Oi sodint dar nieko nezadu tik siaip tvarka ivest
reiktu😉Mano pietus gatavi laisva kaip paukstis tik ziuriu
reiktu iki pardes palekt reik pipiru,ryziu kaip visada kazka
pamirstu😀
As nieko nenumacius tik gal reiks valgyt kazka
pasidaryt,o siaip atrodo viska kaip ir pasidarius🙂Noreciau
lauke pasikrapstyt,bet per vesu man dar ir ner baisiai daug
veiklos tik si bei ta israut😀
Jau 15 m. Kaip greit laikas eina 😉 islindau truputi i
lauka su sune pasivaikscioti. Uzima laiko kol viska
supakuosiu,gal tik viduri savaites ji paims bet noriu per
savaitgali sutvarkyti nes kai grizti is po darbo laiko nera
tokiems darbams…
Labas rytas,o maniskis vakar sumaste pavakarieniaut
islekt i miesta,tai buvome picerijoj mieste labai skanu ir
kainos nesikandzioja dar sekanciam vizitui po nemokama
gerima gavome,bet labai jau mazyte vos apsisukt eina🙂As dar
lovoj drybsau,bet noreciau jau kavytes🙂
As ir virsui,dar truputi tv paziuresiu ir eisiu
ilsetis.kaip greit man si savaite praejo 😀 as vakar savo
suntinuko sulaukiau buvau uzsisakiusi paklode .ziuzinys
dabar pas mane toks didelis tai ir ne betkokia paklode tinka
. Reikia 40cm uzlenkimo . Pries tai pirkau 25 cm tinka bet
truputi mazokas pilnai neuzsideda nuslenka tai teko kito
ieskoti .
As be zadintuvo ir keliau praeita nakti😀As jau i virsu
lipsiu koju istiest ir vel nieko doro nenuveikiau tik
nesamoniu prisispaudziau radau lapuka,jog kvepalus galiu
pasiimt is pagrindinio pasto,bet prispaudziau,jog sestadieni
prie namu i pasta atvestu,tai reiks eit pasiimt,o buciau
galejus siandien nuvaziuot ir pasiimt🙈🤣
Laba diena,tikrai taip as jau namucio judesiu😉Vakar nieko
nenuveikiau prasiilsejau visa likusia dienos dali kaip
nujausdama nakti kazkas nuo 1h suma kele lauke,tai girdejau
kai paskui kitam kaimynui kantrybe truko 3h ir tada paliko
ramybe😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Mes ka tik is parduotuviu grizom 😉 pietums sutinti kopustai su bulvemis,seniai labai bedariau 😀
Oi sodint dar nieko nezadu tik siaip tvarka ivest reiktu😉Mano pietus gatavi laisva kaip paukstis tik ziuriu reiktu iki pardes palekt reik pipiru,ryziu kaip visada kazka pamirstu😀
Kita savaite naktim minusas berots tai ankstoka dar atsils eisim gelytes sodinti 😉
As nieko nenumacius tik gal reiks valgyt kazka pasidaryt,o siaip atrodo viska kaip ir pasidarius🙂Noreciau lauke pasikrapstyt,bet per vesu man dar ir ner baisiai daug veiklos tik si bei ta israut😀
Labas rytas,panasiai 😉 ir as jau gyva daug darbu laukia reiks keltis 😉
Labas rytas,tai maniske geru pusmeciu tik jaunesne😉As lovytej vartausi,bet jauciu kaip visada tuoj kilsiu kavintis😀
Jau 15 m. Kaip greit laikas eina 😉 islindau truputi i lauka su sune pasivaikscioti. Uzima laiko kol viska supakuosiu,gal tik viduri savaites ji paims bet noriu per savaitgali sutvarkyti nes kai grizti is po darbo laiko nera tokiems darbams…
Su gimtadieniu💐Kiek metu tavo panelei suejo?🙂
Mes vakar buvom,mano paneles gimtadienis siandien vaziavom sokoladinio torto pirkti😉
The Pizza Parlour lygtais taip vadinas🙂Mes iki Lidlo palekem,tai dabar eisiu apsikuist po namus,o popiet iki Europolio paleksim🙂
Labas rytas,kur cia buvote? As jau senokai pakilusi vyra i darba isleidau baigiu kava gerti eisiu apsitvarkyti ir siuntinuka i Lt krauti 😉
Labas rytas,o maniskis vakar sumaste pavakarieniaut islekt i miesta,tai buvome picerijoj mieste labai skanu ir kainos nesikandzioja dar sekanciam vizitui po nemokama gerima gavome,bet labai jau mazyte vos apsisukt eina🙂As dar lovoj drybsau,bet noreciau jau kavytes🙂
As laukiu kol kugelis iskeps 😉
Gerai prisisvajojus ryta buvai😀As jau namuciuose tinginiauju tik rubus i dziovykle permeciau ir viskas nezadu daugiau ne pirsto krutint iseigines😉
Labas rytas,zadintuvas skamba o man viena sekunde pasirode jad sestadienis galvoju ko jis cia birbia …
Labas rytas,na va ir penktadienis😀
As ir virsui,dar truputi tv paziuresiu ir eisiu ilsetis.kaip greit man si savaite praejo 😀 as vakar savo suntinuko sulaukiau buvau uzsisakiusi paklode .ziuzinys dabar pas mane toks didelis tai ir ne betkokia paklode tinka . Reikia 40cm uzlenkimo . Pries tai pirkau 25 cm tinka bet truputi mazokas pilnai neuzsideda nuslenka tai teko kito ieskoti .
As be zadintuvo ir keliau praeita nakti😀As jau i virsu lipsiu koju istiest ir vel nieko doro nenuveikiau tik nesamoniu prisispaudziau radau lapuka,jog kvepalus galiu pasiimt is pagrindinio pasto,bet prispaudziau,jog sestadieni prie namu i pasta atvestu,tai reiks eit pasiimt,o buciau galejus siandien nuvaziuot ir pasiimt🙈🤣
Siaubas,baisu kai ner ramybes nakti …as dar pries zadintuva nubudau. Diena greitai eina tuoj namo ir as leksiu 😉
Laba diena,tikrai taip as jau namucio judesiu😉Vakar nieko nenuveikiau prasiilsejau visa likusia dienos dali kaip nujausdama nakti kazkas nuo 1h suma kele lauke,tai girdejau kai paskui kitam kaimynui kantrybe truko 3h ir tada paliko ramybe😀
Labas rytas,jau eina savaite i pabaiga 😉
Kuom ,Vikut ,uzsiemusi siandien ? As jau lovoje dar tv paziuriu ir eisiu ilsetis 😉
Lauksim tikrojo 😉
Aciu su kalendoriniu pavasariu ir tave😆
Labas rytas, as pabaigiau ziureti ir uzmigau.na ka ,su pirma pavasario diena !
Labas rytas,o as vakar atsigulus perejau kanalus,bet taip ir neradau ka ziuret,tai greit nuluzau🙂
As filma uzsiziurejau per lnk kol nepraejo audra pabaigsiu ir eisiu miegoti.
As jau viskas liko tik isdziuvusius rubus susilankstyt😉
Kas per zmones… as po namus sukuosi😉
Pykt,tai nepykstu tik tiek,jog jis pats pasimete,tiek as ir siaip velokai skambino apie 20h gal po 20h😀