Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

14. Apr 2010, 22:42

labanaktukas,paskaiciau ka priraset begsiu ir as miegoti o del vezimo dar pagalvosiu 😀

14. Apr 2010, 22:26

na čia menka bėda, jei jau smagiai būsim ir norėsis dar pabendrauti, prilėks vyras su mašina, pamaitinsiu ir vėl būsim 😀 na ką mergaitės, einu dar su vyru arbatos gerti, apsitvarkom ir krisim į lovytę...gero visoms poilsio...

14. Apr 2010, 22:17

Lauke tai ne... Dar ne tas laikas lauke maitinti.

14. Apr 2010, 22:04

pati maitinu, bet mums valgymas tai rimtas ritualas 😀 valgom tik su antspeniu, nes kitaip dėl mano blogos spenelių formos mums neišeina, kadangi pienuko daug, tai vis išsimaudom arba valgom, žvalgomės, pačiulpiam kumštukus vėl valgom ir t.t., tad lauke nežinau kaip pamaitinčiau 😀 jei jau labai Evelinos vyras nori prisidėti ir prisidės, tai paraginčiau ir saviškį, kompaniją palaikys jam 😀

14. Apr 2010, 21:59

Žiūrau viena likau. Labanakt.

14. Apr 2010, 21:51

Ištraukiu mūsų sąrašą.
1. Goddess + dukružė 4mėn
2. inetaa + Matukas 1m.4men
3. mildute + Gabija 6 menesiu
4. atominė ir Vanesa beveik 3 mėnesiukų
5. jurgosius + Gytukas 1m ir 5mėn
6. laura641 + 3 vaikiukai
7. linajuodiene
8. indrute (?)
9. tifer (?)
10.Pypse ir mazius bus 1.5 men
11.sun su Karolina 1metu 5men.
12. robke (?)

EVELINA irgi prisijungs?

14. Apr 2010, 21:29

Pagaliau mane užleido prie kompo 😃
MILDUTE, tikėkimės, kad temperatūra nukris ir galėsite ateiti. Dėl saldumynų tai čia kaip kas nori. Aš manau, kad reikėtų - jei oras gražus bus. O jei ne tai kur nors prisiglausti reikės.
INETAA, manau, pasiimkit. Geriau turėti nei neturėti. Aš ne tik be vežimo, bet ir be "kengūros" stengiuosi neišeiti iš namų. O jei kur pas draugus pavakaroti tai ir savo pagalvytę ir dekutį vežamės. Vienu žodžiu - varlės keliauninkės.
Saulytė irgi valgo kas tris - tris su puse valandos valgo. Bet aš tai prieš išvažiuojant pamaitinsiu ir mišinuko pasidarysiu. O ATOMINW, jei iš krūties maitini tai išvis gerai: pienelis visad su tavimi: nei maišyti, nei plakti, nei šildyti 😉
EVELINA žinoma, tik ar turės tėtukas ką veikti su mergaitėmis?

14. Apr 2010, 21:17

mildute, maniškė irgi liežuviuką taip įdomiai tik kaišo, seilių burbulai eina ir kumštuko iš burnos neištraukia 😀 nors dantim dar mažoki 😀

14. Apr 2010, 21:16

mes tai su vežimuku, nes dar maža lėlytė, o pačiai nenormaliai skauda nugarytę ilgai ją nešioti...☹ o dėl laiko mes tai galėsim kompaniją palaikyti kokias 2 valandas, nes jau norėsim valgyti 😀 valgom kas tris valandas ir vėliau pykstam jei pienuko negaunam 😀

14. Apr 2010, 21:08

galima si teveliu atvykti?

14. Apr 2010, 20:51

o as mastau gal mums vezima pasiimti,nes kai pagalvoju 12val turim susitikti o maniskis kaiptik tokia val eina miegoti ☹ nezinau kaip cia bus.....kaip manot kiek mazdaug laiko busim?nes jei tik kokias 2val tai istempsiu ji ir neuzmieganti,bet jei ilgiau reiktu jau ir vezimo nes bijau kad lus man ant ranku ☹ sunku man ji bus mieganti temptis namo ypac autobusu :/

14. Apr 2010, 20:38

ai dar ji man taip idomiai liezuvi kaisioja, kaip gyvaciukas😃

14. Apr 2010, 20:37

o jei mums labai rimtai su dantukais bus tai dar ziurek galim ir nesudalyvauti, nu nieko neprendziu, matysim pagal situacija😀

14. Apr 2010, 20:36

aciu atomine, manau, manau isgyvensim, o klausimukas jei bus normaliai, bet truputi tempa, nu kokia 37,5 i lauka jau negalima☹ . nes ji man dar taip idomiai pakosti, bet sausu tokiu, kaip uzspringdama...nu gerai ir as koki pyragaiti atsinesiu😀

