Kova su kilogramais

06. Jul, 12:49

sveikutes:) gal atsiras mamyciu kurios kovoja su savo svoriu ir pasidalins savo kovojimo budais,isgyvenimais ir t.t...

14. Sep 2010, 12:59

oho stelpa,na ir saunuole,as nebesisveriu,nebr kada,vienas i mokykla,kitai jau kosytes verdu,jauciu nat rubu,kad jie tik laisveja.Ir valgyti tai nebesinori,kaip anksciau,kaip pripratau normaliai valgyti,dar liko man koks 10kg,bet turiu iveikti ir iveiksiu

14. Sep 2010, 12:44

kaip suprasti austeja10 ?turi omeny,akd ar aglima rukyt kai meti svori ar ne???zinoma,kad galima jei tik nori rukyt😉

14. Sep 2010, 12:19

cia gal buvo tokia temele senai, bet ka jus galvojate apie rukyma del svorio metimo?

14. Sep 2010, 12:16

na sveikutes visos😉
vaje,kol radau savo sukurta temele,taip toli ji,niekas ziuriu visai cia nebeuzsuka....gal visos jau pasieket savo norimu rezultatu😃???
jei tai,tai sveikunu!!!!
o as dar ir toliau tesiu kova su savo lasinukais,kurie stipriai apmazejo,o jauciuosi fantastiskai,dar didesnis upas ir toliau test tai ka pradejau😀
per pora menesiu atsikraciau jau 17.500kg,pati negaliu patiket,tikrai negalvojau,kad man pavyks,bet pavyko ir toliau laikausi😀
sekmes visoms besilaikancioms dietu,ar pakeitusioms mityba ir t.t...,toms,kurios kovoja su nereikalingais kg!
mes viska galim ir pasieksim tai,ko labai trokstam😉

09. Sep 2010, 17:55

nedingom nedingom ir valios nepritrukom 😀 tiesiog nesisveriu kasdien,lipu ant svarstykliu mazdaug kas menesi tada labiau rezultatas matosi,nes taip tai kas dien kaitaliojasi tas svoris 😀 o per menesi daug kg numest labai nesveika,nes ir organizmas alinamas ir poto tie kg gryzta su kaupu,sveikiausia per men 2kg numest 😀 taip kad. o mano dieta tai irgi tokia pakoreguota 😃 valgau viska ko tik noriu tik po nedaug,svarbiausia nepersivalgyt ir vakare nevalgyt 😀

09. Sep 2010, 13:59

Oi reokia kariauti su lasinukais,ypac kai per nestuma priaugau 28kg,baisu,bet jau nukrito 18,dar 10,va tada bus gerai,bet vistiek teks prisilaikyti rezimo,nes ir metai ne tie,o dar antras gimdymas buvo

09. Sep 2010, 10:19

Labukas visoms aš irgi jau galiu prisimerkus žiūrėt į veidrodį😃 pamažinau truputį porcijas😀rasitukas77 dideli sveikinimai🌷dabar sversiuos 20d bus 2mėn kaip kariauju su lašiniais😀

09. Sep 2010, 09:33

Sveikutes,man per men nukrito 5kg tai dziaugiuos,dar liko kazkur apie 10kg.Apsivilkau dzinsus kur pirkau po gimdymo,as juos koki men nenesiojau,tai ziuriu gerokai laisvi,tai taip gera ant sirdies paliko.

09. Sep 2010, 08:46

bet po menesio buna taip gera paziureti i svarstykliu skaicius... nors ir gal nedaug pakrenta...o gal kam nors daug...

07. Sep 2010, 18:32

kuo musu daugiau tuo linksmiau 😉 sveika prisijungus 😀

07. Sep 2010, 18:28

Labukas 😀
Prasausi ir as i jusu buri 😀 Jau nebegaliu i save ziuret ☹ Bet tikiuosi valiuosi nepristigs...bandysiu ir as valgyti 5 kartus per diena, o tai dabar valgau 2 ir "persiryju"...

