Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

14. Apr 2010, 09:27

Labutis.kaip miegojot?maniskis tai sianakt kazko neramus buvo,tai beveik be miego abu.

14. Apr 2010, 09:24

labu labu

14. Apr 2010, 09:23

Labas rytas visom😀

14. Apr 2010, 09:19

zinoma goddess neprosal i lauka,mes kaip visad du kartus net eisim laukan,va neuzilg eisim,ir tada po pietu miego apie 15val 😀

14. Apr 2010, 09:17

labas rytelis,kauno mamytes ar reik ka nors atsinesti? ( koki pyrageli,sausainuka ar saldainiu?)

14. Apr 2010, 09:15

nea. Reikia pasiimti. Nes jeigu sekmadienį lis, tai mes apsaugos neturim :/ O mano mamai šiandien išeiginė kaip tik. Nepakenks ir į lauką išlįsti.

14. Apr 2010, 09:10

kodel?lyja pas jus?

14. Apr 2010, 09:08

Važiuosim į centrą pas mano mamą - apsaugos nuolietaus pasiimti. O iki pietų tai matyt balkone gyvensim 😃

14. Apr 2010, 09:07

mano vyras tai apie 6keliasi i darba 😀 mazius kelias nuo 7 iki 8ryto tam tarpe bet kai pabunda nesikeliam is lovos da zaidziam kokia valandele tik tada lipam lauk is lovos 😃 beja jau mes po pusryciu nezillg laukan leksim 😀 ka jus planuojate?

14. Apr 2010, 09:05

as su saviskiu ir uzsiimdavau 😀 kai tik nemiegodavo zaisdavau su juom,dziaugiausi kaip sakant motinyste 😀

14. Apr 2010, 08:54

O tai ką daryti? Vyrui į darba nuo pusės aštuonių. Gerai bent kad kelio 2 minutės 😃 Mes visą laiką taip anksti keliamės. O savaitgaliais leidžiam sau pamiegoti. Iki kokių 8 😃 Užtat miegot mūsų saulytė eina apie devynias, tai ir mes panašiai.
O dėl vaiko, tai mum tada pasisekė, kad su vaiku užsiimti tenka 😉

14. Apr 2010, 08:42

dabar auginime atsiimu uz visus pirmus menesius 😃

14. Apr 2010, 08:41

labu ryt nu ir ankstyva goddess 😃 goddess nieko nepamirsau,as tiesiog neauginau vaiko 😀))))))))) nes maniskis super auksinis waikas budawo 😉 tik valgydawo ir miegodawo, nei verkdawo nei demesio prasesi 😀 nuo 6men tik prasesi jau demesio siaktiek daugiau 😀 o nuo 8men kai eme ropoto nuo tada ir prasidejo neramumai,toks paliko aktyvistas kad sakes :/

14. Apr 2010, 07:22

Labas rytas.
Nepatikesit ka dabar veikiu: kepu blynus pusryčiams ir prie kompo seėdžiu 😃 taip ir marširuoju į virtuvę ir atgal 😃 o dar Saulytė atsikėlė tai ir ją pakalbinu prabėgom.
O tai inetaa, tu jau pamiršai kaip "viską puikiai galima pasidaryti" kai mažas vaikas yra? Kai ramus tai ramus, o jei irzlus? Jo nepralinksminsi saldumynais, pasakėle ar dainele... O kai nemiega? Aš tai su savo turbut 75 proc. laiko žaidžiu, o tik likusi laiką ji žaidžia pati. Reikia noro 😉
Manau, kad taip atomine - galima ir nupirkti kokia smulkmenytę, jei jau bėda 😉

14. Apr 2010, 00:33

turbūt jau visos saldžiai miegat, bet vistiek labos 😀

14. Apr 2010, 00:32

oi mergaitės kiek aptarę visko 😀 aš tai tik dabar prisėdau, visą dieną pupa kaip niekad nerami buvo, kol apie penktą privalgėm ir išėjom į lauką, tai išmiegojo net tris valandas, grįžo vyras, tai vėl lėlytė rami, tik užkando ir vėl išmiegojo 😀 kada yra pagalba ji kaip auksinė, o dieną mane tiek iššokdino, kad jau ir ašaros akyse buvo...sunki diena, tokia tikrai 13 😀 bet bent jau namai sutvarkyti, rūbai išskalbti, lėlytė jau ramiai miega 😀 dėl balionėlių tik dabar straipsniuką pamčiau, smagi idėja ir pritariu 😀 dėl dovanėlių irgi sutinku, tikiuosi spėsiu ką padaryti, o blogiausiu atveju galima kažką smulkaus nupirkti? ar girežtai ne...tiesa, o kokį pyragiuką savo keptą imam ar ne? atsiprašau kad tokia kaip iš dangaus nukritusi, bet visai ši diena išbalansavo....