14. Apr 2010, 20:36

aciu atomine, manau, manau isgyvensim, o klausimukas jei bus normaliai, bet truputi tempa, nu kokia 37,5 i lauka jau negalima☹ . nes ji man dar taip idomiai pakosti, bet sausu tokiu, kaip uzspringdama...nu gerai ir as koki pyragaiti atsinesiu😀

14. Apr 2010, 20:35

jetau kad tik oras geras butu taip noretusi ☹

14. Apr 2010, 20:22

aš tai pakepsiu kokį pyragaitį, juk jei bus gražu galėsim paiškylauti 😀

14. Apr 2010, 20:21

mildute, manau tikrai dantukų fėja jus lanko 😀 o dėl išdygimo, manau kiekvienam vaikiukui individualiai, vieniems greičiau, kitiems ilgiau, vieniams mažiau skauda, kitiems labai daug...linkiu jums kuo greitesnio ir neskausmingo dantukų atėjimo 😀

14. Apr 2010, 20:19

bet tai goddes, maciau kom entaruose, kad cia zadu kazkas saldumoku atsinest, tai gal ir mums reikia aaa????

14. Apr 2010, 20:19

palaikysim...

14. Apr 2010, 20:18

o goddess manau kad palaikysim😀

14. Apr 2010, 20:18

bet tai atomine gerai sakai todel man jos ne baltos, jos paraude, bet lyg nepabrinkusios, siaip pati dantenele paraududi, o zemiau balta...ir piktoka, siaip kai pasiima gremztuka, tai net dzerzgia, kai kamto, seiletekio nera, bet pirstukai pastoviai burnytej, anksciau to nebuvo, mes kai nemiegam, be soskio bunam...taivato siaip va vakare dar nematavau, bet lyg tokia man kazkokia netokia...tik idomiai kazin per kiek laiko vaikui dantys isdygsta😀

14. Apr 2010, 20:09

mes jau leidžiamės vonią ir eisim su saulyte plaukioti 😀
Aš tai šiandien uždėjau smėlinuką, kelnes kojines, velvetines kelnes, maikytę ilgom rankovėm, liemenę, kepurytę pavasarinę ir į vokelį įkišau. Tai nieko - labai normaliai.
Girdėjau kad sekmadienį 15 val. rekomenduojama žuvusius pagerbti 2 min tylos. Palaikysim?

14. Apr 2010, 19:43

gerai, kai yra su kuo pasitarti 😀 maniškė tai šiandien kai gerai išsimiegojo tai šypsojosi, gugavo, ramiai sau sėdėjo kėdutėje, žvalgėsi, o kai pavargo dvi valandas ant rankų prasupavau, kad miegotų 😀 nes pamiega 15 min ir rėkia 😀 šiaip netaip užsupau ir snaudžia...eisiu pietauti 😀 o tavo pupai mildute, gal tikrai dantukai...o dantenukės neparaudę?

14. Apr 2010, 18:38

tai mano broliene turi mazyle, tai mes bendrai nutarem, kaip cia tuos vaikus aprengt😃 , o siandien man ji tokia piktute, visa diena 37.1 tempa laikos, vakare ziuresim, nors sako vaikui iki 37.2 normalu...nu bet man atrodo kazin ar ne dantu feja pas mus atskrido....nors jei normali temperatura, jei buna 36.6 tradiciskai, tai skautau ,kad truputi tempos turi...nu matysim kaip cia toliau bus...

14. Apr 2010, 18:34

taip rengiau, slaiustukas, tada megstinukas, bet ploniukas, striukyte plonute, kepuryte(jau ne ziemine),kelnytes megstos, nu ir pirstinytes(bet paskui numoviau) nu ir pleduku uzklojau,nes miegojo, olonuciu pleduku, nu ir buvo nesusilus kai issemiau😀 nu o dabar dar i lauka miegelio isveziau,tai jau konbenndzoniuka plonyti rengiau..nes jau ir vesiau..taivat😀

14. Apr 2010, 17:48

ir man ta pati problema, bijau, kad neperšaltų ir neperkaistų...dedu dar kombinezoną, bet tokią šiltutę išimu....rytoj važiuosiu kokio išvis plonyčio ieškoti...

14. Apr 2010, 17:19

Mes irgi ką tik grįžome. Mano saulytė pavėsyje balkone supynėje sėdi. Net nežinau kaip tokiu oru vaiką aprengti ☹

14. Apr 2010, 17:14

mes irgi neperseniausiai grįžom, nuo saulutės man net galva įsiskaudo, jau tikrai šilta...nors kai užėjo debesiukas buvo vėsoka, tiksliau gaiviai smagu 😀

14. Apr 2010, 16:53

mes katik antra kart gryzom is laukucio 😀 perkaistu tam lauke as :/