Labas rytas jau gyva kava taisau 😉 vakar zinok nieko gero
metalane neradau nupirkau tik suneno lelui maikute gera
kaina buvo o siaip visokios nesamones su nuolaida … nors
prisivaiksciojau buvau to pasiilgusi 😀
Labas rytas,pabudome ir kelkimes😉As vakar pietus
padariau,pamiegojau,pabegiojau,o tada jau seimyna grizo,tai
dar i svecius lekeme ir neliko sestadienio🙂Siandien nieko
ypatingo tik valgyt prisigamint noriu ir galesiu
ilsetis🙂
Labas rytas as ir jau i apacia nusileidau kavos vyras
sune isvede pasivaikscioti. Siandien gal iki metalano reiks
nueiti maciau 70% nuolaidos . O siaip namie krapstysiuos
😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Silta tikrai 😉 noriu namo 😉
Labas rytas,tikrai taip ir dar oras neblogas😉
Labas rytas penktadienis 😀
Ir man neblogai 😉 as jau lovoje dar skaitineju ir eisiu ilsetis .labanakt.
Labas rytas,labai lengvai keliau gerokai pries zadintuva ir siaip diena greitai ir lengvai eina😉
Labas rytas,budinames 😉
As jau namucio teko padirbet is peties daug visokiu darbu prisikaupe😉
As jau breikauju,diena greitai eina 😀
Labas rytas,man skanios ir tie ananasai labai tinka ,pasidariau ir viena valgysiu niekas daugiau nenorejo,vyrui is vis kazkas nesuderinamo…
Labas rytas,Kaip tavo salotos ar skanios?🙂As vakar greit suktinuku prisukau ir per ziopluma farso turejau issiemus,tai greitu cebureku prikepiau😉
Kokia greita 😀 as uzsimaniau pabandyti padaryti makaronu salotas su ananasais ir vistiena .ejau iki lidlos ingridiantu 😉
Panasu,kad dar gerokai reiks palaukt visai prognoze nieko gero nerodo...As jau viskas krapstausi namo🙂
Grazu jau kaip as laukiu silumos kada galesiu gelyne pasikrapstyti 😉
Ir dar lyja,tai jau geriau vejuota😀
Labas rytas, o siandien salta …
Labas rytas,vejuota vakar buvo,bet bent silta😉
Ir man nesunkus ,na ir vejas siandien …
Labas rytas,kolkas lengvas pirmadienis😉
Labas rytas ir vel pirmadienis 😉
As jau baigiu apsikuist namie bus galima ilsetis🙂
As ir taupau , bet man laikas nuo laiko reikia pasivaikscioti pasiziureti ramiai 😉
As pinigus taupau,tai niekur nevaikstau😀O jei rimtai neesu megeja be tikslo vaiksciot man turi kazko reiket,tai tada galiu eit i pardes😉
Labas rytas jau gyva kava taisau 😉 vakar zinok nieko gero metalane neradau nupirkau tik suneno lelui maikute gera kaina buvo o siaip visokios nesamones su nuolaida … nors prisivaiksciojau buvau to pasiilgusi 😀
Labas rytas,pabudome ir kelkimes😉As vakar pietus padariau,pamiegojau,pabegiojau,o tada jau seimyna grizo,tai dar i svecius lekeme ir neliko sestadienio🙂Siandien nieko ypatingo tik valgyt prisigamint noriu ir galesiu ilsetis🙂
Ismetau skalbinius ir eisiu pasivaikscioti 😉
As nors ir seniai nubudusi tik dabar is duzo😉 isdzius galva ir galesiu lekt 😉
Man puodelio naujo reiktu kavai gerti maniskio truputi nuskile,bet nezinau ar kur eisiu matysiu kaip oras🙂
Labas rytas as ir jau i apacia nusileidau kavos vyras sune isvede pasivaikscioti. Siandien gal iki metalano reiks nueiti maciau 70% nuolaidos . O siaip namie krapstysiuos 😉
Labas rytas,as jau su kavyte🙂Siandien beveik jokiu planu tik i parde palekt,o paskui tureciau likt viena namie galesiu tinginiaut😀
O mes baigem darba ir perejome kitur o ten sildymas sugedo tai truputi susalau .dabar pries breika vel sugrizome i sena darbo vieta ten silta 😀