Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

07. Apr 2011, 10:47

siaip bandyk duoti tarpuose arbatytes,o atpylinejantiems yra aptamil AR,mes ji taip pat naudojam..o kai atpila ar buna rugstus kvapas toks?o ant liezuvio ar nera balto apnaso?tai jus per para mazdaug turetumet suvalgyti apie 1200ml.o arbatos galima duoti kiek nori ir kiek jis tik geria😉

07. Apr 2011, 10:05

auksyte man ir taspats nesvarbu masineli ar savo piena jam duodu visvien atpilineja o paskiau dar misinelio valgo

07. Apr 2011, 10:00

ivetukas mano mazylis dabar turetu svert kazkur 6kg nes kaip pusantro menesio pas daktare buvom sverem 5.500kg .okaip neduodu jam kiek nori valgyt tada pastovei verke na bet bet buna kad jam ir neduodu kiek nori nes jau baisu pacei darosi kad blogai jam nebutu na ryt leksim pas daktare ir ziuresim ka patars

07. Apr 2011, 09:06

Pirmadienis geru ziniu nedave tad tesiu ieskojimus toliau tad susitikimuka tenka nukelti nes esu issibarsciusi ir nesusideliojudar saves ir savo minciu norisi trenkti viska ir tiesiog pabuti vienai nieko nematyti ir negirdeti stai kokios puikios as nuotaikos siandien

06. Apr 2011, 15:40

o mano visai naktimis nebemiega o diena duok dieve val koke

06. Apr 2011, 15:34

Taip merginos jūsų tiesa....bet kartais tiesiog reikia išsiverkti....ir kas juokingiausia, kad ašaros bėga, vienoje savo pusėje verkiu, kokia apgailėtina esu ir t.t., o kita tam prieštarauja, nes vertina realiai 😀 mažoji numigo 2,5 valandos ir jau smagesnė, spėjau krūvą lapų perskaityti mokslams...pavargau nuo jų, bet kitą šeštadienį viskas baigsis ir atostogos 😀

06. Apr 2011, 15:16

sveikutes smilga mano viena is dvyniu siaubingai atpylinejo net ir mano pieno baimindamiesi kad neuzdustu gavome duoti aptamil AR grynai vaikams kurie daug atpylineja atomine neliudek buna vyrai nepagalvodami uzgauna bet juk mes stiprioji lytis istversim😉

06. Apr 2011, 14:58

labas mamytes😉smilga, man is karto skaitant kyla labai daug klausimu:kodel tu tiek jam duodi, kas kiek laiko valgot, kaip tas atpylinejimas atrodo, kaip svoriukas auga?siaip tavo perliukas turetu suvalgyti penktadali esamo svorio-tai orientyras.siaip sunku pasakyti nezinant tikslios situacijos..manyciau tikrai reiktu kreiptis pas gydytoja, kad sureguliuotu jums mityba😉kai mums buvo bedeliu, tai mes valgydavom po 60 ml kas 2 val ir tik palaipsniui didinom-tai jau atliekama mediku prieziuroje.o su misinukais negalima juokauti,negalima bele kiek duoti, cia juk ne motinos pienas, kuri gali vaikas valgyti kiek nori😉 o atomine, as taip pat jauciuosi kaip tu, man jau kelios dienos neviltis apemusi, tokia liudna esu, viskas nervina ir jauciuosi pacia blogiausia ☹

06. Apr 2011, 14:12

nu čia dabar Dovile kas per mintys...Esi pati šauniausia mama ir žmona, tokių atsidavusių žmonių tikrai reikia paieškoti 🌷

06. Apr 2011, 13:59

Mažoji ryte zirzaliavo, nes neturėjo nuotaikytės, tiksliau pyko, kad neleidžiu atsidarius šaldytuvo jame tvarkytis 😀 sakau, kaip vakar visa krykštavo, laiminga buvo, taip šiandien ryte irzli, bet jau miega antra valanda, tikiuosi pabus geresne nuotaikyte...o man irgi matyt truputį nuovargis, truputį įtampa daro savo, su vyru dėl niekų susipykom ir iškart ašaros, tokia niekam tikusi jaučiuosi, baisi, pati blogiausia mama ir žmona....

