Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

17. Apr 2010, 22:59

labas naktis mamytės 😀 tik dabar visa nuvargusi prisėdau prie pc 😀 puolu skaityti ką aptarėt 😀

17. Apr 2010, 22:37

goddess ne tau vienai taip nesinori varyt kazkur 😀 man irgi,bet sakau gal si kart nebukim tokios tingines o imkim ir susitikim? kaip bus taip bus 😉 jei bus neidomu salta tiems vaikams galesim varyt namo pas vyrus 😀 ar ne taip?

17. Apr 2010, 21:54

as dabar vakare taip kazkaip negerai jauciuos, matyt ponas gripas kimba, isgeriau imbiero arbatos, tai jei gerai ryt jausiuos, atvyksim, na o jei oras bjaurus bus, tai kazin ar atvaziuosim😥 nu nieko nessprendziu siandien..matysim

17. Apr 2010, 21:34

Nu ir gerai 😀
Kaži kas čia liks iš mūsų rytoj - spėju dėl oro išsibarstysim ir mažai susirinks ☹
Tiesą pasakius, pasakysiu negražiai - man taip tingisi rytoj važiuoti kažkur iš namų: mielai su vyru namuose padrybsočiau.

17. Apr 2010, 21:28

maniskis du kartus miegojo tai musiau sianakt irgi soksim 😃

17. Apr 2010, 21:27

manau goddess nesikeiciam,o kazka pirkti kad ir pigaus ner cia ko,ir taip pinigu stygius ☹ as moku si bei ta bet tam reikia laiko daryti...o jo kaip tik ir truksta ☹

17. Apr 2010, 21:11

Manau, kad naktį šokinės taip kad tėčiui mažai nepasirodys - aš šiąnakt miegosiu.

17. Apr 2010, 21:06

Tai gal tada nesikeičiam? maniau ne tik rankdarbis galėjo būti... Gi yra ir mamų kurios ne tik kad laiko neturi, bet yra tokių kurios gal būt nelabai ką moka...
Beje, šiandien nupirkome ratą dukrutei... o jau džiaugsmai... papasakoti nemoku. 35 Lt - nemaži pinigai, bet užtat kaip jai smagu. Tikiuosi kad tarnaus šiek tiek, kad antram vaikučiui liktų.

17. Apr 2010, 20:25

tai kam tada isvis tos keitybos?vienos keisis kitos ne :/ kazkaip nesamoningai atrodys bent man taip atrodo 😀

pypse pypse 17. Apr 2010, 20:22

Ineta nebludinkit😀 as ir busiu be rankdarbio😀 ir nedalyvausiu keitybose😛 ir nebus geda😉

17. Apr 2010, 20:13

man ir su rankdarbiu nekas nezinau ka delto daryt ☹ jei neatsinesiu nieko tai nekaip jausiuosi kai jus atsinesit,tada isvis verta mastyt ar man eiti kad nebutu man geda 😀 ☹(((

pypse pypse 17. Apr 2010, 19:14

nezinau koki ora pranesa rytoj, bet siandien neisvengiamai gana daug teko pabuvot lauke. tai man visai oras puikus pasirode. nuo gatviu vejas dulkes nesioja, bet jei ne salia gatves tai 😀 nu ka as zinau nesusalau😀 o ir sualute man visai smagi😀 tai tikiuosi ryt susimatysim😀 nebutina buti ilgai, o kas nores gales ir po barus landzioti😀

tik su randarbiu man sunkiau. mano rankinukas lelius tai nieka nespeju

17. Apr 2010, 10:43

goddess gali buti ir kad ispudziu daug buvo 😀 kas be ko

17. Apr 2010, 09:11

Labas rytas, inetaa. Manau, kad jai įspūdžiū buvo daug, tai paskui sapnavosi: kai pirkom čiulptukus, ten vaikų buvo, paskui pas močiute buvom nuvažiavę, dar į parduotuvę.

17. Apr 2010, 09:02

goddess nu ir ankstyva tu 😀 o ir jautri 😀 gal mazyle tiesiog ka susapnavo del to suverke 😀 maziukams daznai taip buna 😀 o del sun as jau rasiau kad linkiu sveikatytes mazylei tegu sveiksta,o su balioneliu ir namie pazaisit nenusipirkai manau veltui 😉

17. Apr 2010, 08:40

Sveika, sun. Tas ratas skirtas kūdikiams, ant kakliuko dedasi. Va toks va reikalas
http://www.manospinta.lt/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=35&Itemid=60
tai dukruziui 4 menesiai manau, kad galim pabandyti, nes vonioj tai smagumas pats.

