Teisingai buvau davysi pati pamirsau ,bet kai tu sakiai
kad nedoma taip jam ir pasakiau .maniau neskambins .kiek
kaiko praejo gal kokie metai ,iesko klientu matyt… nepyk
kazkoks nesusipratimas…
Labas rytas,Kartais norisi ir paprastai kazko😉As siandien
gal gaminsiu,o gal dar ir ne ziuresiu ar uzteks mums su vyru
i darbus susidet ir siaip ar netingesiu😀
As poilsiauju valgyt nuo savaitgalio pilna,namai
tvarkingi🙂Norejau begt pabegiot,bet vejas lyg saltokas
pasirode,tai nerizikavau paskui dar perpus uz tai uzsisakiau
pora knygu,nusipirkau kvepalus,nes ziuriu tik brangsta,o
nuolaida mazeja busiu pati save pasveikinus su
artejanciom sventem😆
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Teisingai buvau davysi pati pamirsau ,bet kai tu sakiai kad nedoma taip jam ir pasakiau .maniau neskambins .kiek kaiko praejo gal kokie metai ,iesko klientu matyt… nepyk kazkoks nesusipratimas…
Kazkoks lietuvis is draudimo kompanijos vakar vakare skambino sake,jog tu pas ji seima draudei ar dar ka ir davei mano kontaktus...
Pala pala lyg nedaviau niekam,nu papasakok
As kolkas atrodo issimiegojau ir pailsejau😉P.S.kitakart,kai duosi mano numeri kazkam galetum ir perspet😀
Labas rytas,tingiu keltis si ryta…
Labas rytas,Kartais norisi ir paprastai kazko😉As siandien gal gaminsiu,o gal dar ir ne ziuresiu ar uzteks mums su vyru i darbus susidet ir siaip ar netingesiu😀
Saunuole,as galvoju ka cia padaryti valgyti,yra likuciubet labai yzsimaniau keptu bulviu su kefyru,eisiu skust 😉
As poilsiauju valgyt nuo savaitgalio pilna,namai tvarkingi🙂Norejau begt pabegiot,bet vejas lyg saltokas pasirode,tai nerizikavau paskui dar perpus uz tai uzsisakiau pora knygu,nusipirkau kvepalus,nes ziuriu tik brangsta,o nuolaida mazeja busiu
pati save pasveikinus su artejanciom sventem😆
As ir skustis negaliu panasu,kad viska pasidarysiu ka susiplanavus🙂
Breikauju,vakar pailsejau tai siandien visai gerai dirbasi 😉
Labas rytas,Ir tave😉
Labas rytas,su nauja darbo savaite 😉
As buvau nuluzus pamiegot,tai issimaudziau,apsimeciau paskutinius dalykelius ir vel i lova ilsetis🙂
As sparnelius pakisau kepti ir prisedau su kava prie tv ekstrasensus ziuriu.
Laba,jau seniai nubudusi ir visur prisivezinusi dabar blynus su kalakutienos farsu ir darzovem kepu🙂Bus galima eit ilsetis neilgtrukus😉
Labas rytas,budinames 😉 as taip tingejau keltus …
As pavalgiau ir isejau pasivaiksciot reik truputi pajudet🙂
As drauges laukiu tik siandien prisiruose atvaziuoti.
As krapstinejuos po namus,nors dabar su kava sedziu ir ziurineju fb gal reiktu kokia pora knygu nusipirkti paskaityt,nes neatsimenu kada skaiciau😊
As su sune isejau toks fainas oras buvo ir peadejo lyti teko anjscuau grist…
Maniskis cia saviem dusa remontuot isleke🙂As jau dziovinu rubus ir virtuvej pradejau sukinetis uzkepeles darysiu,tai reik viska issivirt😉
Labas rytas,as ir jau gyva vyra i darba isleidziu.skalbykle sukasi ,patalyne reiks nuimti😉
Labas rytas,mes jau kavinames🙂Mano diena nuo nuotaikos priklausys ka veiksiu,nes maniskis darbuotis isvaro😀
As truputi pagulejau ir praejo taip ir likau nesupratus kad cia buvo… svarbu praejo .geras vejas i lauka rubus isnesiau gal prapus 😉
As grizus nuo skausmo vaistu geriau galva ko tais norejo skaudeti...Prisedau kol vaikai gris ir leksim apsipirkt.
As jau namie kazkaip prastai jauciuosi… priguliau ,gal spaudimas niekada taip nebudavo . Galva suktis nori lyg meto i sonus …
Pas mane siandien drauge uzsuks ,seniai nesimateme .oras toks angliskas gerai kad niekur nereikia eiti…
Labas rytas,tikrai taip keistokas bus man penktadienis leksiu antakius tvarkyt,apsipirkt,tai manau sestadienis bus poilsinis🙂
Labas rytas penktadienis 😀
As jau namuciuose senokai pries tv drybsau ir laukiu,kol vakariene iskeps🙂