Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

30. Mar 2011, 23:04

sveikos kauno mamytes kaip sekasi ?😀 gal zinot kur kaune rast graziu nebrangiu sportiniu vezimeliu ?

30. Mar 2011, 22:53

Kokie norai Sandrut 😀 Tuoj ir daugiau norėsi 😀

30. Mar 2011, 17:57

jana, apie kuri parka kalbi?gal kalnieciu? mes irgi dabar jau atsilus orams ir nutirpus sniegui ten dazniau trauksim 😀 tikrai butu smagu susitikt ir susipazint 😀
ivetuk, nuostabus grozis 😉 kad man kas toki talenta butu daves 😀 kazkaip neina man draugaut su virbalais ☹
mes irgi pasibuvom laukuti, grize prisikepem blynu, prikirtom ir laukiam tecio 😀 gris - reiks kalbint iki megos patraukt 😀

30. Mar 2011, 17:38

Labai gražus megztukas 😀 o modeliukas dar gražesnė 😉

30. Mar 2011, 17:26

Ingute tai saunu!va mano nr butu 861466291.Ivetukas kaip grazu, is manes tai nekokia mezgeja, tik sugebejau mazajai salika numegzti 😃

30. Mar 2011, 17:24

o cia taip visas atrodo 😀

30. Mar 2011, 17:23

pasigirsiu siandien as 😉 pagaliau pabaigiau savo gabrielytei megztuka-svarkeli😀taip mano gabrielyte pozuoja 😀

30. Mar 2011, 17:08

jana visada prašom, tik kad nelabai jaučiu visos tipltumėt pas mane 😃, jana as už susitikimą, mum su vežimu atstumas ne riba, tik kad orai geri būtų 😀

30. Mar 2011, 17:01

ingute prisikalbesi viena karta paskambinsim visos i duris 😃 Atomine tikiuosi greit mes pasveiksim o tai tokie ora geri o mes sirguliuojam!mamytes jei pasveiksim mes su mazaja kita savaite busim kaune gal kuri gyvena netoli savo ?butu smagu susipazinti, nueiti i parkeli. o as ir be pusryciu negaliu zarnose kirmeliukai bega niam niam praso 😃

30. Mar 2011, 15:17

Nea, neįmanomas dalykas 😃 kai dirbau, geriau atsikeldavau zymiai anksciau kad pavalgyti. Ir vyra ipratinus buvau. tik dabar kai saule paaugo, tai as keliuosi kartu su ja, o vyras lieka be pusryciu 😃

30. Mar 2011, 15:11

Goddess sumuštinį į rankas ir lekiat į kiemą 😀 man tai maisto gali ir nebūti, tik jau kai visai pamirštu gurgulis sukyla, va ką padarė nuolatinis lėkimas ir krūvos reikalų, darbų 😀

30. Mar 2011, 14:55

Aš tai galiu iki beprotybės norėt išeit į lauką, betkol pusryčių nepavalgau - mano diena neprasideda... Įpratęs organizmas ir viskas

30. Mar 2011, 14:53

oj laukiam laukiam, mes svetelių laukiam 😃

30. Mar 2011, 14:44

Oi, Ingut, prisikalbėsi, pradėsim dabar lankytis 😀 paaiškinau situaciją grupiokei, permečiau straipsniukus, skubu virti mėsytės, kol pupas miega 😀

30. Mar 2011, 14:42

goddes pas mus panasiai būna dažniausiai, tai kol saulute labai nekviečia į lauką tai ir nekišam nosyčių 😀

30. Mar 2011, 14:42

Mūsų ritmas irgi įdomus, nes miega tai nuo dvylikos, tai nuo pirmos, kada nori, bet aš taip: sutvarkau viską kas būtina jai ir, jei tik oras geras, matau, kad nemieguista veduosi į lauką, o jau ten namai, mano valgiai ir visa kita lieka po visko 😀 svarbu, kad spėjam pagaudyti gerus orus 😀 man net smagiau, kai galim išeiti, nes namie jau liūdna darosi, kad ir veiklos turim 😀