13. Apr 2010, 22:34

moku megsti bet tikrai nemezgu zaisliuku ar dar kookiu smulkmeneliu 😃 mezgu salikus,liemenes,o nerti irgi neriu bet taipogi salikus,pirstines ir t,t tad neisdegs....o kitko nemoku o beto ir laiko tam nera,jusu daugumos dar leliukai,o maniskis laksto begioja,o jei dar pamato kad ka veikiu pagatavas atimti ☹ galiu kazka veikti tik nakti,bet nakti norisi eiti miegoti o ne kazka "konstruoti" ☹ manau suprantat mane kaikurios 😉

13. Apr 2010, 21:39

Pagaliau artėjame prie galutinio tikslo 😉
Kauno mamytės su mažyliais renkasi balandžio 18 dieną (sekmadienį) 12 val. Laisvės alėjoje prie fontano.
Girdėjom kalbas ir matėme orų prognozes, tačiau laikomės optimistiško plano - "pastogės" nesirenkame. Jei pradėtų lyti, vietoje sutarsime kur bėgsim arbatytės gerti.
Mums labai patiko idėja keistis simbolinėmis dovanėlėmis, tai tikimės, kad Kauno mamytės pasiruoš po kokią smulkmenėlę.
Kol kas sąrašas yra toks:
1. Goddess + dukružė 4mėn
2. inetaa + Matukas 1m.4men
3. mildute + Gabija 6 menesiu
4. atominė ir Vanesa beveik 3 mėnesiukų
5. jurgosius + Gytukas 1m ir 5mėn
6. laura641 + 3 vaikiukai
7. linajuodiene
8. indrute (?)
9. tifer (?)
10.Pypse ir mazius bus 1.5 men
11.sun su Karolina 1metu 5men.
12. robke (?)

13. Apr 2010, 21:14

Ai zinau apie ka kalbi, liuks 😉

13. Apr 2010, 21:11

asd bandelems sakau griezta NE, nes nepatinka ka rodo svrstykles😀

13. Apr 2010, 21:05

-0 lt., nes tai mano pzcios daryta, o jei medziagos max 2 lt, ne daugiau😀

13. Apr 2010, 21:04

pagalvok ineta kokiu gabumu turi, gal pati piesi, neri,mezgi, .... nu net nzn

13. Apr 2010, 21:03

simonak, cukraineje?
mildute, o apie kokią sumą tavo davana būtų?

13. Apr 2010, 21:01

juk ne bandeliu pavalgyt einam manau, uzsisakysim arbatos ar kokteili ir viskas😀

13. Apr 2010, 21:00

tai manau vietoj kai busim ir sutarsim, man svarbiausiai istiesu kad didesni vaikai turetu ka veikt😀, nes siaip kavinej, tai nei pabendraut negalesim paskui vaikus savo lakstysim, o del dovanos ir as jau sumasciau, net ja turiu😀

13. Apr 2010, 20:57

Bet užtad skanumas... m... Kaip ir spurginėje prie centrinio knygyno.

13. Apr 2010, 20:52

goddess gerai kad tu zinai ka jau darytum o man niekas i makaule nelenda ☹

13. Apr 2010, 20:51

Aš irgi turiu dar poke balionų. O ir dovanėlė man bėdos nesudarys 😛
Nežinau ką reiškia brangu: jei pieno kokteilis Akropolio kavinėse kainuoja 5 Lt, o ten 3 Lt... Kava panašiai kaip visur. Na, bet čia nuo situacijos bus matyt.

13. Apr 2010, 20:46

del piesiniu tai visi dar labai labai mazi nieko nenupiesia gi jie 😃 kaikurie isvis neseniai tik gime 😀 nu net nezinau 😀

13. Apr 2010, 20:45

o as ne teks nuspirkti😀 😃