Labas rytas,ne virginas,o Vodafone.Is virgin isejau tik
progai atsiradus,nes ju kainos su protu pykstasi...O as
kazkaip issimiegu visai gerai ir uztektinai🙂
Pasikeiciau siandien interneto sutarti po 24£ mokesiu
2metus,net labai keista,jog ne deretis nereikejo nieko
iskart pasiule patys🙂As jau viskas lovoj dar koki filma
paziuresiu ir bus galima eit gult😉
Labas rytas,kur Daivute prapuolus?🙂Mes vakar pasizmonet
prie juros buvome,dar i muzieju uzsukome,zuvies
pavalgeme,tai tik vakare namus pasiekem🙂Siandien i turgu ir
paskui namie pasikrapstyt reiks🙂
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas ir vel savaitgalis ant noses 😀
Man dar valanda
As jau viskas namucio kases ziuret😉
Aisku.as breikaut atejau 😉
Butu reikeje vienoj vietoj dirbt buciau neisdirbus niekaip tiek😀
Oho kaip faina,taip ilgai tu dirbi ,kaip greitai laikas eina 😉
Man dar si menesi reik dvi iseigines apmokamas pasiimt gavau dovanu uz tai,kad 10metu kompanijai dirbu😀
Ryt penktadienis 😉
Labas rytas,mes vakar veliau atsigulem,tai ir miego mazoka,bet nieko easy diena turetu but darbe😉
Labas rytas,sunkiai keliausi si ryta…
As eisiu dabar papietaut,pasikavint ir ateis laikas namo eit😀
As su kavyte ,poliklinikoje per 46 min apsisukau buvau uzsidejusi 1.5 valanda bet neprireike 😉
Mano diena ir greit ir gerai eina😉
As jau poliklinikoje siandien diena turetu greit praeiti😉 bet kaip visada cia niekas niekur nesiskubina …
Labas rytas,ne virginas,o Vodafone.Is virgin isejau tik progai atsiradus,nes ju kainos su protu pykstasi...O as kazkaip issimiegu visai gerai ir uztektinai🙂
Labas rytas,labiai pigiai bet cia jauciu ne virginas? Prastai miegojai kaip pirma prabudau tai tik po treju uzsnudau …
Pasikeiciau siandien interneto sutarti po 24£ mokesiu 2metus,net labai keista,jog ne deretis nereikejo nieko iskart pasiule patys🙂As jau viskas lovoj dar koki filma paziuresiu ir bus galima eit gult😉
As apsimeciau skalbykle pajungiau ir eisiu tv ziureti😉
Man nuo saskaitos viska atskaiciuoja nereik sukt galvos🙂As po namus sukuosi si bei ta,bet jau link pabaigos galesiu eit ilsetis🙂
As pamirsau consiltax sumoketi savaitgali tai reiks griztant i pasta uzsukti .o ryt turiu kraujo tyrima. Tai iseisiu ir vel grisiu i darba .
Bus tvanku šiandien,nes toks rūkas kaži ar saulė išlįs...Aš dirbu iš peties noriu kašę pažiūrėt spėt 9h45 žais🙂
Labas rytas jau gyva einu arbata kaisti ir zoo maitinti 😉
Labas rytas,pabudome ir kelkimes😉
Musu kambariai dar gerai vet kolidorius ir virtuve baisus buvo 😉
Mes ir dazem po 4metu,bet tik vaiku kambarius ir savo miegamajam spalva keitem,o siaip daugiau visur ciki piki kaip po remonto😉
Labas rytas as kaip visada pirmadieni neatrandu laiko ryte pasilabinti … jau reikejo keturi metai kaip gyvenam
Labas rytas,super graziai gyvensit😉Mes vakar nieko namie taip ir nenuveikem nebuvo kada lekem i svecius krepsinio ziuret,o paskui jau tingejom😆
Labas rytas, pas mane savaitgali namus dazo tai yra ka veikti.
Labas rytas,kur Daivute prapuolus?🙂Mes vakar pasizmonet prie juros buvome,dar i muzieju uzsukome,zuvies pavalgeme,tai tik vakare namus pasiekem🙂Siandien i turgu ir paskui namie pasikrapstyt reiks🙂
As breikauju