30. Mar 2011, 14:41

Dovile aš negyvenu rumuose ir neesu pakvaišus dėl tavrkos, beto juk vaikai savo tvarką daro ne kas kitas, o jiems atleidžiama viskas 😃 tikrai prašom kas tik norit į svečius galit užsukti visas ir visus priimsim 😀

30. Mar 2011, 14:36

na, o mes pagaliau sianien iseisim i lauka. Pagaliau, nes esam tinginiai ir niekur neinam 😃 tiesa pasakius tai vakar buvp bjaurus oras, kad kur eiti. O siandien jau geriau 😃 Priedo labai kvailas ritmas: kol papusryciaujam, nusiprausiam, apsitvarkom, saule jau pietu miega miega... O kai atsikelia tetis grizta... tada jau ir sprendziam eiti ar ne... Zodziu, siandien teks 😀

30. Mar 2011, 14:32

na mes jau grizom is laukucio.😉smagus oras ir visai nesinori eiti i namucius😀prasukom n-ratu stadione 😃

30. Mar 2011, 14:29

Ingut, nėra ko didžiuotis 😀 tik va mažoji jau tokia savas tvarkas daranti, jai viskas įdomu, tai nelabai drąsu į svečius eiti 😀 Jana, jums linkim sveikatytės, gal tikrai tik dantukai 😀 jau tikrai bus galima traukti pavasarinius batelius, nors vėlgi geriau neskubėti, kad nepasigauti kokių ligų 😀

30. Mar 2011, 14:24

Sveikos, ačiū Jums Dovile kad nepasididžiavot ir atvykot 😉 kol mažoji miega išviriau košę, kad atsikėlus pavalgytų iškarto ir bėgsim i laukutį, noriu laisvės o ne 4 sienų 😃

30. Mar 2011, 14:22

kaip jums smagu, mes tai siek tiek sirguliuojam, teperatura 37,7, sloga atsirado tikk va nesusigaudau ar cia po vakar skiepu kazka pasigavo ar cia dantukai niekaip neislenda, nu nieko mes pabusim namie, o gale savaites dziauksimes saulute, nes sake iki plius 15 pranesa

30. Mar 2011, 14:01

Sveikos mielosios 😀 nuostabi diena 😀 tikras pavasaris 😀 pabuvom smagiai svečiuose (ačiū Ingutei už vaišingumą 😀), tėtis parvežė namo, bet dar norėjosi pasimėgauti saulute, tai su Ivetuku stadione kelis ratus apsukom, kol manoji užmigo ant rankų, gaila, kad be vežimuko buvom, bet niekis dabar skaniai miega lovoje, o į laukutį gal vakare išeisim 😀 turbūt visos jau laukutyje mėgaujatės saule 😀

30. Mar 2011, 13:11

O mes pries miegeli buvom pasivaiksciot tai puikus oras, o jei pusteli vejalis tai jis nesaltas tikrai 😀 reiks po miegelio dar eiti.

30. Mar 2011, 13:05

aciu sandruskai uz informacija 😘 po miegelio leksim ir mes i lauka 😉

30. Mar 2011, 12:39

labukas visoms😉na man taip pat idomu koks oras lauke😉nzn kaip ciia savo gabrielyte aprengti😀bet bandysiu eiti jau 😀

30. Mar 2011, 12:32

sweikos mamytes 😀 gal kuri jau lauke lankesi siandien?😀 kazin kaiporas?ar nera kokio vejo?pro langa atrodo visai nebloga diena..jau noretusi nosytes iskist i lauka😀

30. Mar 2011, 10:45

Labas rytas, aš - ikimokyklinį ugdymą. šiuo metu akademinėse, bet turėčiau nuo rugsėjo grįžt. Tiesą pasakius nzn ar nuo rugsėjo ar nuo gruodžio....

30. Mar 2011, 10:13

sveikutes,mamytes ka studijuojat?mes nakti kankinomes dejavo mazoji, va temperatura turim ir sloga, negi virusiuka pagavome ar dantukai neisivaizduoju ☹

29. Mar 2011, 20:01

Labai šaunią kursiokę turi, tikrai didelį darbą sau pasidarytum, taip iš anksto pasiruošdama...