Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

15. Apr 2010, 14:05

dabar viskas aišku 😀 jei lėlytė bus drąsi ir norės benrauti, tai žinoma, kad galima po pusę dienos nuvesti, kad pratintųsi ir jau drąsiai eitų...o jei vaikutis bus lėtesnis, tada galvosim ką daryti ir nuo trijų leisim...bet jei bus į mus, tikrai lėta nebus 😀 o dar abu sudėjus, išvis vijurkas turėtų būti 😀

15. Apr 2010, 13:59

goddess i lopsiuka galima vesti ir su pamperiais 😀 ir kai pats vaikas nevalgo,juos ten pamaitina ir pamperius pakeicia nors as labai abejoju ar jau ten labai laiku keic jiems ten tuos pampersus ir maitina :/ esu visko prisiklausius 😀

15. Apr 2010, 13:58

mes tai zuiki nuo gimimo uzrasem ir db va skambino klause ar eisim i darzeli 😀 pasakiau kad nezinau bet turbut vistiek uzrase 😀 bet eisiu kokia diena pasakyti jog norim eiti ne nuo sio rugsejo o nuo kito 😀 nes maniskis biski toks letesnis vaikas ,o rugseji jam tebus 1metukai ir 9men,nemnaau kad per vasara jis taps biski "greitesnis" tad palepinsiu namie dar 1metukus ji 😀 jis nuostabus vaikas 😀 nekelia bedu man 😀 o drauge mergaite tokia pasiutus kad jai jau kantrybe nelaiko su ja sneketis,mamos neklauso ne biski,tik paleidzia ja vaikscioti lekia kaip akis isdegus kuo toliau nuo mamos ☹ sake turbut leis ja i darzeli 😀 manau aktivistams vaikams darzelis pats tas 😉
beja mes nuo 9.40 val iki 12val isbuvom lauke!!!!! fainai pasibuvom,mazius miega o as eisiu bulviniu blynu issikepti ir sedesiu prie pc kol atsikels,o kai atsikels pamaitinsiu ir vesiu vel i lauka 😃

15. Apr 2010, 13:56

Aš gal neaiškiai pasakiau, ką norėjau.
Aš nematau čia nieko logo, kad vaikas metų ir 8 mėnesių eina į lopšelį. Aš planuoju savo leisti pradžiai po puse dienos, paskui ilgiau. Bet pasirinkau nuo rugsėjo, nes vaikas turi priprasti prie darželio, prie vaikų, auklėtos, darželio ritmo ir t.t. gal jam bus labai blogai ten ir reikės kad ateitum pas jį į grupę pabūti, ar galų gale pasiimti... Kai grįšiu į darbą to nebegalėsiu sau leisti, o kol dar nesibaigusios atostogos, viskas yra kitaip.
Aišku, negaliu žinoti; gal ji bus tokia, kad negalėsiu leisti į lopšį: gal nesedės ant puodo, gal nevalgys, gal alergiška bus ir t.t. bet labai norėčiau laikytis rekomendacijų. pasirinkta specialybė įpareigoja 😉

15. Apr 2010, 13:47

ne ne... sulauki 2 metu ir eini i darba

15. Apr 2010, 12:32

tikrai nesamonė...o kaip yra, jei vaikiukas pradeda daržiuką lankyti jau iškart privalai į darbą ar gali sulaukti 2 metukų?

15. Apr 2010, 12:16

nežinau dar kelintas...

15. Apr 2010, 12:13

O aš užrašiau nuo rugsėjo: yra tas adaptacinis laikotarpis kuri vaikui reikia praeiti. Jei Pvyks išeiti į darbą nuo sausio tikrai nemanau, akd mane darbdavys leis lakstyti pas vaiką į lopšelį.
Tas centralizuotas priėmimas tokia nesąmonė. Ankščiau geriau buvo.

15. Apr 2010, 12:12

Atomine, bet tu dar nezinai kelintas tavo vaikas sarase. Ar jau gavai numeriuka?

