Labas rytas,pas mus vienas ligonis laksto jau kaip vejas
vakar padare scan,tai gal siandien paleis namo gydytis ir
reiks vaziuot parsivest🙂O Eva vakar i ligonine nuvezem,tai
ausies infekcija israse vaistu sake per pora dienu turetu
pageret.Likau labai patenkinta viskuo prieme per 2h ir
apziurejo ir vaistus iskart padave,tai dabar,kad tik
padetu🙂Pasikavinsiu ir reik eit virtuvej pasikuist😉
Labas rytas as ir dar lovoje bet reiks keltis😉 vakar
lietiniu prisukau ,sriubos yra tai valgyt nereiks daryti. Ir
man i parduotuve reiks .noriu prie duru naujus kilimukus
nusipirkti 😉
Idomiai,kad tik temperatura…as jau baigiu darbeli
,siandien diena ir nervas eme ir nebeeme ir vel tas pats kai
naujas zzmogus sunku … ilgasis savaitgalis man prasideda
😀
Kolkas nezinau nemaza yra palikau miegancia,tai kai
atsikels ziuresim vaistus pasiimt moka,kompresa pasidaryt
irgi isgyvensim,tai tik i mokykla reiks paskambint
veliau...Jokiu simptomu daugiau tik temperatura..
Labas rytas,pagaliau penktadienis🙂As vakar nuo 11h jau
namie buvau Evai bloga buvo temperatura iki 39,5 pakilo teko
is mokyklos pasiimt ir labai sunkiai numusem jau galvojom
teks i ligonine vest...Skambino dede 20h po operacijos,tai
dar sukvaites visas buvo,tai siandien bus galima daugiau
pakalbet🙂Problemos po truputi sprendziasi😉
Labas rytas,rimta nerimta nestabilus stuburo luzis tokia
diagnoze po MRI,tai reik sutvirtint,bet yra problema
operacija turetu but siandien,o lovos Cambridge nera,tai dar
kolkas Peterbore liko gulet.Man sunki si savaite namie
visiskai nieko nenuveikta kolkas,tai jau noretus kazka namie
pasidaryt,bet bus kaip bus🙂Pas Eva skyluciu nerado,bet uz
bloga valyma moralo gavo,nes praeita karta buvo
idealus...
Mes Lt pas dantiste buvom,pas maniske pora skyluciu rado
sutvarke,ji kelis metus nebuvo buvusi .cia ji ejo bet bet
zinai kaip anglai greitai patiktina ir viskas
Labas rytas,ner kada tarp puodu suktis siandien vel pas
dede po darbo,paskui Evai dar pas dantiste reik..Nu,bet gal
siandien daugiau papasakos MRI vakar padare reik atsakymu
sulaukt.
Pas juos ten isvis tie laiptai baisiai status gerai,kad
bent su kilimu,bet keles nakti i tualeta ir sviesos nedege
krito,o jau uz tureklu nespejo isikibt,o kol nuejo iki
tualeto atjunge,tai dar ant grindu ilgokai pragulejo,nes
zmona paryciais galvojo,kad sapnuoja ar vaidenasi jai,kad
kazkas saukia...
Kolkas viskas neblogai kojas,rankas valdo tik sake labai
skauda net vaistai nepadeda...Veliau eisiu ieskot perkele i
palata vakar vakare,nes visa savaitgali A&E praleido,o
siandien turetu dar viena scan daryt.
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,pas mus vienas ligonis laksto jau kaip vejas vakar padare scan,tai gal siandien paleis namo gydytis ir reiks vaziuot parsivest🙂O Eva vakar i ligonine nuvezem,tai ausies infekcija israse vaistu sake per pora dienu turetu pageret.Likau labai patenkinta viskuo prieme per 2h ir apziurejo ir vaistus iskart padave,tai dabar,kad tik padetu🙂Pasikavinsiu ir reik eit virtuvej pasikuist😉
Labas rytas as ir dar lovoje bet reiks keltis😉 vakar lietiniu prisukau ,sriubos yra tai valgyt nereiks daryti. Ir man i parduotuve reiks .noriu prie duru naujus kilimukus nusipirkti 😉
Labas rytas,as vakar skalbima prasukau ir ilsejaus visa vakara🙂Kolkas dar lovoj,bet reiks kilt kavos gert,apsipirkt ir tada jau pas ligoni i svecius😀
Aciu,grizau sune pavedziojau issimaudziau ir eisiu lietiniu kepti pasidariusi kavos 😉
As ir jau link pabaigos🙂Gero tau ilgojo savaitgalio😉
Idomiai,kad tik temperatura…as jau baigiu darbeli ,siandien diena ir nervas eme ir nebeeme ir vel tas pats kai naujas zzmogus sunku … ilgasis savaitgalis man prasideda 😀
Kolkas nezinau nemaza yra palikau miegancia,tai kai atsikels ziuresim vaistus pasiimt moka,kompresa pasidaryt irgi isgyvensim,tai tik i mokykla reiks paskambint veliau...Jokiu simptomu daugiau tik temperatura..