06. Apr 2011, 12:15

Sveikutės, žiūriu forumas tuštėja ir tuštėja tik, va ką daro geri orai 😃 maniškė ir toliau naktim blogai miega, šakės matyt turiu atsiimt už tuos pusę metų kai mėgavausi poilsiu...o dantų kaip nematyt taip nematyt.Smilga greičiau kreipkis pas savo gydytoją, nes nenormalu kažkaip kad vaikas ištisai valgo tiek...goddes neimk į galvą, čia juk tavo gyvenimas ir tu geriau žinau kaip bus geriau, mama paburbės ir nustos 😀

06. Apr 2011, 11:44

Labas rytas, mes miegojom iki pat vienuolikos. Vakar mane pasiekė disneylando darbo sutartis, mamai pasakiau, kad tikrai nevažiuosiu, tai taip drėbė, kad visą kelią namo verkiau.
Smilga, jei vaikas atpylinėja vadinasi kažkas negerai. Nors mums taip ir nerado kas... Bet kreiptis į gydytoją būtina.

06. Apr 2011, 11:40

Sveikutės. Irzlus pas mus rytas, paverkėm abi, bet jau mažutė miega, o aš eisiu mokslams paskaitynėti. Smilga, tikrai turite pasitarti su gydytoja, kažkas yra negerai...

06. Apr 2011, 11:35

Sveikos mamytes 😀 smilga cia turi pasitart su savo gydytoja, kuri priziuri vaikiuka ir kuo skubiau. valgo jis tikrai daug kaip toio amziaus, nors ka man kalbet mano pana iki puses metu vos po 120 ml isgerdavo...bet tas atpilinejimas ir besotis valgymas gal misinukas jam netinka.

06. Apr 2011, 09:23

sveikutes norejau paklausti, turiu sunu 2 menesiu suvalgo lb dauk 200 gramu kartais ir 260gr visalaik kaip pavalgo vel apsisukes valgo tiesiog nepasotinamas. ir jis pastovei man atpilinejsa,buna net ked valgydamas atpila ir tolaiu valgo man net darosi neramu , ir bijau kad skranduko neissitampytu , gal galit patart ka daryt?

05. Apr 2011, 17:14

Sveikutės 😉 pagaliau prisėdom 😀 oi aktyvios mūsų dienos 😀 tik dabar išleidom svetukę, su ją iki megos nuėjom, tai kol sunešiojau savo meškutę pavargau 😀 bet atgal grįžtant užmigo, tai paguldžiau į vežimuką ir dar valandą lauke pravaikščiojom 😀 panelė normaliam maistui apetito neturi, nors prosenėlė obuolių pyragą skaniai valgo 😀

05. Apr 2011, 07:36

labukas visom 😀 senokai buvau ,nes mes kraustomes gyvent ir norejau paklaust jusu gal turit kokiu nereikalingu baldu ? nes pas mus tuscia virtuve reikia bent jau stalo su kedem. ☹ mes ta buteli toki nedideli gavom per pazystamus ir jis nekoks,bet mes nemandrios bus mum gerai 😀 tai jei kuri ka turi dar tinkamo naudot parasykit mum i tel 867112497 ,nes mum nebera galimybes prieit prie interneto ir kol kas savo neturim.dekuj iskart.

04. Apr 2011, 23:29

mano tėvai parskrido jau namo. Rytoj atvažiuos katės pasiimti. Kadangi ašarų pakalnę namuose (spėkit kas rauda), tai mes ieškome katytės kas padovanotų.

