Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

13. May 2011, 14:41

Mes natūraliai baigėm 11,5 mėn gal, nes jau tas MP jai paliko kančia, mieliau lėkti rūpėjo ir mėsą valgyti 😀 ne iš tų, kuriems MP viskas, visa į mane, aš jokio pieno nė lašo 😀 aišku, man buvo truputį depresija, nes dar norėjau ir norėjau maitinti, bet susitaikiau 😀

13. May 2011, 14:39

ingote, tai taip... tu zinai ir mano nuomone apie tai. mes dabar kartais kelias dienas is eiles valgom makaronus. O ka daryt jei neskanu niekas? nei kotleteliai, nei bulviu kose? nu niekas... sriuba su makaroniukais ir makaronai su padazu... Dar sausi pusryciai su pienu arba kose... viskas... o visa kita jei nori tai valgo, o jei nenori - neisiulysi. Tai dabar leidziu paciai valgyt viska (isskyrus sriubyte) tai dar pavalgo. O daugiau....

13. May 2011, 14:34

aš irgi po gidymo bulkinė ir saldaininė pasidariau, kolkas tokai tapti man dar negresia 😃na aš irgi galvojau akd nevalgo dėl dantukų, bet va kitas košes kurios ne daržovių tai kerta kuo puikiausiai, galvoju gal nusibodo tas pats maistas jau tiek laiko todėl darau pertrauką ir per prievartą negrūdu 😀o dėl maitinimo dar kolkas maitinu, noriu nutraukt aš tą maitinimą jau senokai, bet vsi kas nors sutrukdo, tai keltis dažnniau pradeda nakti, tai dabar tie dantys...na manau ilgiau nei iki 9 mėn tikrai nemaitinsiu 😀 juolab kad teko skaityti jog vėliau iš to mp ten nieko nebelieka ir jis nelabai kokios naudos ten turi 😀

13. May 2011, 14:34

siaip man labai patinka saldumynai, mesos gali nebuti.po gimdymo niekaip i savo vezias neisoku, negaliu sveikai maitintis, o kg nekrenta, na nieko vasara tikiuosi iskratysiu savo lasinukus

13. May 2011, 14:28

Aš tai tik vaisiais, saldainiais ir bulkom galiu būti gyva 😀 na, bet dar pati bulka nepavirtau, tai smagu 😀

13. May 2011, 14:25

as ir bulves isvirtas galiu taip valgyt, labai skanu 😃 bet ir atrodau kaip buve 😃

13. May 2011, 14:22

Jana, tiesa, maniškė manekenės figūros 😀, bet net sausai virtas bulves kerta, kaip kokį saldainį 😀 labai mėgsta bulves 😀 na manų ir makaronų kasdien tikrai neduodu, bet kartais paįvairinti reikia, juk ir pačioms tas pats per tą patį pabosta 😀

13. May 2011, 14:22

Ingut gal del dantuku nevalgo kosiu?o tu dar pati maitinti?maitinsi ik 9 men ar ilgiau?

13. May 2011, 14:17

na aš grdėjus kad vaikam nerekomduoja makaronų nes užzpringti gali 😀 o dėl to naudingumo tai aš turiu savo nuomonę, pagal tas visas rekomedacijas vaikams beveik nieko negalima, nes norint prisikabinti tai apie kiekvieną produktą galiu rasti neigiamų dalykų 😃, aš galvoju su mėsyte pabandyti jai duoti, nes daržovių nevalgo jau kelios dienos...Kaip manot?

13. May 2011, 14:16

mano tai labai isranki maistui, matomai i teveli, nes ne bet ka valgo

13. May 2011, 14:13

o musm taip buna periodiskai kas 3-4 dienas, na kai pagalvoju tai kitos priezasties neatrandu

13. May 2011, 14:13

Ingote, aš daviau nuo aštuonių mėnesių gal... gerai išviriau vandeny vos ne iki košės 😀 šiaip sako, kad nereikia vaikams makaronų, nes jie nieko naudingo neturi, tik tukina... ir manai neturi... ir dar daug daug kas. Bet pakeitimui labai gerai, jei tik vaikas valgo

13. May 2011, 14:12

as nemaciau tokiu pirkti miltu, na buna valgo buna ne, tad as valgau 😃 pas mama dariau su kavamale tai geriau valge, tai sake atiduos, nes nieko gero nesigauna kai bandau sutrinti su kombainu paruosta kose, nebent per sieteli, bet koks zaidimas ☹

13. May 2011, 14:11

na jei nepastovūs tie neramumai naktim tai gal ir tikrai dantukai, pas mus jie labai sunkaii kalasi matyt, nes būdavo kokias 3-4 dienas nerami verkia naktim blogiau miega, paskui vėl viskas gerai ir ramu kokias 2 savaitės, ir vėl istorija kartodavosi, dabar tikiuosi kad paskutinis kartas jau čia prieš dygimą, nes tokio vaiko nemačius dar buvau...

