Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

15. Apr 2010, 15:41

as ir nesakau kad buvo kas asmenisko tiesiog koks tas darbas butu,jis yra darbas uz ji gauna zmones alga 😉

15. Apr 2010, 15:41

zinoma suprantam 😀 na lekiam ir mes i laukuti 😀

15. Apr 2010, 15:40

Tai galime tave įrašyti į sąrašą?
Čia tikrai nebuvo asmeniškumų. kas gali dirba, kas nedirba - kitaip pinigus į namus neša. Aš pvz ranku darbo papuosaliukus pardavineju: pigiai, bet vistiek siek tiek 😉

15. Apr 2010, 15:38

Inetaa, cia nebuvo nieko asmenisko... tiesiog poziuris i darba, ne i zmogu. Lygiai taip pat, kaip as manau, kad mokytoja yra ne profesija o diagnoze; taip kaip manau, kad visi vairuotojais dirbantys vyrai yra chamai 😀 Tikiuosi mane suprasit.

15. Apr 2010, 15:38

manau sekmadieni tikra galeciau 😀
Inetaa,tu teisi visiems seis laikais reikia darbo neziurint koks jis, svarbiausia apmokamas kazkiek 😀

15. Apr 2010, 15:34

goddess ,ernesta tik dirba sawo darba,tu sakai tegu ji susirand tikra darba,o tu manai db krizes metu tie darbai tawo vadinami "tikri" metos ant kelio??????db zmones dirba svarbu pragyventu turetu is ko bent uz buta susimoket,apie maista iswis patyliu ☹ jei tu turi gera darba,pinigu tiek kad net waikui perki rubelius naujus,ir soti sedi nereiskias kad visi tokie 😉

15. Apr 2010, 15:33

gali būti. Tiesiog toksel pastas pasitikejimo nesukelia... 😀
gal norėtum prisijunti prie musu sekmadieni?

15. Apr 2010, 15:30

taip as is kauno,nesu tokia ikiri kaip jums skambinejantis agentas,as tiesiog dirbu si darba nes man jis leidzia auginti vaikiuka ir dar padeda uzsidirbti 😀
niekada nepersu per prievarta, zmogus pats renkasi ko jam reikia 😀

15. Apr 2010, 15:17

nepiktos, kodel 😉 pasakysiu neasmeniškai tau, bet apie tokio pobūdžio darbą turiu savo nuomonę: tegu eina ir susiranda tikrą darbą. Man nuo Dukros gimimo agentas skambinejo 3 menesius. Sakiau, kad reikia pasitarti, palyginti su kitom kompanijom, o jis man skambinejo be perstojo - įsivaizduojat 3 mėnesius kasdien?
Eneresta, tu iš Kauno?

15. Apr 2010, 15:10

na nemaniau kad mamytes buna tokios piktos...goddess... pati esu mamyte ir niekada nesiveliu i kivircus seip...GEDA... as nepersu o siulau tik... 😉

15. Apr 2010, 15:06

Eneresta - pasiskambink i LT draudima ir susizinok 😉
Erenesta, manau, kad viskas turi labai didelę reikšmę, kai nori parduoti savo PASLAUKAS 😃

15. Apr 2010, 15:05

Simonak,teisingai sako tje knygoje musu draudimas tai ir siulo drausti ne vien vaikiuka o visa seima viena suma per menesi ir matant gaunama vaikuciui sukaupta suma...su visomis apsaugomis 😀))

15. Apr 2010, 15:02

na mamyes as esu konsultante draudimo,koks skirtumas koks tas el. pastas 😀 ne jame esme. labai cia piktai mane uzpuolet,as tik savo paslaukas siulau 😉 beja mane sudomino LT draudimas uz viena lita,negi tai kaupiamasis? ir ar i draudimo sutarty ieina iki 5asmenu???

15. Apr 2010, 14:54

miela draudeja, one.lt tikrai nekelia pasitikejimo, bet dabar lietuvos draudime nuo 0-1metu, draudimas 1lt,as draudziau savo aukseli, na gal pries kelis menesiukus, reiktu pasidometi, gal dar ta akcija vyksta😀 o veliau tas draudimas nesudaro labai dideliu imoku😉

15. Apr 2010, 14:44

saunu lekit oras nuostabus 😉 gero pasivaiksciojimo atomine 😉

15. Apr 2010, 14:41

lekiam į lauką nes niekaip neužmiegam

15. Apr 2010, 14:41

tau gerai kad atomine vyras padeda,maniskis grysta 19-20val siom dienom tai tikrai neverciu jo tvarkytis,tuo labiau kmai visa diena as sedziu namie

15. Apr 2010, 14:39

mes tai irgi bent trim stengiamės išvažiuoti, bet ir tai šią savaitę nieko nebespėju 😀 gerai jei dar pavalgau, o daugiau tai kai pupa nemiega vis su ja, tai kai vyras grįžta ir vaikiukas įminga puolam tvarkytis 😀

15. Apr 2010, 14:35

Atomine - nemaisyk: programa yra viena, o metodika yra kas kita

15. Apr 2010, 14:34

bet nerealus skirtumas turetu buti, nes siandien taip silta...
gavau sodros pinigus, tai dabar skambinejuosi del misiniu, kad pigiau nupirkti