15. Apr 2010, 12:02

mums kitą savaitę bus trys mėnesiukai, bet kai tokios eilės, kiti ir nuo gimimo užrašo...

15. Apr 2010, 12:01

man irgi netaip skaud, nes dar bus ką gauti 😀 bet vistiek pikta...nors reikia mažiau pykti, o tai pyktis grožiui kenkia 😀 nežinau kelintas numeriukas, nes pati tik perlėkiau visus ir jau nebespėjau nuvykti užrašyti, tai vyras prieš darbą šiandien užlėks...nepateksim ten, gal tada bus Rasytei vietų sausį, na nenoriu jos leisti nuo rugsėjo, bus tik 1 m.8 mėn. tokia mažiukė...o nuo trijų Rasytės direktorė sako jau sunku būtų pas mus papulti, nes ten grupės formuojamos nuo 1,5 metukų ir jau tokios būna iki pradinės...

15. Apr 2010, 12:00

atomine o kiek jums laiko, kad jau i darzeli prirasete, nuo kada si darbeli reiktu atlikti? o mes uz busto paskola nieko neatgausim, preitais metais 700lt atgavom, o siais metais nieko..pravalas...ir niekaip nesuprantu, nu aisku mums paskola sumazejus nes euru paimta, bet vis tiek, o dar kiekviena menesi be skolu moketa....nu ka gyvenam bananu salyje, vakar girdejot per zinias, kad nori isleisti istatyta, kad zmogu gali atleisti, be isankstinio perspejimo..uzejo, ta diena viskas tu bedarbis....

15. Apr 2010, 11:56

Aš irgituresiu susimoketi 72 Lt, bet dar siek tiek ir atgausiu. Tai taip skaudu nebus.
I antra vieta parasiau Rasyte.
Atomine, bet tu dar nezinai kelintas tavo vaikas sarase. Ar jau gavai numeriuka?

15. Apr 2010, 11:47

na mildute tikrai siaubas...mes tai turėtume atgauti už būsto paskolą apie penkis šimtus...bet jau vmi eilės kosminės...tik va 2009 gruodį išėijau iš darbo su 4 mėnesių išeitine, mokesčiai visi buvo sumokėti, birža priėmė tik sausio galė, nes atseit išėjau su išeitine, nuo vasario jau dirbau, bet už sausį vistiek valstybei turiu sumokėti 72 LT, tikra nesamonė ☹

15. Apr 2010, 11:45

norim, kad nuo dviejų eitų nuo 2012 sausio...beje goddess ką rašei kaip antrą alternatyvą?

15. Apr 2010, 11:37

mano kleckas jau miega laukutyje aprengiau, sauluteje jokio vejo tai dabar miega😀o su pajamomis tai liudni reikalai, as siais metais nieko neatgausiu, o uz mama kad esi gausi, man buvo pasakyta, kad viska jau tu atgavusi ir ko cia nori...o vyrui tai visai, mes busta kreditu turim, mokejom viska tvarkingai, ant galo pareiske bankas kad mes permoket nieko neprmokejom ir VMI nieko neatgausim, o dar graziau galu gale vyras gavo laisk kad jis skoloj ar 100lt☹ VIRSUNE....tai dabar nezinau kaip cia viskas galop issispres.....vaziuosim i pacia VMI tegul parodo viska...

15. Apr 2010, 11:37

beje, as ir nesakiau, kad bus temperatura tokia kaip ryte 8 valanda, ti ksakiau, kad matyt bus vesesne diena, nes ir rytas vesesnis. Nors dabar nepasakyciau, kad labai jau oras atsalo, palyginus su vakar

15. Apr 2010, 11:36

o nuo kada užrašei?

