As jau ne viena puoduka kavos isgeriau😀Tai pigiai labai,o
jie garantija duoda kokia nors?🙂Mes galvojam vietoj boilerio
det sildymo sistema oras,vanduo ir tada galima sildomas
grindis daryt,bet cia tas bus po kokiu dar 5metu,kol boileri
reiks keist😆Nebent greiciau nusprogtu...
Labas rytas,as jau breikauju😀 skani kava😀 o kainavo virs
tukstancio medziagos ir darbas . Brangus malonumas
tiekiuosi pasiteisins,maniskis vis svaigsta kaip basas
apacioja vaikscios 😉
Labas rytas,as vakar ilsejaus,ilsejaus,bet taip laiku ir
neatsiguliau🙂Filma ziurejau,grizo vyras,tai nusipirkom
kelione spalio atostogoms,o poto kita filma pradejom
ziuret,bet taip ir neuzbaigem😀
Sujuokinai su tuo noriu namo,visi nori namo,kol darbe
buna😀As jau namie dideliu planu nera greit kazka valgyt
pasidaryt,kojom vonele pasidaryt ir siaip pailset😉
Labas rytas,as vakar tv uzsivepsojau,tai sunkiai
keliau🙂Buvau prie namu i miskeli nubegus,tai sungrybiu pilna
ir zvynabudziu,bet mes ju nevalgom,tai kita sekmadieni
tikrai leksim pagrybaut😀
Tiesioj fiziskai nesuspejo nes pradejo nuo
kolidoriaus.bet siandien turetu baigti .mes sildomas grindis
darome tai ten yra reikalu ,isliginamiueji sluoksniai
,reikia laukti kol sustings .
Labas rytas,ar jau tvarka namie?🙂Pas mane vakar tikras
sekmadienis buvo filmus ziurejom ir tinginiavom😉Gerokai po
piet Facebooke zmones pradejo kelt grybus kiek Thetford
miske yra,tai butume zinoje ryte ir mes butume leke
pagrybaut,bet palikome kitam savaitgaliui🙂
Labas rytas,ir tau gero ! As kugeli kepiau ,rafaelo
torciuka dariau ,keliuosi daryti kavos ir paragauti savo
gaminio 😉 pas mane siandien plyteles virtuveje bus keiciamos
tai bus reikalu…
O as atsikeliau ir jauciu kad neskauda nes vakar vakare
maniau jau i darba neisiu negalejau pasukti is vis .kavinuos
dar truputi ir namo kugeli kepti 😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
As jau ne viena puoduka kavos isgeriau😀Tai pigiai labai,o jie garantija duoda kokia nors?🙂Mes galvojam vietoj boilerio det sildymo sistema oras,vanduo ir tada galima sildomas grindis daryt,bet cia tas bus po kokiu dar 5metu,kol boileri reiks keist😆Nebent greiciau nusprogtu...
Labas rytas,as jau breikauju😀 skani kava😀 o kainavo virs tukstancio medziagos ir darbas . Brangus malonumas tiekiuosi pasiteisins,maniskis vis svaigsta kaip basas apacioja vaikscios 😉
Labas rytas,skanios kavos😉Nu va ir atejo savaites pabaiga😆
Kiek kainavo,jei nepaslaptis?🙂As jau pabegiojus,is po duso,eisiu zuvyte kept😉
Saunu 😀 sudetos tik elektra dar pajunti reikia bet manau ryt poryt sutvarkys 😉 vakar valiau kitas reikslas visai 😀
Kaip tavo grindys ar jau sudetos?🙂
Seniai norejau kur per gimce skrist,tai simet labai gerai gaunas vaikams atostogos,gimce vidury savaites ir as atostogas gavau😀
Gera ideja !
I Kreta dar niekada nebuve,tai bus matyt kaip cia seksis🙂Nereiks gimces proga baliaus daryt😂
Labas rytas as kaip visada ryte neturiu laiko pasilabinti .. kur keliausit?
Labas rytas,as vakar ilsejaus,ilsejaus,bet taip laiku ir neatsiguliau🙂Filma ziurejau,grizo vyras,tai nusipirkom kelione spalio atostogoms,o poto kita filma pradejom ziuret,bet taip ir neuzbaigem😀
Sujuokinai su tuo noriu namo,visi nori namo,kol darbe buna😀As jau namie dideliu planu nera greit kazka valgyt pasidaryt,kojom vonele pasidaryt ir siaip pailset😉
As noriu namo …
Nekazka visai...O as atrodo pailsejus jauciuos ar bent jau issibudinau,tai tikrai🙂
Labas rytas,as vakar anksti atsiguliau o apie 2 jau buvau ismiegojusi tai muisciausi lovoje varciausi kol uzmigau o paskui jau ir keltis reikejo …
Labas rytas,as vakar tv uzsivepsojau,tai sunkiai keliau🙂Buvau prie namu i miskeli nubegus,tai sungrybiu pilna ir zvynabudziu,bet mes ju nevalgom,tai kita sekmadieni tikrai leksim pagrybaut😀
As net nezinau jauciu vistienos pasigrilinsim vakarienei bus skanu ir greita😉
As breikauju,i lidla dar sulaksciau ,reikia kazka seimynai gaminti 😉
Aisku.As baigiu apsidirbt is po savaitgalio🙂Atsauke Evos apoitmenta pas dantiste,tai reik pasukt nauja paimt,nes paskui pasimirs...
Tiesioj fiziskai nesuspejo nes pradejo nuo kolidoriaus.bet siandien turetu baigti .mes sildomas grindis darome tai ten yra reikalu ,isliginamiueji sluoksniai ,reikia laukti kol sustings .
Idomiai cia pas tave plyteles klijuoja kazkaip kaip tik stengias suklijuot greiciau kur daiktus reik i vietas sudet,pajunkt...
Labas rytas,puse darbo padaryta tik kolidorius isklotas skalbykke visa savaitgali atjungta ☹ antradieni turetu baigti nes siandien nedirbs …
Labas rytas,ar jau tvarka namie?🙂Pas mane vakar tikras sekmadienis buvo filmus ziurejom ir tinginiavom😉Gerokai po piet Facebooke zmones pradejo kelt grybus kiek Thetford miske yra,tai butume zinoje ryte ir mes butume leke pagrybaut,bet palikome kitam savaitgaliui🙂
Tai jei tik grindys,tai nieko baisaus nebus😉
Ačiū🙂
Labas rytas,ir tau gero ! As kugeli kepiau ,rafaelo torciuka dariau ,keliuosi daryti kavos ir paragauti savo gaminio 😉 pas mane siandien plyteles virtuveje bus keiciamos tai bus reikalu…
Labas rytas,as jau kavinuosi🙂Siandien leksim apsipirkt ir lauksim sveciu😀Gero savaitgalio😉
As vistik vedaru iskepiau🙂
Svarbu,kad jau neskauda😉As dar nezinau gaminti ar negaminti siandien lyg noris ko skanaus,bet ir tingisi virtuvej stovet😀
O as atsikeliau ir jauciu kad neskauda nes vakar vakare maniau jau i darba neisiu negalejau pasukti is vis .kavinuos dar truputi ir namo kugeli kepti 😉