Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

28. Mar 2011, 12:16

Pas mus namie irgi 17-18 laipsnių, bet aukštai pasodimu, nuogai neišrengiu, tai nebėda. Žinoma, to metodo, kad nedėti pampio ir lakstytų bei sisiotų bet kur, tikrai netaikysim 😀 tad su walkeriukais labai patogu, o kai supras, ką daro ir pradės prašytis, tada bandysim dėtis paprastus triusikėlius, neskubam niekur, tai pamažu kada nors ir išmoksim 😀

28. Mar 2011, 12:13

sweikos mielosios mamytes 😀 na musu savaitgalis buvo truputi kitoks nei iprastai..sestadieni puse dienos mokslinausi, paskui skubejom i kriksto dukrytes koncerta..😀 galvojau bus sunku su mazuoju koncerte, bet atvirksciai😀 ziurejo i grojancius isputes akis, katuciu plojo ir smagiai juokesi 😀 likau labai patenkinta 😀 kadangi tetis likusia savaitgalio dali dirbo, tai karaliavom namuose dviese..vakar apsilankem parodoje "Namu pasaulis", truputi ja nusivylem, bet nors trumpam pasidziaugem nuvyke tetuku, nes paskui ji pamatem tik siandien ryte 😀 Gal ir jus kuri lanketes parodoje?kokia jusu nuomone apie ja?

28. Mar 2011, 12:10

oi visai pamirsau, pasveikinti mergytes su sauniais pasiekimais sauoluoles 🌷🌷🌷

28. Mar 2011, 12:03

Labas rytas, kaip skant - numigau gerą posmą kol jūs čia subildėjot visos.... Mes irgi svajojam apie puoduko draugystę, tik belieka svajoti, nes atsikėmė, o kambary... 17 laipsniu. Žodžiu mums diena iš naujo prasideda 😃

28. Mar 2011, 11:56

Saunuoles Gabrielyte ir Vanesyte 😀 jana tavo mergyte tikra grazuole 😀 mes irgi darom i puodeli tiksliau gaudom vis ir taip pratinames jau po truputi, nes ne uz kalnu ta diena kai nedesim pampio ir mokinsimes prasytis ant puodelio 😀

28. Mar 2011, 11:43

Ivetukas o kie avo mazajai laiko? jautuke o kur tu kaune gyveni?kuo tu vardu? mano mazajai israse kalci gerti, sake kauliukus pastiprinti, kai buvome pas daktare sake kad rankytes musu silpnos, tai kai apsivercia ant pilvuko meta jas atgal ☹

28. Mar 2011, 11:08

mums jau daug 😀 metukai ir du mėnesiai 😀 buvom gal 10-11 mėnesiukų, kai pirmąkart pasodinau, tai šoko ir bėgo, o dabar visos panelytės taip šauniai padaro, galvoju reikia ir mums vėl pabandyti ir labai gerai sekasi 😀 matyt atėjo laikas...aišku, kol supras, ką daro praeis laiko, bet vis pratinamės, padarius išgirta sau ploja 😀

28. Mar 2011, 11:02

atomine-kiek tavajai laiko, kad taip sauniai gaudot sysiuku?

28. Mar 2011, 10:58

Šaunuolė Gabrielytė 😀 mes toliau užmiegam pačios ir sėkmingai gaudom ss, kai mamytė ar tėvelis nuneša 😀 kas pusvalandį nesodinu, bet laikas nuo laiko sėdam ir padarom 😀

28. Mar 2011, 10:43

labas rytas 😉smagu,kad tiek naujokiu yra😉o mes jau grizom i kauna..mano gabrielyte kiekviena diena vis daugiau ir daugiau guguoja😀o dar pradejo savo lovyteje miegoti 😀super😀

28. Mar 2011, 10:35

laba ryta 😀) nu as net nepagalvojau kad cia tas laiko pasukimas maniske paveike 😀) vakar nuejom liuliu apie 11val o eidavo 9-10val. ir ryte 9 pakilo tai pamaniau kaip miegojo gerai 😛

28. Mar 2011, 10:28

Labas rytas 😀 sveikos visos naujokutės 😀 tikimės, kad nepabėgsit greitai 😀 Jana, labai miela tavo mergytė 😀 Mūsų savaitgalis buvo truputį darbštus, truputį moksliškas, truputį tinguliškas ir labai skanus (ačiū Goddess 😀 ) 😀 šįryt tik penktą ryte priguliau, vis dar mokslai, bet jau finišo tiesioji matosi 😀 dėl laiko mes skirtumo nepajutome, sekmadienį pabudome prieš devynias, tai senu laiku, kaip ir normaliai prieš aštuonias 😀 kažko man angina sukilusi, tai daug arbatyčių ir namų rėžimas...tiesa, vakar mažoji visą dieną lakstė, tarškėjo ir pietukų nuėjo tik ketvirtą, tikiuosi šiandien kitokio ritmo, nes bus sunku man 😀

28. Mar 2011, 10:18

Mano panelei jau daznai pavyksta uzsikarti ant lovos, tai jau teko karta ir nusileisti nuo jos skaudziai, mat pamirso kaip reikia nulipt 😀

28. Mar 2011, 10:16

Sveikos mamytes 😀 oj kiek daug nematytu mamyciu 😀 smagu, kad jungiates visos 😀 su tuo nauju laiku tai kaip cia asakius, vietoj 21 vaandos kai einam gult dabar jau gaunasi 22 valanda, o kol uzmiega ir ilgiau, tai kai tas laikrodis toki veloka laika rodo tai jau man kazkaip keista... bet ka darysi jei taip reikia tai tenka taikytis... man paciai tai tik diena greiciau kazkaip praeina ir tiek...