07. Sep 2010, 17:59

Sveikutes,na kaip sekas kovoti su lasinukais,neber visai laiko cia uzsukti,mano didysis i pirma klase iskeliavo. O man svoris krenta,nebegaliu pamiegoti,reik keltis isleisti pirmokiuka ir ismokau normaliai maitintis,o ne ryti kas papuole

07. Sep 2010, 17:55

Tai daba kasdien kartosiu kad man žiauriai krenta svoris😃o mėnesio aš neištverčiau bent jau kas dvi savaitėles ant svarstyklių😀

07. Sep 2010, 10:18

ir dar pridursiu, jei galvosit kad nekrenta svoris tai jis ir nekris, man taip buna, jau prarandu vilti...o viena diena atsikeliau ir pasakiau sau MAN SVORIS KRENTA.. ir nuo tos dienos man tikrai geriau, be to manau ant svarstykliu nebutina svertis kas savaite 😀 geriau kas menesi 😀

06. Sep 2010, 15:56

Sveika simute malonu kad prisijungei.Man labai liūdna iš pat ryto susigadinau nuotaiką per praeitą sav nukrito 0 nž kodėl,gal čia tos mėnesinės kaltos,reikia daryt išvadas,lyg ir nevalgiau daugiau na nž man liūdna baisiai😥

06. Sep 2010, 12:48

valgau vaisiu nemazai, bet kol maitinu, ne viska galiu... ir vandens daug isgeriu per diena.. ir kas svarbiausia, kad pries nestuma niekada nemegdavau saldumynu, net nesuprasdavai tu zmoniu, kurie jiem negali atsispirti..bet dabar parduotuvej turiu save tramdyt prie bulkuciu, sokoladu skyriaus.. zodziu, issiderinau 😀
niu ka, bandysiu ir toliau save valdyti. kazkaip nesinori storeti 😀 ir taip reikia sporto sutvirti kunui

06. Sep 2010, 12:39

per 3-4 men skarndis jau pasitraukia ,tada jau zymiai lengviau... man 19 bus 2 menesiukai jau ir tai nebejauciu jau tokio zverisko alkio kaip anksciau 😀 valgyk daugiau vaisiu ,darzoviu ,kurie nera tokie kaloringi ,bet uzkisa skrandi

06. Sep 2010, 12:30

butent pries menesines visada pasunkeji,ir kaip rase laimonda tikrai ne mazai kg prisideda.
simute,ir as valgydavau zveriskai,bet jau 4men kaip ziuriu ka valgau,pastebejau,kad apetitas susitvarke.valgau 4-5x per diena.jei nenoriu valgyt geriu pasukas,kefyra.zodziu kontroliuoju save.o pirmas men visada sunkus.linkiu sekmes.junkis prie musu,bus lengviau.

06. Sep 2010, 12:16

sveikos.
po gimdymo praejo 5 men. svoris siek tiek mazesnis nei pries pastojant, taciau nezinau, ka man daryti su tokiu zverisku mano apetitu. bijau, kad palusiu ir imsiu valgyti, kas papuola... nezinau kaip uzmusti ta apetita... patarkit. aciu

06. Sep 2010, 12:13

Todel,kad pries menesines prisipkaupia skysciu,kunas pasukneti gali net iki 4kg o po ju vel viskas stojasi i vezias

06. Sep 2010, 10:47

as galvoju, gal man vienai taip atrodo 😀))

06. Sep 2010, 10:44

mano dieta yra labai skani ,nes valgau visiskai viska 😀jo ir man po menesiniu greiciau krenta svoris kazko 😀

06. Sep 2010, 10:42

manau tos greitos dietos alina organizma ir fee.. kokios neskanios 😀

06. Sep 2010, 10:41

as taip pat laikausi dietos savos 😀 valgau viska is eiles bet po viena ar kita kasniuka kelis kartus dienoje, vakare nieko nevalgau nuo kazkur 19 val. geriu daug vandens ir ziuriu krenta svoris... pries gimdyma sveriau 65 kg o po gimdymo 85 kg. tai vat su tokia dieta dar liko numesti 8 kg. bet turiu viena pastebejima man labai krenta svoris po menesiniu..su tokia dieta numetu per menesi kazkur 4 ar 3 kg., na nera, kad greitai numetu svori, bet manau kunui yra geriau pamazu numesti svori 😀

02. Sep 2010, 09:22

http://jogosmityba.wordpress.com/

02. Sep 2010, 09:13

sveikos, nepamirskit ir manes 😃 as tik laiko sia sav neturiu biski 😀

01. Sep 2010, 22:21

sveikos visos😀,mes cia kelios ir tesam istvermingiausios😉
as jau stacia siandien miegu,esu gyva nuo 3nakties,tai laukiu nesulaukiu vakarienes,issivalau dantukus ir i plunksnyna krisiu,jauciu,akd iskart uzmigsiu....net valgyt nesinori,o reikia

01. Sep 2010, 20:05

jauciu issigando 😃 as siandien slyvu prikirtau 😃

01. Sep 2010, 19:11

o kur mūsų naujos kovotojos dingo,išsigando gal jau ar nenorit mest lašiakų😀

01. Sep 2010, 18:32

Smagu gaut komplimentų o dar iš vyrų svetimų tai išvis kaifas😉

1 ... 24 25 26 27 28 29 30 ... 74