Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

01. Apr 2011, 12:03

Tai jei kada kokia kavyte tai jau man pranest neuzmirskit 😀 o as tai bandau vis perkast ta nerimo mena, kolkas visai neblogai pavyksta po ilgu bandymu tai kai jau galutinai baigsiu butinai pasirodysiu 😀

01. Apr 2011, 12:02

sveikutes mamytes kaip begyvenat kas cia gandru laukia jau tiek praleidau kad net geda

01. Apr 2011, 11:56

Aš tai UŽ kavą, aš aktivistė didžioji 😃 tai parodysi gal ką prirankdarbiavai?

01. Apr 2011, 11:32

Labas rytas visoms 😀 senai cia kazkaip normaliai buvau uzsukusi... uzeinu permetu akim ir kazkaip nieko neparasau... smagu Dovile, kad viskas tai gerai tikiuosi greitai sulauksit gandru ir su mumis pasidalinsit gerom naujienom 😀 taniusha grazi tavo lelyte 😀 o as tai pasinerus i savo rankdarbius 😀 tiksliau kai laisva minute randu sedu prie ju arba prie interneto ieskoti info, taip praskaitineju ziurek jau maziuke atsikelia, jau valgyt reikia eiti daryti ir taip dienos nelieka, o dar kur i laukuti iseiti... 😀 kaip jus mielosios leidziat vis labiau tikra pavasari primenancias dienele? kavinimasis nenusimato? 😀

01. Apr 2011, 10:12

Labas rytas. Ko taip tylu?

31. Mar 2011, 21:15

kai viska parasiau net issigandau kiek visko turim 😃 ir kam mums tiek 😃

31. Mar 2011, 21:12

nu mes dabar gyvenam 4 kambariu bute, tai vienas kambarys nenaudojamas, tiksliau pusiau sandelys, tai ten stovi dvi dėžės 😃 Koridoriui dar 4 ir maišas su išaugtom kojinėm 😃 Spintoje dvi dėžės išaugtų žaislų, ir krūva flanelinių palų, vos naudotų po kartą kai kurios skalbtos. O pas vyro mamą rusyje.... kokios 8 dėžės su rūbais. Aš kažkada esu sakius, kad mes visko tiek turėjom, akd du vaikus iškart galėjom aprengti ir pamigdyti: turim ir 2 loveles ir 2 vežimus, ir 2 masinines kedutes.... 😃

31. Mar 2011, 21:03

sandruska, nu bet tiesa... pamatytum kas pas mane darosi suprastum, apie ką as 😃

31. Mar 2011, 21:01

Tikrai smagu Sandrut 😀 dar smagiau, kad galėsim mėgautis laisva meile nieko negalvodami 😀 😀 😀

31. Mar 2011, 21:00

Gražutė mergytė 😀 Ivetuk, jei norėsi pasakyk ir rytoj į užsakymą įdėsiu tau ratuką, tada antradienį bus 😀

31. Mar 2011, 20:58

Dabar pas juos akcija, kad nemokamai bus galima isbandyti, sako ne visiem vaikam patinka 😀 O musu saulei ir tiko ir patiko 😀 Mes turim, Saulei jau nebereiks, bet aš kaupikė, niekam nieko neduodu 😃

31. Mar 2011, 20:57

siaip internete assorti yra,mes irgi tokio ieskom 😀

31. Mar 2011, 20:57

Mes pirkmom is cia
http://manospinta.lt/
ziauriai patenkinti buvom.
vaiku parduotuves neturi dar.

31. Mar 2011, 20:55

😉 turiu klausima mamytes, gal zinote kur galima nusipirkti ta ratuka vaikuciams ant kaklo kad neskestu vandenuke, ir galetu pluduriuoti ? 😀 nes mes isvaiksciojome visas akropolio vaiku parduotuves ir neradom ☹

o galbut jus turite nebereikialinga ir galetumete mums perparduoti? 😀))

31. Mar 2011, 20:53

Sandrute, taip ruošiamės važiuoti 😀 pasiklausinėjau, kas kaip, norim pažiūrėti, ar patiks mažytei, jei taip, galėsim lankyti, nes kitu atveju gaila mokėti pinigėlius...nors man visas aprašymas visai patiko, jau seniai domiuosi tokio tipo mokyklėlėm, o tapti mokytojom gali, bet kuri turinti klausą, nes mokslai vyksta per atstumą, anglų kalba, juk net Asta Pilipaitė kalbėjo, kad mokosi 😀

31. Mar 2011, 20:53

sveika prisijungusi taniusha😉mes is silainiu, mano gabrielytei 3 men 😀

31. Mar 2011, 20:36

nu ir šaunu, kad viskas gerai. gerai kad nuejai, bent ant sirdies ramiau 😀

31. Mar 2011, 20:10

oi kaip smagu jums atomine 🌷 teisingai reik 😀

31. Mar 2011, 19:54

Mes iš Šilainių 😀 Vanesytei metukai ir du mėnesiukai 😀 taigi aš jau po daktarytės, viskas gražu, sveika, tai esu laiminga 😀 kviesimės gandrus 😀 bėgu ruošti vakarienės ir prie mokslų 😀

31. Mar 2011, 18:06

as is petrasiunu, maniske jau 2metu panele 😀

31. Mar 2011, 18:02

gal yra mamyciu kurios gyvena netoli baziu? 😀 kokio amziaus jusu leliukai? 😀

31. Mar 2011, 17:38

visa virtuon ar kaip ten tiksliai rasos korteles pavadinimas, bet man kodu nepriima... 😀 o kokibe ivairi, pasitaiko ir prastu ir geru... bet mazai prastu pasitaiko karoliuku 😀 oi kaip smagu kai daug mamyciu 😀

31. Mar 2011, 17:20

Taniusha19 mielai priimam 😀

31. Mar 2011, 17:20

Mes iš visur su paypal perkam, nes Skirmantui ten dalis algos ateina 😀 jei tavo paprasta kortelė, tai taip neišeis, bet su kretine ar paypal turi išeiti, jos tam ir skirtos 😀 mano griupokė iš ebay siuntėsi, kokybė gera, tai gal bandysiu ir aš kažką parsisiųsti...

31. Mar 2011, 17:19

sveikos Kauno mamytes 😀 priimkite mus su Emute i savo gretas 😀)

31. Mar 2011, 17:11

nu as is ebay siunciausi, ten brangoki nedaug ju, bet nieko uzsisakiau 😀 o tu ebay naudojaisi paypal? nes man nesigauna pasinaudoti savo elektronine kortele.... pas mane seb banko... man tai visur sesuo is airijos moka, o rasom mano adresiuka ir gaunu viska 😀

31. Mar 2011, 17:10

Tiesa, vakar jau radom žydinčių žibučių. Žiūrinėju FR karoliukų parduotuves, bet šiuo metu net neturiu kas is ten parveztu, o su uzsakymais is uzsienio man labai sunku ☹

31. Mar 2011, 17:08

www.wix.com/lidatabletes/2

31. Mar 2011, 16:48

Niu aš kokia atsilikus, nežinojau, kad ten biblioteka 😀 reikės nueiti 😉

31. Mar 2011, 16:47

Žinokit nieko negavom....reikės pažiūrėti ar pinigus grąžino, jei koks archyvas paypale bus, nes iki šiol nieko nematėm, kad būtų grąžinę...sakyčiau kliuvo, kad rašiau ant savęs, o mokėjo skirmantas, bet vistiek įdomu....ai jau pamiršau 😀 Justyte norėsim karoliukų 😀 arba, jei nebus gaila į privatą pasidalink puslapiuku 😀