Labai gaila kad kostit... palaikyk mus prisirisdama balioneli prie balkono... vis linksmiau bus 😉
siandien gan siltas rytas. Gal įšils...

sun sun 17. Apr 2010, 08:19

as abejoju kad mes ateisim vakar pradejo mazyte kosit .labai norejau eiti ir balioneli nusipirkau bet deja...SMAGIAI PASIBUKIT...😉lauksiu nuotrauku 😀

sun sun 17. Apr 2010, 08:17

mes tai nebandem plaukimo rato.dar anksti manau(turiu tik ant ranku pripuciamus nusipirkus ateiciau ),o kiek dukrytei laiko?😀

sun sun 17. Apr 2010, 08:15

labas rytas goddess ankstiva😀

17. Apr 2010, 06:46

Labas rytas. Taip nuotaikos nėra, kad atsikėliau 5 valandą ryto ir slampinėju po namus, kaip zombis... Vakar buvom nuvažiavę pirkti AVENT prekių, kaip jau sakiau. Vakare pamačiau, kad ne tokių čiulptukų pasiėmiau, kokius planavau. Taip nusiminiau, kad net gėda - dėl tokios nesąmonės. Juo labiau, kad ne per mažos, o per didelės... tai juk dar reikės...
Paskui apvažiavom pusę miesto - neradau plaukimo rato dukrutei. Pasirodo naujovė ir galima nupirkti tik internetu. Kitam forume mane mamos taip sukritikavo dėl to rato, kad jau net pasimečiau pirkti ar ne - mažoji taip spurda smagiai vonioje. Sakiau, jei netiks jai tai gal kam padovanosim ar kitam vaikučiui paliksiu. Patarkit. Gal kuri bandėt?
Naktį dukružė suverkė per miegus, tai šokau, kaip išprotėjus - širdis pusę nakties daužėsi.

16. Apr 2010, 22:15

nu jei oras bus toks koks snd,saltas vejas ir bus lauke mes ir ilgai nebusim 😀

16. Apr 2010, 22:08

maniskis miega jau 😀 vos vyras uzmikde 😀

16. Apr 2010, 22:00

Laba vakara: buvau nuvaziavus pagal ta skelbima prekyciu pasiimti. super: sutaupiau kiek... nepirkau labnai daug, bet vistiek labai malonu.
Aš uz susitikimą lauke irgi. Pypse, pieno baras dabar senojoje vietoje - bankas uzsidare ir dabar ten pieno baras. gal 12 dideliu staliuku stovi. Bet man rodos, kad ar 10 ar 15 musu bus - vistiek labai daug.
Viskas, einam valgyt darytis ir miegot. Labanakt

16. Apr 2010, 20:53

ir mes ejom...bet jei pranesami vejai, ir nepastovus, temperatura 5 laipsniai, tai sakykit ka norit....o dar tas vulkanas....

pypse pypse 16. Apr 2010, 20:50

na as asmeniskai tai uz susitikima lauke kad ir trumpiau. ziema i lauka ejom...

i bara as su savo mazuliu neisiu😀

16. Apr 2010, 20:39

o manau 15 asmenu tokiam bare tikrai tiptu, nu nzn, ziuresim kaip dauguma nuspres😀

16. Apr 2010, 20:28

taip rankdarbis...

16. Apr 2010, 20:28

mano vaikas katik bronchitu prasirges☹ taigi juokas nebeima, tuo labiau kad net per tv pranrse kad vaikai negali buti lakia, ir dar zadama labai salta ora...tai jei nutarsite buti lauke, mes neatvyksim, kadangi ligu mums gana...☹

pypse pypse 16. Apr 2010, 20:03

pacios kurybos- tai rankdarbis?

😀

pypse pypse 16. Apr 2010, 20:02

kiek musu bus kad traukti i bara? ir dar pieno. ten juk maza uzeigele ar ne? jei apie ta sena pieno bara kalbam.
nezinau kaip jusu lelia, bet maniskis uzsiklyks kavineje kai pradeisu nurenginet. man geriau pasivaikscioti.

del tu daleliu, sese svedijoj gyvena sako ju ziniasklaida skao akd neaisku kiek dienu savaiciu ar metu versis tas vulkanas ir kiek laiko bus pavojinga, nes paksutinisyki sis vulkanas buvo isiverzes
1790 (berods) metais ir verzesi du metus... ;/