Labas rytas,as vakar 9 jau lovoje ir beveik miegojau
.puikiai ussimiegojau gal tik karta pries ryta nubudau bet
tingejau ziureti kiek valandu .ir as nieko daug negaminau
sumustinuku su suriu ir sauleje dziovintais pomidorais
,
Labas rytas,as vakar su kiausiniene prasisukau pietums,o
i darba maise vistienos gabaliuku su darzovem
patroskinau,tai virtuvej neuztrukau visai😉Jau antra diena
velokai atsigulu kazkaip miegas neima,bet gerai jog
pailsiu🙂
Trumpa savaite man tuoj prebegs 😉 kas pietums?as
siandien visai be minciu … vakar sonkauliukus orkaiteje
kepiau maniskis planavo lauke bet toks oras tai planas
neivyko bet visai gerai gavosi mesyte tokia plesoma ,tai
dar siandien pietums isidejome ir viskas…
Mes prasiblaskeme visa diena nusidazem kiausinius,vyrai
sachmatais zaidzia,o as poilsiauju🙂Rytoj leksim
apsipirkt,paskui pietaut su draugais i Turkish Kitchen,o
sekmadieni i svecius,tai nereik nieko ruostis😀
Labas rytas,as lovoj drybsau,bet jauciuos
ismiegojus🙂Smagu laimeti as paskutini karta 20£ per keleta
bilietu laimejau,bet pati ju neperku vyras vis nuperka😀
Iki 15d reikejo susimokejau ir ramybe bus 😉 dar
nusipirkau kelis loterijos bilietus.ta prasme paskutinius
pasiemiau ir pats pats paskutinis laimingas 10£ 😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
As darbuojuos,bet jau kaip kavytes noriu,tai jauciu reiks eit uzsikaist nieko nebus darbas gali jau ir palaukt😘
Labas rytas,as vakar 9 jau lovoje ir beveik miegojau .puikiai ussimiegojau gal tik karta pries ryta nubudau bet tingejau ziureti kiek valandu .ir as nieko daug negaminau sumustinuku su suriu ir sauleje dziovintais pomidorais ,
Labas rytas,as vakar su kiausiniene prasisukau pietums,o i darba maise vistienos gabaliuku su darzovem patroskinau,tai virtuvej neuztrukau visai😉Jau antra diena velokai atsigulu kazkaip miegas neima,bet gerai jog pailsiu🙂
Eisiu ideju internete paieskoti 😉
As jau pasikavinusi ir pavalgiusi😉Net neisivaizduoju ka gaminsiu,o gal nieko negaminsiu gali pasiimt kas ka sugalvos is saldytuvo😀
As jau laukiu breiko noriu kavos labai 😉
Trumpa savaite man tuoj prebegs 😉 kas pietums?as siandien visai be minciu … vakar sonkauliukus orkaiteje kepiau maniskis planavo lauke bet toks oras tai planas neivyko bet visai gerai gavosi mesyte tokia plesoma ,tai dar siandien pietums isidejome ir viskas…
Taip gerai dirbasi labai lengvai tikiuosi visa diena tokia bus😉
As vakar zadejau paziureti filma bet tuo metu rode koncerta taiziurejau koncerta o paskui kol issikuiciau jau buvo velu palikau savaitgaliui😉
As ir pries 3h gerokai nubudau,nors velokai atsiguliau,tai knyga skaiciau,tai filma atsisukau paziuret🙂
Labas rytas ir baigesi laisvos vel i darba …prastai miegojau nuo 3 val vis prabudinejau …
Labas rytas,mes ir per Velykas sveciuose buvom svetimam sode sedejom tik tiek,jog grizom anksti😆As grizus kugelio iskepiau ir ilsejaus visa vakara😉
Mes vakar sveciuose buvome grizome velai 😉 o siandien poilsio diena 😀
Laba,gerai tos sventes vakar kieme visa diena praleidom saslyku kepem🙂Kaip tau?Aha darbuojuos,bet gera valandele ir leksiu namucio😉
Labas rytas,kaip sventes? Tu darbuojiesi siandien,man dar laisva ,oras baisus bet reiks judeti apsipirkti 😉
Labas rytas,aciu ir tave taip pat🙂
Labas rytas,su sv.Velykom!!! Ramybes jusu namams .
Labas rytas,jau gyva😉 eisim suni maudyti 😉
Labas rytas,pabudome ir kelkimes😉
Mes gal ryt dazysim .einu ilsetis ilga diena buvo…
Mes prasiblaskeme visa diena nusidazem kiausinius,vyrai sachmatais zaidzia,o as poilsiauju🙂Rytoj leksim apsipirkt,paskui pietaut su draugais i Turkish Kitchen,o sekmadieni i svecius,tai nereik nieko ruostis😀
Mes kau namie,prisivaikciojome 😉
As buvau pabegioti,tai uzsikaiciau dar puodeli kavos ir paskui i dusa keliausiu🙂
As ir einu uzdeti ,vyra isleisiu ir eisiu i dusa 😉 paskui eisim mergaitiskai po parduotuves pavaiksciot 😉
As skalbima uzdejau ir kavinuosi sau ramiai vyras dar darbe,o vaikai miega🙂
Labas rytas,as gal nuo 4 gyva keliausi su zadintuvu vyras dirba tai uzkaiciau kavos zoo pamaitinau .
Labas rytas,as lovoj drybsau,bet jauciuos ismiegojus🙂Smagu laimeti as paskutini karta 20£ per keleta bilietu laimejau,bet pati ju neperku vyras vis nuperka😀
Nu man siandien grynas penktadienis ,vis pagaunu save galvojant jad rytoj savaitgalis sestadienis …
Iki 15d reikejo susimokejau ir ramybe bus 😉 dar nusipirkau kelis loterijos bilietus.ta prasme paskutinius pasiemiau ir pats pats paskutinis laimingas 10£ 😀
Man nuo saskaitos atskaiciuoja😉