Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

31. Mar 2011, 16:01

tiesa kaip toliau baiges? ar pinigelius bent grazino? nes is paskutiniu naujienu tai kiek zinau negavo, nei neatrase jie i laiskus, bet as ju kitur uzsisakiau ir jau gavau dali... tai greit vaikiski papuosaliukai pasipils ir galesiu pacius karoliukus parduoti jei reiks kuriai 😀 o tavo atomine panelei galesim padaryti ir taip kokia dovanele is karoliuku ar jus pacios gal noresit ka susiverti kai gausiu visus siuntinukus 😀 parodysiu butinai kai gausiu viska 😀 nes su viena mamyte esu zadejus pasidalinti, bet uzzteks 😉

31. Mar 2011, 15:11

Biblioteka tam pačiam name kur paštas 😀 mes vos neišinuomojom buto toj laiptinėj, kur paštas... dabar labai gailiuosi 😃
Atomine, jūs kai su jussstyte užsakinėjot medinukus, gavot juos tada ar taip viskas ir baigėsi?

31. Mar 2011, 15:02

taip vetrunges 2.viesoji.eisiu paziuret ,nes anksciau nebuvo.

31. Mar 2011, 14:45

Čia gal Šilainiuose kokia biblioteka yra? 😀

31. Mar 2011, 14:37

aisku,mes db ruosemes i laukuti 😀 ir eisim i bible knyguciu pasiimt paskaityt 😀

31. Mar 2011, 14:33

Dažasvydis, pirtis, kokia "lokės pėda" ar kaip ten, kur pasilaipiojimai būna...nesimąsto man šiandien 😀 einu greitai nagučius apsitvarkyti, prie lėlytės pagulėti, o vėliau tėtis išleis mane pas daktarytę 😀

31. Mar 2011, 14:31

Bet kokios jūs šaunuolės 😀 tikrai, kai nėra pc, tai daugiau laiko gali skirti kitai veiklai 😀 nes kitaip vis turi prisėsti, o laikas bėgte bėga 😀 mes tai gerai laikomės 😀 augam, vaikštom, tarškam, kasdien vis ko naujo mokomės, neliūdna 😀 pati irgi mokslus baiginėjuosi, tai liko keli rašto darbai, porą egzaminų ir viskas, atostogos kol sugalvosiu, ką toliau studijuoti 😀 tiksliau iki rudens 😀

31. Mar 2011, 14:25

tai va, kad kainos skaudziai kanda..😀 bet tikiuosi gal dar jus pasiulysit koki idomesni varianta be dazasvydio 😀

31. Mar 2011, 14:24

taip taip,kai matai mylima zmogu laiminga, tai ir pats buni laimingas 😀

31. Mar 2011, 14:22

Skydis oro balionu tikrai šaunu, bet kainos skaudžiai kanda ir pigiau nerandu 😀 taip būna, kad pradėjus dirbti, praėjus, kiek laiko atrandi save ir pamatai, kur nori augti ir tobulėti 😀 taip kardinaliai ir jo veikla pasikeitė, bet jam patinka 😀 darbas ofise, pc tvarkymai, puslapiai, fotografavimas, dažasvydis, va kuo jis gyvena 😀 ir man gera matyti jį laimingą 😀

31. Mar 2011, 14:20

sveika, puikiai, be kompo menesi buvau, tai ir man ir vaikui i nauda buvo 😃 abi visko ismokom 😀 as savo mokslams ruosiausi, dabar kaip tik egzai laukia 😀 o maziuke per ta laika angliskai ismoko truputi kalbet, dainuoti ir angliskai ir rusiskai, visas raides pazysta beveik, iki 20 suskaiciuoja, pasiekimai musu tikrai dideli 😀 kaip jus laikotes atomine? kaip jusu princese? 😀 🌷

31. Mar 2011, 14:18

aciu 😘 na reikes susitikt su kitais dalyviais ir aptart toki varianta, siaip visai smagu gal butu...😀 norejau skrydi oro balionu padovanot, na bet truputi ( tiksliau per daug) per didele kaina ☹ bet turetu bent prisiminima grazu..atonime, saunuolis tavo vyras, kad siekia tobuleti ir ismokti ivairiu sriciu😀juk daznai taip buna, kad retas kuris dirba pagal baigta specialybe 😀 mano vyras irgi baiges telekomunikacijas,o dirba visai kitoj srity, tiesiog toki darba kuris mielas jam😀

