Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

29. Mar 2011, 19:48

Šiandien su kursioke kalbejau, sake padarys sarasa kokias knygas reikia perskaityti, kokius darbus paruošti. pradėsiu ruoštis mokslams. Per vasarą tikiuosi padaryti viską ką reikės, kad nuo rugsėjo tik kartotis tereikėtų

29. Mar 2011, 19:46

Saulutė padeda tvarkytis 😀 šaunuolė mergytė 😀 sulaukėm tėčio, tuoj mažoji eis miegoti, o manęs laukia vėl mokslai, bet užsikabinau, tai patinka 😀

29. Mar 2011, 19:38

Man kai neskanu kompotai tai aš geriau arbatomis vaiką girdau... dabar kai geria tai bėdos nebėra. Šiandien aptvarkiau darbo kambarį. O gal ir visiškai pertvarkysim... dar nežinau. Supratom kaip jis susikuičia - ko vieną pusę sutvarkius tvarkai kitą, tvarkingoje jau Saulė savaip viską susitvarko...

29. Mar 2011, 19:35

O aš visas šaldytas uogas į kompotus dedu, obuoliuką įpjaustau, labai skaniai geria 😀 tik dėl viduriukų tenka ir sultis pagerti, svarbu, kad tik padėtų...

29. Mar 2011, 19:21

Maniske kolkas nesitvarko tik bardaka daro vis didesni 😀
sultis mes pamegom labai is leto, kaip visi kiti jas puikiausiai gere maniske po lasa tik ir sukdavosi, budavo vanduo arba arbata ir ta vienos rusies, dabar persilauze, bet as dazniau darau savas uogienes su vandenuku ir labai gerai.. del teletabiu tai tik tas filmukas neidomus kai pradeda rodyti o siaip mes juos ryte dazniausiai ziurim 😀

29. Mar 2011, 19:21

Maniske kolkas nesitvarko tik bardaka daro vis didesni 😀
sultis mes pamegom labai is leto, kaip visi kiti jas puikiausiai gere maniske po lasa tik ir sukdavosi, budavo vanduo arba arbata ir ta vienos rusies, dabar persilauze, bet as dazniau darau savas uogienes su vandenuku ir labai gerai.. del teletabiu tai tik tas filmukas neidomus kai pradeda rodyti o siaip mes juos ryte dazniausiai ziurim 😀

29. Mar 2011, 17:53

tai va, žiūrėsiu, gal kur rasim realiai apžiūrėti, kartais geriau brangiau sumokėti nei po mėnesio antrą pirkti 😀 susidėtume su krikšto mamyte, dar Vanesytė pataupius turi, tai ir išeis 😀

29. Mar 2011, 17:50

tai jau taip, kaina irgi gerokai didesne uz iprastu dviratuku. na bet is kitos puses pagalvojus, jau didesniam vaikui irgi tiks, rankenas nuemus, gales pats vazinet kaip su triratuku

29. Mar 2011, 17:44

tokie tvirti atrodo triratukai, bent konstrukcijos metalinės, bet ir kaina didesnė...

29. Mar 2011, 17:43

http://www.zaislu-karalyste.lt/

29. Mar 2011, 17:09

maniškė pagal nuotaiką: kartais žiūri 10 minučių kol saulytę rodo, kartais visą filmuką, kartais abi dalis 😀

29. Mar 2011, 16:53

ar ziuri jus merginos teletabius?maniskis, jau atsikeles po piet miego, pradeda eit apie tv ir zyzt, kad ijungciau 😀 zinoma, dazniausiai paziuri iki filmuko rodomo, ir tada jau i trasa 😀 o siandien net keista, kad abi serijas jau ziuri ir nereikia net kompanijos jam palaikyt 😃

29. Mar 2011, 16:30

mes, kai vargstam su viduriukais sultytės, kompotai išsigelbėjimas....

29. Mar 2011, 16:26

o sultys pirktines retai geriam, tiesiog pati nesu didele megeja ju, tai ir vaiko per daug nepratinu.bet be problemu geria visas 😀 vasara gaminau pomidoru sultis, bet siemet teks daugiau atsargu pasirupint, nes pavasario sulauke tik pora stiklainiuku 😃

29. Mar 2011, 16:22

maniskiui bet kokios varskes neisiulysi, valgo tik tokia, kurioje visiskai nesijaucia varskes gumuliuku. Daznai gaunam namines varskytes, bet spauja, raukosi, dar ir pirstu nuo liezuvio krapsto 😃 isbandziau daugybe budu kaip sutrint, kad nebutu gumuliuku, bet tenka patiems paskui ir suvalgyt 😀jogurtas draugas geras, labai megsta, ziurek jau atsinesa is saldytuvo nugvelbes, tai reiskia "mama duok" 😃

29. Mar 2011, 16:18

na mes geriam viską ir daug, tik va kefyras nepatiko, o pasukas su spanguolėm ir sėmenim geria net ausys linksta 😀 tiesa, pieno, kaip ir aš nelabai geria, bet daug varškės, jogurtų, sūrių valgo....