04. Apr 2011, 17:16

Nuostabi diena, jau trečiąkart iš lauko grįžom 😀 išsiuntėm siuntinuką mergytei, kur buvo paramos prašymas, pažaidėm darželio teritorijoje, tai taip patiko spalvoti suoliukai, kad vos Vanesytę išnešiau 😀 o dabar eisim tvarkytis, nes naktį atskris svečių 😀

04. Apr 2011, 14:22

Ingute, tik pati mama jaučia, kas vaikui geriausia 😀 manau, idealiai dukryte pasirūpini ir jei manai, kad nereikia, tai nereikia 😀

04. Apr 2011, 14:15

Gabija nerami tik naktim, dieną ir miega puikiai ir tikrai nesilpsta ji, todėl žvakutėms nematau reikalo 😀

04. Apr 2011, 14:02

Mes laimei naktim miegam puikiai, jei jau suverkia pasupam, daugiau būna irzlesnė dienom, bet apsišarvuoju kantrybe ir jei nori artumo visą dieną nešiojuosi ant rankų, bandau sudominti kokia veikla, dabar įdomiausia bliude plauti pomidorus ir kažkaip tuos irzlumus įveikiam...taip, jei vaikas išmiegoti negalėtų ir jau silptų nuo to, tada tikrai imčiausi žvakučių, o nekankinčiau...

04. Apr 2011, 13:58

sutinku su goddes, kad ir žolinės bet tai yra vaistas, ir netikiu kad tikrai nekaltas jau toks 😀 čia daugiau gal mamai palengvinimas tos žvakutės...čia tik mano tokia nuomonė, o ir esu girdėjus kad jos atsiliepia atminčiai...jei nepads arbatos, jau geriau pavargsiu dėl vaiko negul duosiu tas žvakutes, 1 kartą teko dėti tai ir dabar sąžinė griaužia galvoju gal kitaip galėjau nuraminti...☹

04. Apr 2011, 13:51

Na mes žvakutes naudojom kai dygo 3 dantys vienu metu virsuje. Tai jau gaila vaiko buvo ir saves, tai naudojom. Žolinis nežolinis, bet vis tiek nebūtinas ir ne vitaminas

04. Apr 2011, 13:38

na aš kaip ten bebūtų bet esu prieš visas žvakutes kai jos naudojamos ne ligoms gydyti 😀 mes arbata stai geriam puikiai, yik galvoju gal dar kokia yra be ramunėlių?dantukai tie niekadėjai niekaip neišlenda, o matyt naktį jai dar labiau skauda tai ir vargstam ☹

04. Apr 2011, 13:35

Ingote, jei tik gers, žinoma, kad verta bandyti 😀

04. Apr 2011, 13:26

Sveika Ingute. Dėl nuraminimo nieko negaliu patarti, nes nieko neteko naudoti,tik skaičiau, kad kai kas naudoja tas žolines žvakutes viburkolio ar kaip ten, bet neteko jų naudoti...dėl pamokėlės irgi nieko nepraradot, kad nedalyvavot 😀

04. Apr 2011, 13:22

Sveikutės, na vėl mes grįžtam pas jus 😀 kiek čia gandrus besikviečiančių, kaip faina 😀 linkim sveikatytės, kantrybės ir greičiau jų sulaukti 🌷. Mačiau nepatiko pamokėlė penktadienį, tai gerai kad ir negalėjom mes dalyvauti nes dar vis sukau galvą kaip čia ištrūkti 😀o mes savaitgalį prabuvom kaime, tik oras ten ne koks buvo tai mažai laukutyje buvom...nieko atsigriebsim dar 😃mano mažiukė tokia nerami naktimis būna kad jau stogas važiuoja ir nebežinau ką daryti, gal kokia ramunėlių arbatą pabandyti?kaip manot?

04. Apr 2011, 12:43

šiandien turbūt miego diena, mano Vanesa užmigo dvyliktą, kur jau pusę savaitės vos antrą pietukų nueinam 😀

04. Apr 2011, 12:43

Iš tiesų taip, kai įpranti, tai ir kainų nebežiūri 😀 kažkaip jau žinom, ką naudojam, ko ieškoti, tik jau, kai užsimanom ko įdomiau, tada pradedi tyrinėti ir bandyti naujus produtus 😉 realiai kainos tikrai pakilę, kas kad ten kels tuos minimalius DU vistiek žmonėms nebus lengviau....