Labuka,as kazkaip siaip nieko neparasiau ryte,nors spejau
pasikavint,i darba susiruost ir virtuve apsimetyt🙂Labai
gerai dirbasi pora valandeliu ir namucio tinginiaut😉
Sveika as seniai pakilusi bet laiko neturejau prisijungti
pasilabinti😉kaimynai nuo 8 burzginasi matyt kazka
remontuoja .o as 9 masaze buvau ,super jausmas gaila bet
trumpai greit valandele praejo😉 po namus kuiciuosi,siandien
pabaigs su grindim😀 maniskis duris keis,toks savaigalis.jei
ka dar iki parduotuves reiks nulekt nes ryt kelias del
maratono iki pietu bus uzdarytas nei isvaziuot nei
parvaziuot…
Labas rytas,mes jau pakile leksim apsipirkt,cepelinu
valgyt ir i kirpykla🙂Tokie galingi pusrytukai
nusimato😂Vakare i karuseles varysim pasizvalgyt ir ferverku
paziuret praeitais metais labai grazus buvo🙂
Kadangi kazkam uz darba mokejot,tai ne patys daret,bent
taip supratau...As jau viskas namucio savais darbais
uzsiiminet,nors ryte daug nuveikiau,tai kaip ir popiete
laisva🙂
As vel breikauju,dare ne firma o kai tu pats praktiskai
darai ko garantija gali buti? Pas mus darbe nori darbo
laika keisti klausineja kaip kas galvoja nori padaryti 4 d
po 10 val o penktadieni laisva,bet manau nepasitvirtins tas
reikalas daug kas nenori ,nors is kitos puses jie padarys
kaip jie nori cia zmoniu nuomone maziausiai reiskia …
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Po darbuko galesiu ilsetis😀
Labas rytas pailsek o as su rytine kavyte i darba ruosiuosi 😉
Labas rytas,mano penktadienis jau prasidejo tikiuosi bus geresne diena,nei vakar🙂
As virtuve susitvarkiau ,pora skalbykliu prasukau ir prisedau tuoj keliausiu i virsu 😉
As lazanija kepu😉Zadejau namus tvarkyt,bet tyngiu,tai nieko ir nedarysiu gal ryt,o gal poryt spesiu🙂
As judu namo plovo daryti 😉
As ir jau pasikavinus😉Mano idomi tokia diena,bet visokiu dienu buna,visokiu reik😀ryt bus geresne🙂
As jau su kavyte 😉 gerai diena eina 😉
As dar galesiu per atostogas pasidziaugt gal idegt pasiseks ant ziemos😄Siaip neblogas tas oras bus tik,kad vesiau kaip ir priklauso🙂
Labas rytas,maciau. Pasidziaugem graziais orais ir uzteks …
Labas rytas,as jau su kavyte🙂Nuo siandien baigesi geri orai prasides lietus ir vesuma atkeliauja ruduo...
Labuka,as kazkaip siaip nieko neparasiau ryte,nors spejau pasikavint,i darba susiruost ir virtuve apsimetyt🙂Labai gerai dirbasi pora valandeliu ir namucio tinginiaut😉
Labas rytas,as breikauju ryte neturejau laiko pasikabinti
As pagaliau gavau maza moliugeli pirkt,tai vakarienei trinta moliugu sriubyte dar uzteks ir i darba isidet🙂
Man ir gerai einasi kaip visada bizi pirmadieni😉
Na taip ,man gerai diena eina lengvas darbas 😉
Bet dar ir jas reik atidirbt🙂
4 dienos gerai !
Neblogas visai tas pirmadienis,nors miego mazoka kaip ir kiekviena pirmadieni🙈😃Si savaite mano trumpesne tik 4d darbuosiuos🙂
Labas rytas su pirmadieniu 😉
Labas rytas,su naujo darbo savaite🙂
Grybu tikrai radom kas daugiau,kas maziau,o mes kaip visada vakarienei skaniai pavalgyt😉
Labas rytas,kita ,nezinau kaip cia maniskis nuziurejo . Duona maisau vajare kepsiu,gerai vaziuokit manau rasit 😉
Labas rytas,gerai masazas ir man patinka😊O tai ne kita sekmadieni begimas,o si?Mes kelsim ir leksim miskan grybu gal ka rasim😉
Sveika as seniai pakilusi bet laiko neturejau prisijungti pasilabinti😉kaimynai nuo 8 burzginasi matyt kazka remontuoja .o as 9 masaze buvau ,super jausmas gaila bet trumpai greit valandele praejo😉 po namus kuiciuosi,siandien pabaigs su grindim😀 maniskis duris keis,toks savaigalis.jei ka dar iki parduotuves reiks nulekt nes ryt kelias del maratono iki pietu bus uzdarytas nei isvaziuot nei parvaziuot…
Labas rytas,mes jau pakile leksim apsipirkt,cepelinu valgyt ir i kirpykla🙂Tokie galingi pusrytukai nusimato😂Vakare i karuseles varysim pasizvalgyt ir ferverku paziuret praeitais metais labai grazus buvo🙂
Labas rytas,ačiū ir tave!Labai puikiai išmiegojau,tai jaučiuos labai energinga🙂
Labas rytas su penktadieniu!
Kadangi kazkam uz darba mokejot,tai ne patys daret,bent taip supratau...As jau viskas namucio savais darbais uzsiiminet,nors ryte daug nuveikiau,tai kaip ir popiete laisva🙂
As vel breikauju,dare ne firma o kai tu pats praktiskai darai ko garantija gali buti? Pas mus darbe nori darbo laika keisti klausineja kaip kas galvoja nori padaryti 4 d po 10 val o penktadieni laisva,bet manau nepasitvirtins tas reikalas daug kas nenori ,nors is kitos puses jie padarys kaip jie nori cia zmoniu nuomone maziausiai reiskia …