Labas rytas,as atrodo laiku atsikelisu bet neturejau
laiko uzsukt pasilabinti … o vakar irgi neturejau laiko
mano vaikiui 19 -aka suejo ,kepem mesyte .pasiziurejusi
internete duonos torta dariau ,kaip pirmam kartui manau
visai gerai gavosi bet labai jau laiko uzima …
Labas rytas,pabudome ir kelkimes😉Ka Daivute vakar
nuveike?🙂As pabegiojau,saltibarsciu padariau,knyga
perskaiciau ir dienos kaip nebuta visiskas poilsis🙂Siandien
vyrai i turgu vaziuos bandys si bei ta parduoti,nes tik
vieta uzima,o as eisiu i virtuve pasikrapstyt🙂
Mes apsipirkti islekem,tai visas savaitgalis bus laisvas
bus galima ilsetis😉Atveze man prekes tiek uzsisakiau,kad
visos net netilpo isivaizdavau,jog labai bizi buvo,tai manau
kita savaite jokio deliverio nereiks laukt😀
Man idomiai dirbasi ,su nauju zmogum dirbu, mano kolege
tik pirmadieni gris is atostogu.dvi savaites buvo . Pries
tai dar su kita dirbau tai visai nieko .gerai kad trumpa
diena…
Labas rytas,nieko nuostabaus visa sia savaite popiet
lietu rode ir siandien tas pats turetu buti..As prastai
miegojau,tai pries zadintuva gerokai nubudau.Baigesi dar
viena darbo savaite😉
As breikauju,visai gerai laikas eina .dar kitoj vietoj
dirbu nei vakar buvo parasyta,bet gal susigrazins mane ,nes
truksta zmogaus kazkas puse dienos atostogu pasieme.
As jau breiko laukiu .noriu iki lidlos nubegti pomidoru
ir agurko reikia vakar kazkaip pamirsau.issitraukiau
vistienos file kebabus darysiu dar lavasu prigriebsiu
nepamenu ar turiu 😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,beabejo,kad gerai🙂As kavinuosi atrodo miegojau puikiai vakar kritau i lova kai lapas😉
Daug kas atistogauja ,visai gerai kartais pakeisti aplinka,papleteti su zmonemis kuriuos retai sutinki 😉
Tai zmoniu gal truksta,kad sitaip siuntineja?
As breikauju,naniau bus rami diena ,kur tau eini per visa fabrika …
Oho jau koks didelis bernas🙂As jau visus darbus nusidirbau,tai ramiai kavinuosi ir galesiu keliaut namo😉
Labas rytas,as atrodo laiku atsikelisu bet neturejau laiko uzsukt pasilabinti … o vakar irgi neturejau laiko mano vaikiui 19 -aka suejo ,kepem mesyte .pasiziurejusi internete duonos torta dariau ,kaip pirmam kartui manau visai gerai gavosi bet labai jau laiko uzima …
Labas rytas,Su nauja darbo savaite😉
Labas rytas,mes ir buvom turgui ,paskui apsipirkti
Labas rytas,pabudome ir kelkimes😉Ka Daivute vakar nuveike?🙂As pabegiojau,saltibarsciu padariau,knyga perskaiciau ir dienos kaip nebuta visiskas poilsis🙂Siandien vyrai i turgu vaziuos bandys si bei ta parduoti,nes tik vieta uzima,o as eisiu i virtuve pasikrapstyt🙂
Labas rytas,as tik dabar keliuosi diena prasideda 😉
Labas rytas,jau sveikinausi,bet kazkodel neikele🤷♀️Jau pasikavinus,skalbima uzdejus ir pirma auksta apsimecius planuoju i trasa kilt😉
Mes apsipirkti islekem,tai visas savaitgalis bus laisvas bus galima ilsetis😉Atveze man prekes tiek uzsisakiau,kad visos net netilpo isivaizdavau,jog labai bizi buvo,tai manau kita savaite jokio deliverio nereiks laukt😀
As grizusi pakisau kugeli ir islekiau iki metalano asdos pasivaikscioti ,dar panos kelnes reikejo sukeisti ,mazokas pasieme ryt galesiu namie tvarkytis 😉
O as turbut su vyrukais susikirtus ir vel del prekiu niekas neskambina nu ir tegu liks pirmadieniui ne problema😀
Man idomiai dirbasi ,su nauju zmogum dirbu, mano kolege tik pirmadieni gris is atostogu.dvi savaites buvo . Pries tai dar su kita dirbau tai visai nieko .gerai kad trumpa diena…
Visai gerai dirbasi,jei tempa palaikysiu,tai manau anksti namo eisiu ir as🙂
Labas rytas ir as prastai miegojau nuo 2 val vis varciausi…gerai kad penktadienis 😉
Labas rytas,nieko nuostabaus visa sia savaite popiet lietu rode ir siandien tas pats turetu buti..As prastai miegojau,tai pries zadintuva gerokai nubudau.Baigesi dar viena darbo savaite😉
Na ir oras vis suni isvedziau i parka pradejo lyti…
Buvau lauke ir as reiktu siandien pabegiot isbegt grizus kiek jau galima namie trintis🙂
Vel breikas,lauke faina tik vejas didelis
Man ir gerai diena einasi😉
As breikauju,visai gerai laikas eina .dar kitoj vietoj dirbu nei vakar buvo parasyta,bet gal susigrazins mane ,nes truksta zmogaus kazkas puse dienos atostogu pasieme.
As poilsiauju laukiu kol prekes "karalaitis" teiksis atvest😀Vakar skambines,bet as jau senokai namie buvau...
Labas rytas tingejau keltis si ryta…
Labas rytas,as vakar burgerius kepiau ir namie tvarka ivedziau,jog savaitgali nereiktu😉
As jau breiko laukiu .noriu iki lidlos nubegti pomidoru ir agurko reikia vakar kazkaip pamirsau.issitraukiau vistienos file kebabus darysiu dar lavasu prigriebsiu nepamenu ar turiu 😉
As ir poilsiauju prekiu laukiu,bet jei siandien nebus,tai ir nereikia galiu ir rytoj susitvarkyt😉
Mes truputi pailsejome buvo sugedia ir vel dirbame😉 rytoj maciau kitur dirbu nebus laiko telefonui …
Teisingai 😀as noreciau pasivaikscioti bet is treju vyro nei vieno nera …