Spinteleje maciau jau kelinta savaite metosi tu
sausainuku ,sunus pirko bet nevalgo tai sugalvojau padaryti
,nesu niekada dariodiu bet pasisksicisu kad labai lengva tai
isbandysiu tik maskarpones reiks nudipirkti 😉
Labas rytas,stai ir atejo mano penktadienis😀Vakar visa
vakara su knyga praleidau,nors buvau pabegiot,bet
susinervinau laikrodis nesamones rode kazkokias,tai daugiau
ejau ir stovejau,nei begau😒
Labas rytas,as siandien pries zadintuva pusvalandziu
anksciau nubudau ,matyt ismiegojau😀 keistai cua tau su
poliklinika.as cia darausi ir Lt kai griztu .
Labas rytas,vakar i poliklinika bereikalo ejau per klaida
laiska gavau,jog reik del gimdos kaklelio vezio tikrintis
pasirodo buvau pries metus ir jie pasimete ir as pamirsus
buvau🙈😀Susivelinom atsigulti musu jubilijate torta kepe i
mokykla nestis,bet atrodo ismiegojau dar ir maisto likucius
i saldytuva sudejau nereiks po darbo niekais uzsiiminet🙂
Labas rytas,labai gerai miegojau tikiuosi neaptingsiu,nes
siandien i poliklinika reik,dar siaip si bei ta pasidaryt
noriu,po pardes praeit cia prie namu🙂
Ramiai,mesyte kepem pabuvom ir pries vidurnakti visi
issiskirste 😉 vakar poilsio diena buvo o siandien as po
irtuve sukuosi,spinteles perziurejau Senokai buvau
tikrinusi .
Labas rytas,poilsinis toks vakar gardena susitvarkem,tada
i kaima pietu ir namuose filmus ziuret Siandien
pabegiojom,papusryciavom,palekm iki turgaus,didziosios tesco
ir dabar jau namie🙂Kaip tau?Kaip vyro gimce praejo?🙂
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,as jau pasikavinus jauciuosi pilnumoj ismiegojus😀
Labas rytas ir vel penktadienis 😀
Rytoj darysiu ,spranda ziauriai skauda ryte galvojau kad nugulejau bet jauciu perpute …
Gero bandymo😉O as pakeiciau savo planus tinginiauju pries tv😀
Nusipirkau visko ko truko ir isbandysiu 😉
Spinteleje maciau jau kelinta savaite metosi tu sausainuku ,sunus pirko bet nevalgo tai sugalvojau padaryti ,nesu niekada dariodiu bet pasisksicisu kad labai lengva tai isbandysiu tik maskarpones reiks nudipirkti 😉
As net nezinau zadu namus apsitvarkyt rimciau grizus po darbo ir ilsetis greiciausiai,o ryt galesiu issimiegot ir nieko neveikt😃
Reikia dirbti😉 vajare tiramisu torta darysiu
Issijudinsi ir bus gerai😉
Labas rytas,prastai miegojau nakti budravau paskui kai reikejo keltis norejosi miego…
Labas rytas,stai ir atejo mano penktadienis😀Vakar visa vakara su knyga praleidau,nors buvau pabegiot,bet susinervinau laikrodis nesamones rode kazkokias,tai daugiau ejau ir stovejau,nei begau😒
As senoj savo vietoje dirbu tai laikas eina ,ryte tiik valanda veliau pradejome buvo gedimu .
Visur pasitaiko klaidu😀Kolkas taip neblogai sekasi dirbt gal pasiseks namo anksciau lekt🙂
Labas rytas,as siandien pries zadintuva pusvalandziu anksciau nubudau ,matyt ismiegojau😀 keistai cua tau su poliklinika.as cia darausi ir Lt kai griztu .
Labas rytas,vakar i poliklinika bereikalo ejau per klaida laiska gavau,jog reik del gimdos kaklelio vezio tikrintis pasirodo buvau pries metus ir jie pasimete ir as pamirsus buvau🙈😀Susivelinom atsigulti musu jubilijate torta kepe i mokykla nestis,bet atrodo ismiegojau dar ir maisto likucius i saldytuva sudejau nereiks po darbo niekais uzsiiminet🙂
As jau poliklinikoj tikiuosi ilgai netruksiu🙂
Juk neseniai tik prasidejo rugsejis o jau pabaiga …as breikauju laikas kaip gerai eina 😀
As kavinuosi ir popierius delioju ir vel menesio galas😀
Labas rytas,as tik su zadintuvu pabudau bet nieko isijudinau😉
Labas rytas,labai gerai miegojau tikiuosi neaptingsiu,nes siandien i poliklinika reik,dar siaip si bei ta pasidaryt noriu,po pardes praeit cia prie namu🙂
As kaip visada veiklos pilna prasiploviau grindis,uzdejau jautiena troskintis,pabegiojau,o dabar i dusa ir knyga paskaityt😉
As lidloj buvau kaip visa norejau greit apsisukti bet gavosi atvirksciai kazkokia angle per tris cekius apsipirkinejo …
As kavinuosi ir leksiu namucio greit diena darbe praleke🙂
Neturiu ka ruosti😆Torta Eva pati darys,o daugiau sestadieni iki Iceland paleksim snacks prakepsim ir vsio svente paruosta😉Aha 15-iolika🙂
Galesi ruostis ramiai 😉 kaip panelei 15-ika ?
Gerai galesiu ilsetis vyras dirbs,vaikai mokykloj,o planu jokiu neturiu,nors sestadieni Evos gimce minesim🙂
Labas rytas,faina trumpa savaite pas tave bus 😀
Labas rytas,svarbu,kad smagu buvo😉As sia savaite tik 4dieneles dirbsiu savo uztarnauta iseigine reik issinaudot😀
Ramiai,mesyte kepem pabuvom ir pries vidurnakti visi issiskirste 😉 vakar poilsio diena buvo o siandien as po irtuve sukuosi,spinteles perziurejau Senokai buvau tikrinusi .
Labas rytas,poilsinis toks vakar gardena susitvarkem,tada i kaima pietu ir namuose filmus ziuret Siandien pabegiojom,papusryciavom,palekm iki turgaus,didziosios tesco ir dabar jau namie🙂Kaip tau?Kaip vyro gimce praejo?🙂