Siandien po darbo planuoju gelyne pasikrapstyti,reikia
persodinti bijunus,ziuriu isdygo visai ne ten kur
reikia,pernai jau buvo gal kokia saknis pasiliko tai i kita
vieta surinkus abu pasodinsiu. Pas mane rausvu didelis
keras yra dar is lidlos baltu nusipirkau bet kazko nematau
ju dykstant,atkasiu paziureti😉
Seniai bebuvau mainu programoje😉 kas pietums? As galvoju
per breika iki lidlos nueisiu vistienos,isvirsiu ,apkepinsiu
ir su padazu ir ryziais.bus skanu 😉
Diena eina su vejeliu😀 cia visi verkem kaip sunku dirbti
nusinosta tas pats per ta pati bet kai pabuni tan kitur tada
supranti kaip gerai yra ten kur dirbi 😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Orelis kaip iprasta savaitgaliui🙈😆Siemet jauciu pavasario nebus...
Galva lyg nori skaudenti bet cia jauciu oras…
As vakar grizus visiskai ilsejaus filmus ziurejau,snaudziau,tai siandien pailsejus jauciuosi🙂
Labas rytas,kaip gerai kad jau penktadienis ,as si ryta zadintuvo nebegirdejau vyras mane zadino kad isjungciau …
Labas rytas,as vakar datas tikrinau ir sukeitinejau,jog isparduot,tai nelabai laiko buvo kada rasinet😊Pagaliau penktadienis😀
O kur tu visa ryta prapuolusi buvai? As jau namo noriu dar gera valanda liko …
Valemes ,kol pakeite produkcija.
Aciu nebloga dienele kavinuosi😉Sujuokino tavo sapnas😀Tai ka veiket iki 8h gal kas sugede buvo?🙂
Tuoj breikas 😀mes dirbti normaliai pradejome tik 8 val 😉
Labas rytas ir tau geros ! Tingiu keltis.prisapnavau kad tuosiuosi vestuvens ,vestuvine suknle natuojuis o ji tokia babajiska,visiskos nesamones …
Labas rytas,gero ryto ir darbo dienos😉
Man tai siandien viskas is ranku krenta …
As jau link pabaigos judu paleidau mokine,o pati dar pasikrapstysiu..Pavargau nerealiai..
Tai nors tiek gerai😉
Kolkas tik siandien ir labai gerai,nes jau pavargau sneket ir dirbt kaip vezliukas😀
Ir kiek dienu mokslai jai truks? Jau vidurys savaites jau gerai 😀
As pradejau dirbt,bet dabar mokines laukiu,nei kur eit,nei ka erzina truputi tikiuosi neveluos...
Labas rytas,as vakar kaip ir zadejau viena persodinau o kita palikau ,nes bijau kad saknis nukirtau labai jau giliai isodinta buvo…
Labas rytas,as tik siandien ryte prisiminiau,jog mokine turesiu🙈😀Vakar nieko ypatingo taip ir nenuveikiau pabegiojau ir pratingejau likusi laika🙂
Uzkaiciau vistiena ir isejau suni pavedzioti😉
As pries tv kavinuosi jauciu vakarienei bus paprastos salotos kas vistos isides,kas tuno tyngiu gaminti😊
As lauke valgau ,vejas tik…
As jau namucio leksiu gan cia trintis,o jei rimtai atrodo viska pasidariau reik eit oru pasimegaut,nes savaitgali vel s... rodo😊
Teisingai,paziuresiu prisiminiau maniskis zadejo bulvinius blynus su mesa kepti komadoje,nori isbandyti naujas mazas keptuves.cia gal pries keles savaites uzmateme nukainuotas lidloje kai paskaiciavau ketures pirkome pusantros uz dyka gavome😀
Mano gelynas visas sutvarkytas😉Daug darzoviu ir mesyte kam su ryziais,o kam be ju😉Mano planas yra isbegt pabegiot,o visa kita jau kaip gausis😀
Siandien po darbo planuoju gelyne pasikrapstyti,reikia persodinti bijunus,ziuriu isdygo visai ne ten kur reikia,pernai jau buvo gal kokia saknis pasiliko tai i kita vieta surinkus abu pasodinsiu. Pas mane rausvu didelis keras yra dar is lidlos baltu nusipirkau bet kazko nematau ju dykstant,atkasiu paziureti😉
Seniai bebuvau mainu programoje😉 kas pietums? As galvoju per breika iki lidlos nueisiu vistienos,isvirsiu ,apkepinsiu ir su padazu ir ryziais.bus skanu 😉
Tai cia visada sitaip buna😀
Diena eina su vejeliu😀 cia visi verkem kaip sunku dirbti nusinosta tas pats per ta pati bet kai pabuni tan kitur tada supranti kaip gerai yra ten kur dirbi 😉
Labas rytas,as jau kava kaiciu miegojau gerai ,siandien durbsiu savoj vietoj😉