Labas rytas,sveikatytes tavo panelei! Kaip siandien jauciasi?
Labas rytas,pagaliau penktadienis🙂As vakar nuo 11h jau namie buvau Evai bloga buvo temperatura iki 39,5 pakilo teko is mokyklos pasiimt ir labai sunkiai numusem jau galvojom teks i ligonine vest...Skambino dede 20h po operacijos,tai dar sukvaites visas buvo,tai siandien bus galima daugiau pakalbet🙂Problemos po truputi sprendziasi😉
As su kavyte man siandien kaip penktadienis
Jau dabar yra kaip yra tikiuosi gal perkels vel i Peterborough...
Labas rytas,greit eina man si savaite😉 cia ne vietoj guli sunku …
Labas rytas,savaite beveik ir pabaiga pasieke😀Siandien zadejo operuot,tai tikimes taip ir bus,o savaitgali zadam vaziuot lankyt🙂
O mes namie tvarka ivedinejom,valgyt pasidarem,tai savaitgalis jauciu bus laisvas,nes net patalynes pasikeitem😀
As kitai savaitei uzsidejau atostogu tai turesiu ilgaji savaitgali 😀
Aisku kad ramiau ,viskas bus gerai. Oras siandien man galva skauda …
Parase puse 5h isveze i Cambridge.O as kaip tik truputi tokia atsiputus jauciuos palengvejo kazkiek🙂
Labas rytas, gal atsiras siandien vietos. As kazkokia neissimiegojusi atsikeliau. Vakar svarainius valiau ilgokai …
Labas rytas,rimta nerimta nestabilus stuburo luzis tokia diagnoze po MRI,tai reik sutvirtint,bet yra problema operacija turetu but siandien,o lovos Cambridge nera,tai dar kolkas Peterbore liko gulet.Man sunki si savaite namie visiskai nieko nenuveikta kolkas,tai jau noretus kazka namie pasidaryt,bet bus kaip bus🙂Pas Eva skyluciu nerado,bet uz bloga valyma moralo gavo,nes praeita karta buvo idealus...
Kazkas rimto ar cia tokiu operaciju nedaro? As suni vedziojiu ir eisiu po namus kuistis. Siandien tokia lengva dienele buvo 😀
Mes kur vaikstom jokiu problemu nekyla tiek sunui uztaiso,tiek dukrai,bet vaikstom kas 6men kaip priklauso🙂Isves siandien dede i Cambridge operuot...
Mes Lt pas dantiste buvom,pas maniske pora skyluciu rado sutvarke,ji kelis metus nebuvo buvusi .cia ji ejo bet bet zinai kaip anglai greitai patiktina ir viskas
Labas rytas,ner kada tarp puodu suktis siandien vel pas dede po darbo,paskui Evai dar pas dantiste reik..Nu,bet gal siandien daugiau papasakos MRI vakar padare reik atsakymu sulaukt.
Labas rytas, as savaitgali cipelinu dariau tai dar turejau
As pagaliau namie...Greit kiausinienes prikepiau,nes valgyt kaip suo norejau,nors ir pietavau🙂
Eina sau …
Pas juos ten isvis tie laiptai baisiai status gerai,kad bent su kilimu,bet keles nakti i tualeta ir sviesos nedege krito,o jau uz tureklu nespejo isikibt,o kol nuejo iki tualeto atjunge,tai dar ant grindu ilgokai pragulejo,nes zmona paryciais galvojo,kad sapnuoja ar vaidenasi jai,kad kazkas saukia...
As jau breikauju . Baisu su laiptais ,maniskis pries gera menesi buvo nuslydes nes lipo su kojinemis ranka buvo visa melina gerai kad spejo isikipti .
Kolkas viskas neblogai kojas,rankas valdo tik sake labai skauda net vaistai nepadeda...Veliau eisiu ieskot perkele i palata vakar vakare,nes visa savaitgali A&E praleido,o siandien turetu dar viena scan daryt.
Labas rytas, tikiuosi viskas bus gerai.nauja darbo savaite .