28. Mar 2011, 08:18

labas rytas mamytes kaip jusu savaitgalis?Jautuke as cia ir naujoke!smagu kad mamytes priima i savo gretas😀mes tai sveciu turejome is klaipedos, tai smagei pasibuvome, kepem saslus, laukiam sito pavasario,kaip jusu maziukai pripranta prie naujo laiko?mes dar gyvename senu laiku, tai vargome kol vakar uzmigo ir va kaip mano pana issikuite ir uzsiropste i kampa😃 juoko buvo, nes kojos islindusios per lovyte kaip ir viena ranka 😃

28. Mar 2011, 02:04

laba mamytes😀) galim i kompanija jum😛?

27. Mar 2011, 16:41

Sabaitgaliais čia dažniausiai tučia 😀 Mes nuo vakar iki kito antradienio turim katę. Pirmoji naktis praėjo neblogai - įsitaisė miegamajam ant palangės ir ten dabar būna. Saulė patikrino kas indelyje yra - nusiplovė rankas vandenukyje. Kol kas su kate nelabai kontaktuoja 😃 Tik atsikėlus klausė "ku kaaate?" Labai norėjau katės, bet kai atvažiavo šita, supratau kad dar ne lakais - laksčiau vakar kaip išprotėjus šaukdama "kac-kac-kac". Sukilo visi prisiminimai kai prieš sesei gimstant pabėgo mano mamos katė ir du mėnesius po rajoną ieškojom... Tokios vat musu namuose naujienos.

27. Mar 2011, 16:30

sveikos mamytes kaip jusu mazyliai auga ?kada jus maytes prisijungete nes kiek isijungiu jus nei vienos nera☹ o seip butu visai saunu su kauno mamytem pabendrauti su jumis

26. Mar 2011, 20:48

www.padevetirubai.lt vaikiškų padėvėtų rūbelių el. parduotuvė, skirta tėveliams auginantiems vaikučius nuo 0 iki 6 metų amžiaus.
Mes Jums siūlome daugybę rūšiuotų, geros kokybės, originalių dėvėtų drabužių vienoje vietoje.
Maloniai kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėje ir gražiai bei nebrangiai papuošti savo vaikučius.
Lauksime Jūsų!!!!!!!!!!!!

26. Mar 2011, 16:24

Jule, malonu, kad prisijungei 😀

26. Mar 2011, 16:24

Sveikutės 😀 apsimokslinau, apsipirkau akropolyje ir jau namie 😀 Ingut, į Druskininkus vyktume į kokį viešbutuką ir mažylę tik į viešbučio spa jakuzi neštumėmės, tikrai ne į tą vandens parką 😀 truputį papasakojo kur jau su kelių mėnesiukų vaikiuku baseine nardė, mūsų draugai iš baseino 😀 šiandien jau kelis kartus padarėm į puoduką, gera pradžia pusę darbo 😀

26. Mar 2011, 15:54

na mes kai kaime gywenom irgi salta buwo,nekas tada.bet sededawo jau sunus tokiu laiku,o maziukes neikalbesi..

26. Mar 2011, 13:07

Sveika, jule 😉 As saules negaliu ilgai laikyti pasodintos ant puodo - pas mus ganetinai salta

26. Mar 2011, 12:32

ir as tada prisijungsiu,auginu dukryte Viktorija 1.7men,ir sunu Erika 4metai.paskaiciau,kad ant puoduko mergaiciukes prasosi,as sawiskes niekaip negaliu pripratint,pasedi truputuka ir stojasi,labai retai kada padaro..o jau greit i darzeli teks west..

26. Mar 2011, 12:25

labas Jana!kokie zmones!negalwojau,kad ir tu cia!

26. Mar 2011, 10:16

Mes su saule drasios - bronchito nebijom 😃 Aš kai laukiausi - pasigavau bronchitą. tai mes dabar chronišką turim

26. Mar 2011, 10:07

sveikutes, su jana mes jau pazistamos bendraujama kitame forume, malonu kad uzsukai ir cia😉 del Druskininku mamytes atsargiai su vaikuciais nes ten jauciasi toks skersvejis ir kiek kartu ten buvus sloga vis prilimpa paskui, o va pries pora savaiciu mamyte buvo ir savo vaikuti nusivezus tai paskui bronchita turejo 😀

26. Mar 2011, 08:24

Labas rytas 😀 mes su lyg diena keliames vis anksciau ar cia pavasaris taip veikia mazaja ar kas, pabudo siandien puse 5 tai po pusantros valandos kalbejimo dar numigo pusvalandi, kazkokios naujoves pas mus nesibaigiancios 😀

26. Mar 2011, 07:52

Labas rytas

25. Mar 2011, 22:59

Mes du pasiėmėm, tai vieną pasiūlysim draugams. Tik kažin ar norės - nėštukei bloga nuo plaukiojimo baseine... Galėjom dar du pasiimti, bet pagalvojom kad tikrai nereikia - dėt nebus kur. O gal kam tikrai reikės 😀