Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

14. Apr 2010, 16:46

o mokinausi 4 metukus, kaip pamastau galejau i ktu eiti, nes dabar kazin ar galesiu toliau mokintis, pinigine tiek nenesa, nu gal kada turesiu tokia galimybe labai smagu butu😀

14. Apr 2010, 16:43

na as kauno kolegijoj neakivaizdini baigiau chemija,technologijas, tai ka praeitais metais, nei vieno mokejimo neturejau, nes rezultatai buvo geri, bet vat man pasiseke, tuo metu dar nebuvo jokiu krepseliu😀

14. Apr 2010, 13:26

reik numanyt ☹ as nescia budama mokiausi dvejose vietose plius dribau,tai patikek,kojos lyg akmenys budavo ir nesciai vakare jos net sutindavo baisiai ☹

14. Apr 2010, 13:21

aš tai šiaip netaip dirbdama pilnu etatu, dieniniame ir dar su stipendija atsimokiau...tik išsekau per tuos metus nuo krūvio...

14. Apr 2010, 13:18

jo tikrai liudna ☹ as jau buvau istojusi metus atsimokiau ir isejau nes nebeturejau uz ka susimoketi ☹

14. Apr 2010, 13:09

bet tobulėji ir kažko sieki, šaunuolė...liūdna, kad mokslas taip brangiai kainuoja...noro yra, o galimybių ne visi turi...

14. Apr 2010, 12:34

as mokausi ir turiu 3diplomus dar bet ne vieno aukstojo mokslo 😀 noro turiu bet pinigu ne ☹

14. Apr 2010, 12:15

Bėgu aš galvą išsipūsiu ir važiuojam į centrą.

14. Apr 2010, 12:13

svarbu noras, o tubulėti laiko turi 😀 mes irgi tuoj valgysim ir į laukutį eisim 😀

14. Apr 2010, 12:11

mes katik po laUKUcio dvi wa;andas waiksciojom 😀 truoj pietaut eisim ir miegot 😀 bet kokios jus issimokslinusios net geda man 😀

14. Apr 2010, 11:37

aišku 😀 aš baigusi verslo administravimą KTU ir baisiai noriu mokytis toliau 😀
tik va magistrui kol kas nėra tokių pinigėlių, dar galvoju apie antrą bakalaurą, o kol kas tobulinsiuosi kursuose 😀

14. Apr 2010, 11:31

Aš dieniniam skyriui ikimokyklinį ugdymą studijuoju Kauno kolegijoje.

14. Apr 2010, 11:26

tiesa, goddess, o ką mokaisi? studijas tęsi, ar kokius kursus lankai?

14. Apr 2010, 11:22

kad Kaune kiek teko domėtis yra tik mažylyje ir lopšelyje...

14. Apr 2010, 11:22

šaunuolis ir tavo vyras 😀 pas mus būdavo taip visada, kad namai tai bendras reikalas, jei aš valau dulkes, jis plauna grindis, jei aš užsiėmusi, valgyti daro vyras ir t.t. 😀 Vasnesai irgi viską padaro tik pamaitinti negali 😀 o šiaip vakarais jau įprasta, kad maudo jis, o aš masažuoju, po darbo irgi daugiau ją nešioja, keičia sauskelnes, nes turiu rimtų problemų su nugara, tai skausmai po dienos būna baisiniai ☹ smagu, kad pavyko mums taip susidraugauti ir gražiai kurti šeima 😀 tokie vyrai didelė pagalba 😀

14. Apr 2010, 11:10

na aišku. Galvojau, gal kur arčiau radai. nes važiuoti iki centro, tai aš nesu nusiteikusi ☹
Apie vyrus šnekant: tai manasis labai retai kada daro valgyti, tačiau visada plauna indus ir tvarko virtuvę. Jis beveik niekada nesudeda skalbinių į skalbimo mašiną, bet visada padžiauna skalbinius. Jei reikia keliasi prie vaiko naktį. ir ketvirtadieniais leidžia man mokytis perimdamas namus.