15. Apr 2010, 11:32

labas rytas 😀 mes irgi anksti pabudome, bet va pavalgydinau pupą ir išlėkiau į daržiukus 😀 labiausiai įspūdį paliko Aušrinė ir Rasytė, bet va Aušrinėje jau virš 1000 prašymų, tai tikymybė patenkti po 2 metų maža, o Rasytėjė vietos yra, bet ten grupes formuoja nuo rugsėjo tai jei prisijungtume nuo sausio, gali vietų ir nebūtų, nors sąraše esam ketvirti...bet kažkaip nenoriu anksčiau vesti, jau ir taip 2 metukų labai mažytė bus...ir galvą, ir širdį skauda nuo tų visokių reikalų...va dar pajamas susideklaravau, tai jaučiuosi daug padariusi 😀 išleidau vyrą į darbą ir jau karaliaujam dbise 😀 o lauke jau šilčiau nei 8 ryto 😀 turėtų įšilti 😀

15. Apr 2010, 10:39

😀 sveikutes mielosios😀 mazyle miegojo nakti ramiai, dabar padejau ant zemes, patiesiau kaldra, tai vartaliojasi, duodasi kaip tik ismano😀 juokuti prarijus....taigi, neuzilgo nesiu guldyti, bet manau kad i vezima ir i laukuti😀...o del dantuku tai labai idomiai, siandien vel kaip visada, linksma, juokiasi, viskas gerai..tai nezinau kas cia vakar buvo😉

15. Apr 2010, 10:23

Ką tik valgėm bulvę - pirmą kartą. į sutrintą bulvę dar įpyliau mišinio 30 ml su nuoviru padaryto. tai buvo labai jau neskanu. tai padariau dar 90 ml mišinio iš nuoviro... otą tai taip skanioai suvalgė, kad net gražu žiūrėti buvo.

15. Apr 2010, 09:51

goddess nu cia tai gers 😃 va kaip dirba tie darbinikai,ir pinigus kala :/

15. Apr 2010, 09:36

Baisu. pas mus buvo dingęs vanduo. Istorija tokia. Devintą valandą dingo vanduo. Aš apsirengiu, įsidedu vaiką į "kengūrą", nusileidžiu į apačią, meistrai sako: iki vakaro bus. Juk žinot ką reiškia "iki vakaro" be vandens su mažu vaiku... Paskambinu į kauno vandenis, jie sako: Pasakysim, kad sutvarkytų iki pietų. Nukreipia skambinti dispečeriui. tas sako: Sutvarkysim per 2 valandas. jei turit pretenzijų skambinkit avarinei. Skambinu avarinei, ten man sako: per 2 valandas. Išsakau visas mandagias frazes kokias tik moku ir pareikalauju, kad kitą kartą bent jau praneštų, kad užsuks vandenį, kad ir iš ryto. Kol užlipu į 5 aukštą atsiranda vanduo.
Išvada: pakėlus balsą darbo našumas padidėja: darbą kurį darbininkai ruošiasi atlikti per 8 valandas jie atlieka per 10 min.

15. Apr 2010, 08:48

mat kaip 😀 manau isils 😉 mana zuikis tebemiega :/ matyt miegojimo rekorda bando sumust 😃DDDD

15. Apr 2010, 08:44

Mažiau šiandien ryte termometras rodo. Visom šitom dienom tai rytinėje pusėje rodė apie 22, o šiandien tik 18. bet gal dar įšils.

15. Apr 2010, 08:31

maniskis ir ismiegojo visa nakti tik tevelis ryte keldamasis pazadino ji tai atejo pas mmus i lova ir toliau mes miegojom,bet man nebesimiegojo,tai palikau zuiki viena miegoti 😀 laukiu kada pabus 😀 uz valandeles i laukuty sausim 😀 kodel manai kad snd jau vesiau????

15. Apr 2010, 08:29

Mūsų pupa tai išmiegojo visą naktį. Kadangi pabudom ankščiau tai atnešė vyras į lovą princesę. Tai dabar jau miegutis pas mus atėjęs.
Žiūriu šiandien jau diena vėsesnė.

15. Apr 2010, 08:25

beja ir visoms labu ryta,mana zuikis tebemiega,nuspendziau prie pc pasedeti tyliai kol jis dar parpia 😀

15. Apr 2010, 08:24

goddess labas,ir vel tu pirma 😀

15. Apr 2010, 07:24

Labas rytas.