13. May 2011, 14:09

jana kaip jum sekasi su košėm draugauti? tu gal pabandyk nusipirkti ryžiū miltų arba grikiū mitų jei tokių rasi nes aš tai jau neberadau Kaune 😀 ir tada virti gal taip valgys, skystenę išvirsi ir gal patiks taviškei.o jeigu turi kavamalę tai sumalk kruopas ir tada virk, nes iš pradžių ir Gabijai neabai patiko košės kurios buvo pira išvirtos o paskui tik sublenderiuotos 😀

13. May 2011, 14:07

Atomine kad nepamasu kad tavo bulvine, manajai nuo bulvyciu toi zandukai dar labiau nukars 😃

13. May 2011, 14:05

Ingute kad klausiau, ji nurase dantim, pas mus ir guziuka, tokie net isireze, bet ne balti, mazoji jau neleidzia normalei paziureti.mes naktim irgi ne visad dejojam, bet miegas labai neramus, buna kad ir uzbliauna, buna ir ramiu naktu

13. May 2011, 14:02

Mes makaronus valgėm jau virš metukų, viriau pienuke su vandenuku, nors nelabai jai patiko. Ir su mėsyte maišiau, bet Vanesa daugiau bulvinė 😀 Kantrybės jums mergytės...

13. May 2011, 13:59

o tai jūs pas gydytoja nebuvot konsultuotis dėl to?man tai jau neramu būtų jei tiek laiko?matai pas msu taip nebūūna kad ištisai rėktų, čia taip tik kelios dienos, ir burnytėj ant dantenų tokie guziukai yra...

13. May 2011, 13:57

ingut mes tai vargstam nuo 6 menesiuku, bet va neviduriuojam, kartais temperatura uzkyla, bet poto vel gerai tai as jau kazkaip nenurasau dantim, negi beveit 3 menesius klykia, verkia beveik kiekviena nakti, nesuprantu

13. May 2011, 13:55

beje norėjau pakalsuti aps jsu kada davėt savo pupo makaronus primą kartą?kaip juos ruošėt?

13. May 2011, 13:54

man atrodo kad tikrai dantys, nes ir viduriuoja ir kai aptepu dantena stai trumpam nurista, kitos priežasties nerandu kolkas...Sveikinu Dovile 😀Vanesytė bent gali parodyt kadjai skauda dantukus, o maniškė tik klykia ir aš nesuprantu kas jai darosi, kolkas viską dantim nurašau, bet...

13. May 2011, 13:51

Ačiū Jana 😀

13. May 2011, 13:51

Normalu, kad neatrašo, man irgi neatrašė, nes labai užsivertusi darbais, tai ieškojau kitais kanalais 😀 o dabar kaip suprantu grįžo į darbuką, tai tortukai truputį apleisti, todėl ilgos eilės 😀

13. May 2011, 13:47

Atomine sveikinam, saunuole 🌷 Ingut pas mus irgi taip, bet ne kiekviena nakti, gal dantukai neduoda ramybes, del kosiu as smalize man skanu kai saldziau 😀

13. May 2011, 13:40

Mano kriksto tecio gimtadienis uz savaites, tai as turiu minti siokia tokia, bet kazkaip neprisirasau jai. O ir lysti į akis nenoriu - neatraso tai neatraso. nedrasi as sitoj srity...

13. May 2011, 13:25

Man svarbu, kad jie šalia būtų 😀 bent vakarais matyčiau 😀 Smagu, Edute, kad jums taip gerai sekasi ir toliau taip 😀 o mažytei ir nauja vieta, ir močiutės neliko, tai truputį nori parodyti savo nepasitenkinimą, bet praeis 😀 Ingute, maniškei irgi labai nuotaikos svyruoja, naktim dažnai per miegus verkia, bet paglostau ir nurimsta. Labiausiai gaila, kai dėl nieko nueina į kampą ar į lovą ir verkia, rodo dantukus, bet kantruolė ji pas mane, tai gana dar gerai. Vakar toks buvo pasiutimas kilęs, kad eina prie sienos bumbt galvą ir žvengia 😀 o mums net baisu darėsi nuo bumbt 😀 Goddess skambink jai telefonu, šiaip labai užimta, aš liepai norėsiu 3 aukštų grožio, tai jau dabar derinsiu, viliuosi, kad pagamins, pasiilgau to skonio 😀

13. May 2011, 13:17

Sveikinu 😘 Saunuole 😀 suras tau vieta ir Kaune tikekimes 😀 o del mokslu tai truputi nekas jei visa liepa mokinsies 😀 bet va vyrui su dukryte tai bus smagu atostogauti 😀

13. May 2011, 13:13

Sveikutės 😀 geriam šampaną 😀 perėjau atranką ir iš beveik 600 esu tarp 20 nugalėtojų 😀 dabar problema, ar ras man mokyklą, nes fizikos Kaune dėstyti nenoriu, o vykti į kokią Kretingą irgi, tai tikiuosi kam prireiks matematikės 😀 labai norėčiau 😀 tik visą liepą gyventume prie ežero Utenos raj, man tai būtų kasdien mokslai, o vyrui su pupa atostogos 😀

13. May 2011, 12:40

Sveikutes 😀 mano pupa miega, prisedau pasilabinti 😀 Jana miezine kose skanu 😀 tik man koses patinka be jokiu saldumu as suriau megeja 😀 ingute stiprybes jums, zinom visos ta "malonuma", bet po truputi ir viskas praeis 😀 Edute smagu, kad pas jus viskas puiku, o del Emiliuko tai gal mociute kiek ir islepino juk anukyte vis del to 😀