29. Mar 2011, 16:05

Svarbu, kad geria... nuo mangu saule pradejo ir kitas sultis, arbateles gerti. Man tai buvo labai svarbu, nes mazai skysciu naudojo 😀

29. Mar 2011, 15:54

Tikrai, ačiū, kad priminei 😀 beje, nežinau ar tikrai suveikė mangų sultys, bet šiandien labai gerai viduriukai veikia 😀 ačiū už patarimą 😀

29. Mar 2011, 15:49

O SM neieškojai? Ten yra kas pardavinėja naujus atvežtinius.

29. Mar 2011, 15:48

Gal kas matėt kur nebrangių vaikiškų namų valymo reikmenų; šluotos, kibiro ir pan. Mačiau kažkada senukuose...dabar labai jau reikia, nes antra diena mažoji pasiėmusi didelę plovimo šluotą visus namus valo, su skudurėliu dulkes valo 😀 viską kopijuoja nuo mūsų 😀 su vaikiškais bus patogiau nei valyti 1,5 karto didesne šluota 😀

29. Mar 2011, 13:03

na ka ir as isikisiu i pokalbi..kas cia su tais kosmarais,pastaruoju metu ir as sapnuoju,nesamone kazkokia...oi kad taip noretusi issimiegot GERAI,skaiciau,kad ne viena wargsta su maitinimais,as ir pusantru metu wargstu,ne wienos nakties kaip zmogus nemiegojau,o maitinimo neina nutraukt,nes mazoji nieko beweik newalgo..

29. Mar 2011, 12:47

Užsiregistravom ir mes, jei tėtis atveš sudalyvausim 😀 šiaip man imponuoja, kad anglų kalba, būtų įdomu pažiūrėti, kaip mažytei patiks. Jei patiks lankysim, Kaune ne viena kindermusic yra. Man gerai, jei miegu dabar kokią valandą, tai jau negyvai 😀

29. Mar 2011, 12:39

Kas čia su tais sapnais iš košmarų serijos: aš sapnavau, kad vyro giminėj kažkas numirė, aš atvažiavau padėti ruošti gedulingų, jp mama neleido man pasilikti, vyras naktį vežė mane kažkur... nu žodžiu... aš kartą per savaitę būtinai muilo operas sapnuoju

29. Mar 2011, 11:09

Sveikos, seniai cia bebuvau uzsukus 😀 paziurejau kad visai idomus renginukas, noreciau ir as ten 😀 tik reikia susiziuret, nes man atrodo i masaza uzsirase ta vakara ☹ ir siaip lyg slogyte mazuliui, ir pakimes toks lyg, nors temp nera... gal del dantuku....

29. Mar 2011, 11:00

sveikutes, mano gava irgi plysta bet dabar rupesteliu tokiu turim tai nakti net kosmarus sapnuoju tikiuosi vsikas susitvarkys greitai 😀 i ta darzeli kur sandruska rase mes irgi uzsiregistravom, bandysim sudalyvauti irgi 😀 labai patiko atomines rekomenduotas susitikimas, tikiuosi pavyks ir ten sudalyvauti, kazkaip kol esu namuose norisi isnaudoti progas kazkur vis sudalyvauti, susipazinti su kitom mamytem, nes tai begalo smagu 😀

29. Mar 2011, 10:49

Labas rytas 😀 mes jau po baseino, eisim burdako tvarkytis 😀 lauke šaltoka, tai teks palaukti šiltesnių orų 😀

29. Mar 2011, 10:42

Labas rytas, jei viskas bus gerai ir mes dalyvausim tam pasivaiksciojime 😀
Tiesa, balandžio kažkurį sekmadienį - manau 17 dieną - gali būti toks mamyčių susitikimas kaip pernai - kai MK mamos susitinka savo miestuose vienu metu.

29. Mar 2011, 10:35

dekui, ivetuk 😉

29. Mar 2011, 10:35

Sveikos mamytes, musu nakteles dabar jau kiek ramesnes pasidare, bet rytais vel pradejo keltis labai anksti...

29. Mar 2011, 09:56

labas rytas mamytes😉musu naktele lb rami😀saunuole mano gabriele😉reiks ir mums prisideti prie atomine,greiciausiai eisim ir mes😉linee,o tavo vyrukas tai drutas bei grazuolis 😀