Mergytes laukiasi tai padavanojo rausva pampersu tosta
su meskinu rubeliu ,dezute su batukais , balionas visko
daug gal nesitikejo ,miela labai😀as senojoj vietoj dirbu
tai galiu po telefona narsyti 😀
Dirbti vistiek reikia..Man kazkokia ilga savaite,nors
darbo yra ir nemazai,bet kazkaip sunkiai deliojasi planai
manau ryt gali tekt ilgiau pasilikt.Dabar jau viskas lovoj
pries tv reik pailset🙂
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
As Spaldinge visada perku😀
Man ir reiketu pasiziureti gelyciu ,savaitgali gal i QD nuvaziuoti pernai ten pigiai geraniju prisipirkau 😀
Su tokiu oru ne sezonas dar vis gaunas,tai vazonelis 50piskiu😉O as visai gerai miegojau ir dirbt visai neblogai sekas🙂
Labas rytas, visai pigiai tu cia apsisukai 😀 as jau sunkiai siandien keliausi …
Labas rytas,gali neklausti as pavadinimu nezinau tureciau kur foto atsiusciau😊Gerai uz 17£ visas gardenas zydi iskart😄
Kokias sodinai? As eisiu skalbiniu surinkti😉
Viskas mano geles zydi😉
Geras oras man reiks skalbykle prasukti ir lauke ismetyti😉
As jau namucio ir tiesiu taikimu i gardena krapstytis😉
Lauke breikavau tai porai draugiu paskambinau tai taip greitai laikas praejo… dar truputi ir namo 😉
Mergytes laukiasi tai padavanojo rausva pampersu tosta su meskinu rubeliu ,dezute su batukais , balionas visko daug gal nesitikejo ,miela labai😀as senojoj vietoj dirbu tai galiu po telefona narsyti 😀
Matyt hormonai savo daro😉Man kolkas visai neblogai dirbas🙂Ziuriu ir oras neblogas galesiu gal ir geles pasodint siandien🙂
Mes siandien darbe nestuke isleidom poilsiui net apsiverke
Labas rytas,as dar tik keliuosi,kiek cia beliko iki savaitgalio 😉
Labas rytas,as jau su kavyte atrodo issimiegojau,o diena parodys kaip yra istikruju😀
As ir i virsu atejau,pavargusi jauciuosi nors nieko ipatingai nedariau…
Dirbti vistiek reikia..Man kazkokia ilga savaite,nors darbo yra ir nemazai,bet kazkaip sunkiai deliojasi planai manau ryt gali tekt ilgiau pasilikt.Dabar jau viskas lovoj pries tv reik pailset🙂
As jau breikauju ,noriu namo ,si savaite man kazkokia nedarbinga,visai nenoriu dirbti…
Tikrai taip kazkokia pridausta jauciuos turbut lietus ateina😀
Labas rytas,savaite juda i prieki 😉
Labas rytas,mano viskas supirkta ir sudeta tik ner kaip persodint per lietu...
Mano svoguneliai nuo praejusio laukia pasodinimo…vis nenusiperku nei zemiu nei lovelio…
Orelis tikrai fui...Mano geles dar nuo sestadienio ant stalo stovi nepasodintos tikiuosi i savaites gala oras pasitaisys🙂
Vel oras bjaurus … noriu namo ….
Labas rytas,seniai nubudusi jau ir uzpakali padejau trumpam😀
Labas rytas,budinames 😉
Oho kokia ankstyva 😀 greit apsidirbai 😀 as breikauju 😉
As kavinuos ir drosiu jau namucio😉
Ir man visai neblogai breikauju 😉
Laba ryta,tikrai taip kolkas taip lengvai dirbasi,o gal kad issiilsejus jauciuos😉