greit prabegs 😉
Aciu ir tau geros dienos?
Labas rytas,kaip faina ,tikrai pigu 😀 as jau i darba ruosiuosi 😉 geros dienos 😉
Labas rytas,niu va dar savaite ir sventes?Mes isikalbinom bobute atskrist 24d,nes bilietai is LT pigiau grybo pirmyn ir atgal ne 50£ nesigavo?
Pas mus jau antri metai kaba?
As po namus sukuosi patalyne pakeiciau,mano vyrai girlenda lauke kabina ant namo bus grazu ,ant lango dar nusipirkom reiks pakabinti 😉
As prikepiau blynu pietum su vistiena,papusryciavom ir jau darbelyje gerai,kai gali pradet kada nori?
Labas,as kaip visada bizi ,savaitgalis visi namie tai dvigubai😉 vakar. Azusvom lovos pirkti paskui dovanu bendradarbems taip ir prabego diena 😉
Labas rytas,as jau kavinuosi?Kuo,Daivute,uzsiemus visa savaitgali??
Bizi diena buvo namus susitvarkem,apsiprekinom,apsikirpom,vaikai gimtadieny buvo,o dabar atsikvepsim ir leksim i teatra?
Labas rytas,as jau nuo puse 6h gyva?
Labas rytas,as jau gyva 😀
O pas mane ofise vanduo dingo,tai sedziu laukiu gal sutvarkys viskas butu neblogai,bet valgyt labai noriu..
As namo noriu…
O as kaip tik kolkas tokia atsiputus jauciuosi dirbu,bet is po leto?
Labas rytas,smagu girdeti kad gerai atsiliepia apie tavo vaika 😀 gerai kad penktadienis as kaip visada pavargusi jauciuosi …
Labas rytas,nu va ir penktadienis greit cia tos savaites iki svenciu sukasi?As vakar mokytoju klausiau ar cia taip visus giria,nes keistai kai nei is vieno blogo zodzio neisgirsi atrodo tobula vaika augini,bet pasirodo ne visus...Ir vel visi savo tais egzaminais butinai rinkis mane kitais metais??
Saunu girdeti 😀
As jau irgi virsuj pries tv.Pagloste mokytojai mano ir Deno sirdeles viskas super duper jokiu problemu?