15. Apr 2010, 14:33

Psichologo šiuo metu dėl krizės neturi, o daugiau viskas išlikę 😀 vakar buvo talka, tai viskas nublizginta 😀 dalyvauja daugelyje projektų, jei nemaišau su kitu daržiuku programa lyg vėrinėlio...na bendras įspūdis geras 😀 dar ramiau dėl šito daržiuko 😀 ačiū tau 😀

15. Apr 2010, 14:32

beja goddess tu buvai del oro teisi,ryte kai isejom tai jautesi dar tas saltumas is ryto,tai tikrai siandien salciau buvo ryte 😀 bet va dabar isilo ir taip karsta kaip ir vakar 😀 vis mastau kad sekmadieni bus labai salta ir dar lis ☹

15. Apr 2010, 14:31

aomine mes kasdien po du kartus i lauka einam po 2-3val bunam,grynas oras jega,bet jokio linksmumo namie nes betvarke 😃DDD kol mazius miega as papietauju,pailsiu ir vel i lauka ner laiko tvarkytis ☹ nebent nakti kai mieg visi,bet ir tada paciai norisi tik griuti i lova 😀 va neseniai dulkes bent nusivaliau 😃 o grindys kaip po karo vien zemes ir sunu plaukai 😃DD

15. Apr 2010, 14:27

goddess as nedirbau darzeli nezinau sistemos nieko,tik savo pamastymais taip sakau ka as manau darysiu su savo vaiku,zinoma nesu pries darzelius as tik uz bet mano zuikis letas vaikas,bijau dar leisti dabar toki pypla 😀 gal kitais metais jau bus didesnis savarankiskesnis,snekes,bendraus daugiau,gal tada ir leisiu ji i darzeli 😀 as maza ir judri buvau ir dar kaip,o mano vyras letas buvo maziukas,matyt mazius i vyra atsigime nors isvaizda tai tik mano 😃

15. Apr 2010, 14:26

Nepasitikiu asmenimis kurių e-mailas yra one.lt

15. Apr 2010, 14:23

Per visą darželį yra viena auklėtoja, kuri nelabai myli vaikus. Dirba lopšelio grupėje. Aš dirbau ančiukų grupėje su auklėtoja Irena. Žmogus, kuris vaikui paskutinį kąsnį atiduotų. Tikra auklėtoja: užsiima su kiekvienu. Lygiai taip pat ir dauguma kitų auklėtojų: žaidžia su jais, užsiima, pramogauja. Tikrai liuks kolektyvas. Grupės tvarkingos. remontas darytas 2008 - 2009 m.m. Yra kūno kultūros ir menų pedagogai, logopedas ir psichologas. O šiaip viskas kaip visur: rinkliavų didenių nėra. Buvo taikomas Geros pradžios metodas (kaip ir Aušrinėje), tik šiek tiek supaprastintas. Kaip dabar yra tiksliai nežinau.

15. Apr 2010, 14:14

Gerbemos Mamytes,ar jau esate apdraude savo vaikucius? ar jums rupi vaiko ateitis po 1🤓26metu? Siulau savo paslaugas,esu Ergo lietuva kaupiamojo draudimo konsultante. jai kyla kazkokiu klausimu,ar seip norite pasidometi kokios draudimo salygos,Pasom visada klauskit,visad atsakysiu 😀 jai noretumete daugiau suzinoti galit rasyti sms ar skambiniti nr +37068451852 taip pat rasikite eneresta-everesta@one.lt

15. Apr 2010, 14:11

goddess jei gali asmeniškai trumpai parašyk kaip ten rasytėje viduje atmosfera, bendravimas su vaikais...aplinka labai patiko, kalbėjau su direktore ir pavaduotoja, blogo įspūdžio nepaliko, nesilankiau tik nei vienoje grupėje...būčiau labai dėkinga

15. Apr 2010, 14:06

inetaa, aš dirbau lopšelyje - toj pačioje Rasytėje - ir visą tą sistemą puikiai žinau. geriau už mamas, kurių vaikai ten lankė. Ir galėčiau papasakoti kaip šnekama apie tokius vaikus ir t.t. todėl turiu užsibrėžusi tikslus, kurių turim pasiekti, kitaip teks lopšelį atidėti.
Aš tai galvoju, kad va tavo varijantas labai puikus pavyzdys - ėmei, užrašei, neišeina leisti - leisi vėliau, bet vietą turi. Geriau turėti ir atsisakyti/perkelti negu paskui ieškoti kur čia tą vaiką leisti.
O šiaip aš manau, kad nuo 2 metų vaikams po pusę dienos - iki pietų pvz. labai gerai būtų darželiuose pabūti: vaikai mokosi vieni iš kitų. tik kad pas mus nėra lanksčios mokėjimo sistemos: jei ateina tą dieną ta ir moka už visą... Būtų labai patogu, kai kuriais atvejais.

15. Apr 2010, 14:05

inetaa, o jūs šaunuoliai, kad tiek gryname ore pabuvote 😀 mes vėliau eisim 😀