31. Mar 2011, 14:17

Sveika Justyte, kaip tu laikaisi? 😀

31. Mar 2011, 14:16

sveikos kaunietes, gal kuriai reiktu pampersu pampers premium care 5dydzio 44vnt, dar dovanu pridesiu palaidu pampersu 20vnt mazdaug ir similac uz 50lt

31. Mar 2011, 14:10

Čia šeštam forte 😀 ir puslapiukas mano vyro keptas, tobulėja vaikinas dienom 😀 iš veterinaro, paliks grynas kompiuteristas 😀 eis dabar programavimo ar ko ten mokytis 😀

31. Mar 2011, 14:08

http://www.pball.lt/

31. Mar 2011, 14:07

o kaip smagu, atomine 😀 o kokiam klube?

31. Mar 2011, 13:57

Dažasvydžio sezonas jau atidarytas, mano vyras jau pusę kovo veda žaidimus 😀 vaikai gimtadienius šventė, vėliau bernvakaris buvo 😀

31. Mar 2011, 13:52

netoli silainiu baseino 😀

31. Mar 2011, 13:46

MES ir einam kasdien ilauka 😀 o kurioj vietoj silainiuose gyvenat? gal kada kartu pasivaiksciotumem 😀)

31. Mar 2011, 13:43

merginos pasiulykit kokiu pramogu nekasdieniu , kad galetum smagiai draugus isleist i uzsieni 😀 mastau gal koki dazasvydi uzsakyt ar ka nors kito aktyvesnio 😀

31. Mar 2011, 13:39

mes irgi stengiames, bet kad oro salygos ne visada leidzia. kai jus dar vezime gulit, tai smagu, silciau apsikamset ir i kelia 😀 mes maziukai irgi visokiu oru eidavom, o dabar vezimas retas draugas - kojytes mankstinam 😀 o jei tik storiau apvelku, tai tada dar ir nesiot tenka, nes tingi pats vaiksciot 😀 sunku matyt 😃

31. Mar 2011, 13:37

Kol Gabrielytė guli vežimuke, tai taip, nei vėjai nebaisūs 😀 o mes, kai norim vaikščioti ar mamytė turi nešti, jau geriau pasisaugoti, ypač dabar, kai virusiukai kyla 😀

31. Mar 2011, 13:30

na mes grizom is laukucio,vejukas saltokas,bet imanoma vaikscioti 😀as tai stengiuosi kiekviena diena iseiti su gabrielyte,bent jau trumpam😉jautuke cia yra is silainiu: as, atomine, goddess

31. Mar 2011, 13:18

labuka,silainiu mamu yra?
😀

31. Mar 2011, 11:50

Labas rytas ar diena 😀 mums jau diena, nes kylam anksti, spejam ir teveli i darba isleist, nors as pati tai dar noreciau ilgiau pamiegot, bet...mano norai nieko nereiskia pries mazojo 😀 na ka, vakar pasidziaugem grazia dienele, sandien vel niuru..☹ lyg ir linoja uz lango, tai teks vel sedeti namie..nors rodos sienos tuoj uzlips viena ant kitos...☹

31. Mar 2011, 11:07

Mes visada pabundam tik tada, kai mažoji atsikelia, pasiunta lovoje, sujaukia savo patalus ir krykštaudama pradeda kibinti mane, bučiuoti, nukloti 😀 net žadintuvo nebesisukam 😀

31. Mar 2011, 10:35

Pas mus ritmas galutinai susimakalavęs. Ne tiek vaiko kiek musu abieju. Siandien vras pramigo, o as isgirdau, akd saule atsikelus tik tada kai ji istempe man pagalve is po galvos.... Pasiėmiau pas save i lova, bet toks ir miegas - paima uz nosies ir tampo, pramerkiu aki, ziuriu juokiasi...

31. Mar 2011, 10:27

Labas rytas 😀 aplankėm mano praktikos mokyklą, pasiėmiau charakteristiką ir jau tvarkomės namie. Lauke lyg snigo vos vos, tokia pilka diena. Vakare lėksiu pas daktarytę, o tada prie darbų, turiu iki šeštadienio dar vieną rimtą parašyti 😀

31. Mar 2011, 08:41

labas rytas😀aciu mergaites uz komplimentus😉sandrut galiu savo lelyte duot palaikyti,nors jau ji ir nebe tokia ir mazute 😃