14. Apr 2010, 10:55

tik jau eilės ten didelės, nors paskutiniu metu vis kokių laisvų vietelių atsiranda...mes jau ramios mes balandžiui, gegužei ir birželiui po kartą į savaitę užsirašėm 😀

14. Apr 2010, 10:54

mes lankome mažylyje, su abonentu kartas 25 LT. Bet kai mes maži, tai kokį pusvalanduką tik paplaukiojam ir pakanka, nes pavargstam ir lūpytės pradeda mėlynuoti 😀 nepigu, bet vaikui labai patinka ir sportas geras 😀 tik va man ten per gilu, nes esu mažytė, tai per nėščiųjų mankštas vos laikiausi, tad su Vanesa eina vyras, o aš jau stebiu 😀

14. Apr 2010, 10:52

o dėl mažų vaikučių, tai bent jau su saviške nelabai ką spėju pasidaryti, jei nuotaika gera, tai dar kėdutėje pasėdi kokį 30 min, bet jei zirzaliukas, tai tik ant rankyčių, o ir kėdutėje greitai pradeda tiradas guguoti, kad žaistume, dainuotume kartu 😀 tai aš jos galima sakyti 90% gal ir daugiau 😀 jei miega puolu visko tvarkytis, jei ne, tai ir pavalgyti sunkiai spėju 😀 tad stengiamės su vyru maisto daugiau prisigaminti vakarais, arba ryte prieš darbą jis man prigamina, taip ir gyvenam 😀

14. Apr 2010, 10:50

labas rytas, atomine. O kur baseiną lankot? kiek mokat?

14. Apr 2010, 10:49

aš irgi kokį pyragiuką prigriebsiu 😀 reikia tikėtis kad nelys, nes apsaugos tai mes neturim ☹ ir tikrai nebus galimybės įsigyti...na bet jei labai kis uraganas, greit tėtį iš BLC kviesim ir viskas bus gerai 😀

14. Apr 2010, 10:43

labas rytas mamytės 😀 mes jau po baseino 😀 tai pupa saldžiai miega, o aš galiu ramiai papusryčiauti 😀 šiandien nardyti kaip niekada patiko ir iš vandens vyras nešė su ašarom 😀 turim undinėlę 😀

14. Apr 2010, 10:17

nu tai del viso pikto koki pyraga iskepsiu ir atsinesiu. 😀

14. Apr 2010, 10:05

labas rytas, savo mazaja uzmigdinau😀 tai siandien atvede podinuke 4 metu turiu pasaugot, tai kai vejas per namus☹ o pasiutus☹ tai matysim kaip diena praeis☹

14. Apr 2010, 09:44

jei ji bus tokia kaip mano mažoji sesė... Kai pradėjo vaikščiot į vežimą neįsodinsi - eina iki nukritimo, o paskui nešk.

14. Apr 2010, 09:35

ai rimtai goddess tu gi tam 5aukste gyveni ☹ ech nu niekis paaugs mazius jau vezimo nebereiks bus lengviau 😉

14. Apr 2010, 09:34

mes puse velnio kaip sakant miegojom 😀 mazius nuo nakties vidurio atejo pas mus miegoti tai mazoka vietos buvo 😀 ok einu nuo pc nes mazajam jau isterijos prasideda :///////

14. Apr 2010, 09:32

Sunku iš 5 aukšto man išsitarabaninti su vaiku ir vežimu. Dar į apačią tai nieko, o kai į viršų reikia ☹
Laura641, labas rytas, nežinau net ką pasakyti. Aš tai vistiek planuoju įsimesti kokį pyragiuką ar pan. Jei bus geras oas - paiškilausim kur ant suoliukų susėdusios 😃 O jei nelabai, tai net nežinau, matyt eisim kur slėptis nuo lietučio.
Labas rytas alaniukai2. Nenoriu čia taip naujokės užpulti, bet ką galvoji? Gal dalyvausi susitikime?

14. Apr 2010, 09:28

sianakt geriau miegojom negu vakar

14. Apr 2010, 09:27

grazi diena kaip pas jus oras